44

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЮжен поток беше спрян от САЩ, за да се направи Турски поток.

43

Анонимен

преди 6 години

Аз пък очаквах много повече от посещението на Радев в Русия ...

42

Анонимен

преди 6 години

Нинова пак го удари през просото - Южен Поток го спря Орешарски, може би е забравила! Какви пропуснати ползи иска от Белене, като тепърва се строи и то на пазарен принцип !

41

ДЖЕНДЪРИ

преди 6 години

ПАК ЛЪЖЕТЕ И МАЖЕТЕ..ПУТИН КАЗА----ГАЗ ОТ ТУРЦИЯ--А ЦЕНАТА КАКВАТО ВИ Я КАЖАТ ТУРЦИТЕ,БЕЛЕНЕ--ЩЕ ПРАВИМ--НА ПРИНЦИПА НА ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА--ИМАШ ПАРИ ПИЕШ МЛЕКО,НЕМАШ ЛИ ЯЖТЕ МИ ..К--РО.БЕЛЕНЕ БЕ СПРЯНА ОТ БОКО,БЪЛГАРСКИ ПОТОК БЕ СПРАН ОТ БОКО--ХВАЛЕШЕ СЕ НАЛЯВО И ДЯСНО, ЧЕ ГИ Е СПРЯЛ--НЯМА ВЕЧЕ ГОЛЯМ БРАТ---СВЪРШИ СЕ--СЕГА ГОЛЕМИЯ БРАТ Е АМЕРИКА---ГАЗ И ТОК--ПРЕЗ ОКЕАНИ И МОРЕТА....*** ПРОДАЖНИ!!!!

40

Анонимен

преди 6 години

В Русия положението на г-н Путин хич не е за завиждане ! - ако предположим че руснаците един ден го свалят от властта ще има ли поне един в България който да го защити с една добра дума.Съмнявам се !

39

г-жа Лъжа

преди 6 години

ЮП беше замразен от правителството на Орешарски подкрепяно от БКП-БСП , Атака и ДПС!!!! ФАКТ!

38

Анонимен

преди 6 години

Корнело бацето излезе по-голем кремльовец от вас,сега с какво ще го цакате,дълбоко разочарование изпитвам от глупостите на Борисов и повече никога няма да има моя глас не пък да агитирам да се гласува за ГЕРБ!КРАЙ!Сега е момента за една истинска дясна патриотична партия,но не ала "Фтентичнодесните" и зелените болшевики!Може би евентуално Валери Симеонов и някоя друга формация защото Фтентичнодесните са много надменни и мразят българите не по-малко от АФтентичночервените болшевики!

37

Анонимен

преди 6 години

"Извинява се и търси прошка от Путин, но за нас е по-важно да се извини на българския народ за пропуснатите ползи за националния интерес на България", настоя тя...толкова са кухи тия фрази, че езва ли има останал балък, който да им вярва ?чии "ползи" са били пропуснати, обаче ? силно се съмнявам, че това са "пропуснати ползи" на бай минчо от етрополе?

36

Анонимен

преди 6 години

.....НО за съжаление на тебе Корнело НИКАКВИ ДОГОВОРЕНОСТИ,САМО ЛОКУМИ И БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ И СЛАВА БОГУ!!!Иначе за УНИЖЕНИЕТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОТ СТРАНА НА БОРИСОВ пред "по-големия"Путин НАДЯВАМ СЕ БОРИСОВ ДА СИ ПЛАТИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!Унижи жестоко България и а и разбрахме че някакви си хиляди съветски воини загинали в България,а това е НЕПРОСТИМА АНТИБЪЛГАРСКА И ПРОСЪВЕТСКА ПРОПАГАНДА!НИЩО ЗА НАМАМАЛЯВАНЕ ЦЕНИТЕ НА РУСКАТА ГАЗ ЗА БЪЛГАРИТЕ,НИЩО ЗА ЗАГРАБЕНИТЕ АРХИВИ,САМО ДОЛНО ПОДМАЗВАНЕ!БЛЯК!!

35

Анонимен

преди 6 години

До ПешкоПешко, приличаш ми на компаньонка на снимката ... не, на плеймейтка. :)

34

иво

преди 6 години

До 26 : Турски поток все още НЯМА разрешително за строеж на територията на Турция , строи се в морето все още близо до Русия и сега ще има игра на нерви на къде да завие .

33

Анонимен

преди 6 години

До истина 22А ти пък КОЙ си, че да говориш от името на народа!???? Например МОЕТО мнение ВЪОБЩЕ НЕ СЪВПАДА С ТВОЕТО!

32

Анонимен

преди 6 години

До очаквания 31Ха....ще го фанеш за шлифера нашичкия! Той КОГА Е ИДВАЛ НА СЛУШАНИЯ И КОНТРОЛ В ПАРЛАМЕНТА? За толкоз години я има-няма 2-3 пъти!!! Но нищо, той като е поканил Путин, онзи като дойде и ще ВНЕСЕ КОНКРЕТИКА! ИЗЧАКАЙТЕ МАЛКО!

31

марин

преди 6 години

ЮП го спряхте вие , мадам ЛЪЖА , а конкретиката ще е след работните срещи , които предстоят , да не очакваше Борисов да отиде , да козирува и да приеме всичко каквото му кажат , ще има още даговорки и пазарлъци , но трябва да е изгодно и за България !

30

очаквания

преди 6 години

"Очаквахме повече конкретика, настоя червената шефка"Сега пък очакваме шефката да привика Борисов да се яви веднага в парламента за да даде показания (обяснения).

29

К

преди 6 години

Б.Б. поискал прошка... Да ама колегите ти утре от ЕС пак като рекат санкции срещу Русия пак ще си врътнеш опашката...нали? Предателите са най- голямото зло...

28

Анонимен

преди 6 години

Руснаците имат уникални технологии ! - правят коли ама наполовина ,хем е кола ама не точно.

27

ОН ЛИЗА ЗАДНИКА

преди 6 години

на американците пък после искал да целува ръка на ПУТИН. Хайде у лево... Руснаците са хигиенични и с такива ... не искат да си имат работа. Затова ОН се върна бързо, бързо като го надириха. Фасоните с прегръдките и потупванията не вървят пред ПУТИН. Това да не е МЕРКЕЛИЦА или пияндето ЮНКЕР

26

Анонимен

преди 6 години

До 24 анонимник. Свери си часовника. Защото Турски поток наполовина вече е готов, тръгва и Северния.

25

изнервен

преди 6 години

До тоя е за затвора. И кои точно злини причини, бе червен галлош? Щото аз доколкото си спомням, най-големите злини са били при управленията на БСП/БКП, ама никой от тях не е влязъл.