54

Бойка Ханъм

преди 6 години

Мойте хора не си поплюват с путинизираните!!

53

това е бъдещето.

преди 6 години

Няма как да бъде иначе. Колко ваши познати имат повече от 2 деца(за положителен прираст трябва 3), а при тях са по 5-6. Този процес тече от поне 50 години, а след 1989, когато пада режима много българи емигрират с целите си семейства и до сега емиограцията продължава(имаме едно дете, но да го пратим на запад). Факт, че демографски Бг е катастрофирало, а е жалко, че не се пише и говори по темата, но дори да се пише ефект няма да има. Няма какво повече да се каже,..........

52

Анонимен

преди 6 години

Прав си, BGCesarTheGreat. Но се страхувам, че наистина идва Време разделно. И тогава за съжаление, както е казал народът: "покрай сухото гори и суравото".

51

Шопо

преди 6 години

Колко души са българите в Златарица ??? Какво ги чакат ??? Дойде ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО !!!

50

Анонимен

преди 6 години

Оскотели сте от беднотия. Кой е виновен? Кой скача по площадите за демокрация? На ви сега демокрация. Бедни, мизерни и бити. И тука не става дума за демокрация срещу социализъм. Става дума за национален интерес, за силната държава която не кляка така лесно пред исканията на великите сили. Къде остана тази държава? В историята. А слабата държава води до слаб народ. Озлобен от мизерия, разединен, объркан от пропагандата която го залива.

49

чарли

преди 6 години

Има човек има проблем.....

48

Poмистан

преди 6 години

тука обаче всеки коментар който не е писан от poм се трие, направо паля с 200 от държавата на poмите и крака ми няма да стъпи повече тука, даже ни е забранено да ги наричаме с истинското име за етноса им а трябва да използваме името на една напитка

47

КуКлус

преди 6 години

Сещам се за един отряд сливенски полицаи дето не отдавна нахлуха 6 часа сутринта в тамошната мААла и след "посещението" имаше ромски коментари от рода на "Ай влизат ритат удрят няма деца няма стари хора .....как да ти кажа кой *** би мене оня *** рита аз само едни очи виждам айййй!" ......Браво на този отряд в днешно време рядко се случват подобни подвизи !

46

месара

преди 6 години

да връщат трудовите лагери и смъртната присъда , иначе ще става все по лошо, с тая безнаказаност и тия права дето имали престъпниците !

45

До 51

преди 6 години

Защото си позволява да обижда най-нагло хората тук. Одеве изтриха сумати люде за нищо и никакво. Дефинициите за истината не са предмет на темата, но дали онези, които се тупат в гърдите, че я изричат, са готови докрай да стоят зад думата си?

44

ХХХ

преди 6 години

Толкова ли е сложно ? После до съдебно производство срещу неизвестен извършител и КРАЙ на проблема !

43

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЩо да го трият? Зато що е прав? Зато що инстина не ви се нрави?За то ли?

42

ХХХ

преди 6 години

Аз ли съм най-умния не знам .....влизат маските посред нощ бой до насиране който оживее оживее ...който оцелее да видим дали ще му мине през акъла за подобно нещо . Така...не съм свършил . После "ама кой беше ?" ами не знам едни със маски .....и точка !

41

Анонимен

преди 6 години

Този долу интересно дали ще го изтрият.

40

Православен

преди 6 години

Видими резултати. Гарантирано от Герб!

39

Анонимен

преди 6 години

Мъжът е обявен за общодържавно издирване. Такааааа. Имена - липсват! Снимка - липсва! Как тогава някой съвестен гражданин би могъл да съдейства лицето да се намери по-бързо (то пък като се намери ама айде) Т.е. обявен е, ама не му съобщаваме никакви данни. ЕВАЛА!!! Ако беше обаче от български произход, щяхте да сте изнамерили и снимката му когато се е напишкал за първи път.

38

Циник до 21

преди 6 години

Българите се събраха в Асеновград....и жандармерията ги наби!

37

Анонимен

преди 6 години

Българина усети че вече е на изчезване и почна да обяснява "остани в България", "ама то не е толкова лошо тук", "ама на Запад са скъпи квартирите", никво оставане, тук скоро ще има само роми

36

Анонимен

преди 6 години

В самия град Златарица живеят доста роми, при това от сравнително по-цивилизованите, но очевидно тук проблемът са самонастанилите се пришълци. Когато дадено село бъде опоскано, те просто се местят в по-голямо населено място, където да вършат същото. Именно в тези общности раждаемостта е и най-висока и се създават предпоставки за бъдещи гета.

35

Има си закони

преди 6 години

В САЩ имат закон за престъпления извършени повече от 2 пъти. Трета присъда е в пъти по сурова от предишните. https://en.wikipedia.org/wiki/Three-strikes_law