97

Анонимен

преди 6 години

Изчакаха малко да се забрави КТБ и Орешака и айде старата песен с нов глас ; ((( Тоя ФИЛм вече стана сериал...30 години. Как се връзвате не знам. Или сте полу идиотиии или завършени.

96

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЩо питаш мен за коментара в Афера?Питай този който го е написал!

95

Анонимен

преди 6 години

Бивш служител на МВР пред Фрог: Прокурор ми поиска подкуп от 4000 евро, след това се издигна в спецпрокуратуратаПрокуратурата и държавата могат да смачкат всеки, както направиха с мен. Това призна за първи път пред Фрог нюз бившият служител от СДОТО-МВР Добромир Димитров-известен изобретател на специална техника за подслушване и проследяване.............

94

Анонимен

преди 6 години

95- ти да видиш как ще вляза да чета ОВНЯНИЯ САЙТ АФЕРА, И НАЙ ВЕЧЕ ОНЯ ДЖУДЖАК ДИЕТУ ЗВЕЗДИТЕ МУ ДОКЛАДВАТ- ФЕЙК НОВИНИ, ФЕЙК АФТОРИ, ФЕЙК, ФЕЙК- ДАЙ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ОТ КЪДЕ ВЗЕ ЦИФРИТЕ, ВСИЧКО ДРУГО Е ***.

93

Анонимен

преди 6 години

Ние нямаме служби,мафията е овладяла всичко,вижте коментара в Афера под статията "СКАНДАЛНО ИНТЕРВЮ НА ШЕФА НА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ: ПОКРИВАТ ПОРЪЧКОВИ УБИЙЦИ, ПАШАТА, АМФЕТАМИНИ, КОНТРАБАНДА, МАФИЯТА НА ВЛАСТТА" - "ама много интересни хора сте ! ми нали с брендо са свързани такива като цв.цв. което индиректно сочи, че и с мутрата буда ! ами кой осигурибез никакъв залог 63 млн. кредит за синчето на иван драшков ти да видиш, само защото младежът имал благонадежден външен вид?!"

92

До др.Борисов

преди 6 години

Факта, че парите които изпращат децата ни работещи в САЩ и Ееропа са повече от инвестициите е показателен! Инвестициите, заради ограбването им от Суджукарите са намаляли със 70%! Каква история, какъв просперитет??? Гербаджии, довижданеееее, идва време да се търси отговорност.

91

Анонимен

преди 6 години

Малиии, пълна мобилизация на троловете на Цецо Умника, Матросов до Матросов. И какво ще ви помогне това? Кой ви вярва вече? Никой. Вместо пари от износ и производство, събира ги КАТ с глобите но не стигат! И от къде, от надутите цени на парното и тока, горивата, храните и лекарствата. От целия ограбен български народ! И на това му казвате Писане на история,а? История на разрухата и ограбването. Не, мерси, ще си носите отговорността! Никой няма да ви прости!!

90

ЕХ

преди 6 години

Колкото и да ви е тъжно,драги герберушки,ще трябва да се разделяте с властта и мангизите.Няма вечно и пълно щастие.Има и по малко нещастие.Богатите също плачат.Особено не трудолюбивите,а грабливите.

89

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

88

бб

преди 6 години

ББ НЕ КОВЕ ИСТОРИЯТА,ТЯ КОВЕ НЕГО,ТОЙ ТАКА И НЕ РАЗБРА КАКВО ДА ПРАВИ С ТАЗИ ДЪРЖАВА И С ТОЗИ НАРОД.НИЩО НЕ Е ЗАПОМНИЛ ОТ ТАТО.НАЙ ГОЛЯМАТА МУ ГРЕШКА,ЧЕ ТУРЦИТЕ СЕ УРЕДИХА С ГАЗ И АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ,А ТОЙ ЗАТРИ ВСИЧКО.ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ САМО ГЛЕДА БСП ККВО ПРАВИ,А НЕ ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВАТА.

87

Анонимен

преди 6 години

До Красимир ДачевТърпението с всеки изминал ден се изчерпваи кво - в знак на протест ще емигрираш в Русия ли?

86

Анонимен

преди 6 години

ми защо не ни освободи президентът, нали е главнокомандващщото е зает да прави лицеви опори пред попчето-милиционер :)

85

Анонимен

преди 6 години

От щатите са задвижили и делото за КТБ по закона Магнитски,ГЕРБ ще си ходи!

84

Красимир Дачев

преди 6 години

Икономиката ни е като на бананова република.Бедността е в основата на всички проблеми.Това е изкривения гръб,който трябва да изправим.Изнасяме суровини,вместо да ги преработваме тук и се чудим защо бвп е толкова малък.Търпението с всеки изминал ден се изчерпва.

83

До 79

преди 6 години

Не ти харесва това което е написано, защо? Интелигентност има и тя е в обективността на изложеното, а то не е измислено, информация изтича за всичко у нас. Държавата се тресе от скандали, корупцията е жестока и показана в доклада на Държавния департамент на САЩ. Доклада е убйиствен! Не защитавам БСП, но у нас заради Борисов положението е трагично! Няма икономика, производство, земеделието е удушени, вече има и частна прокуратура за неудобните и часте съд. Краденето от здравеопазването не спира.

82

А

преди 6 години

Ако бяха конструктивна а не деструктивна опозиция можеше и да минат някои от предложенията им. Ама не може да си против всеки и всичко и да искаш да се вслушват в теб.

81

Мечти!

преди 6 години

Комунистите са потънали в мечти как ще управляват,лигите им текат,но не виждат,че около тях е една мъгла и сянка - тежката сянка на Борисов! Държи ги човекът на сянка и те искат,ама много искат да излязат на слънце! Нинова се скъсва от пируети и скокове,но я вижда само Решетников,никой друг!

80

Анонимен

преди 6 години

Самозапалили се хора,пребити журналисти,убити хора,масов терор над населението по всякакъв начин,Собствена прокуратура,съд и служби на ГЕРБ,които не се използват в името на закона,а за сготвяне на неудобни хора и прикриване на престъпна дейност.Докога ще върви този геноцид?Всички сме граждани на тази страна,много хора не искат да изпълняват заповедите на ГЕРБ,но го правят от страх,нека заедно спрем да им играем по свирката!Стига геноцид над населението!

79

Bg izmet

преди 6 години

Ваща мама долна крадлива.

78

Анонимен

преди 6 години

До 77Също така излезе резултата от теста ти за интелигентност. Честито, отрицателен !