7

Софиянец

преди 5 години

"По думите на охранителите хората, които плажуват на Корал, премахват колчетата на оградата, за да могат да влизат с автомобилите си по-близо до ивицата"Както винаги съм предполагал, едни селяни се заяждат с други селяни. Искали да влизат по-близо до ивицата с автомобилите си. Ами направо на брега на морето си закарайте автомобилите, да ви е по-лесно да си опънете палатките и никой да не ви пречи. Така и не разбрах кога и от къде се появиха толкова много селяци в тази държава?!

6

Анонимен

преди 5 години

*** иска да паркира на пясъка, сакън да не заслабне като походи малко. Също както паркира на тротоара, по възможност под собствената си тераса или пък още малко влиза с колата в кръчмата, за да не пропуска ракийката и чалгата...

5

joe

преди 5 години

ама не бе, те искат диво къмпингуване.. и искат път до там. и паркинг до водата. и да си закарат целия цирк от вкъщи и да го разпънат на плажа.. да си закарат музика.. диво къмпингуване..

4

Анонимен

преди 5 години

По принцип летовниците кой ги спира да отидат пеш до плажа, че не разбрах? Това са дюни все пак, не е място да си разпъват караваните и да се заграждат все едно им е бащиния.

3

хайде де!

преди 5 години

Брадатите палаткови грантаджии как биха се чувствали, ако реши да минава през бащинията им, че и да си паркира в собствения им имот? Зелените превърнаха думата "екология" в цинизъм.

2

Анонимен

преди 5 години

BALGARSKITE POLITIZI SA CESTNI HORA I NE RABOTYAT ZA PARI.

1

истина е

преди 5 години

В *** живеят добре само крадците ,мошениците ,политиците и шведите !