362

чудовищни неща

преди 6 години

eurocom.bg/shows/video/evro-dikof/7072

361

Анонимен

преди 6 години

Очилатото еврейче е съучастник в постановката на Тиквата.

360

Анонимен

преди 6 години

В Наказателния кодекс пише, че престъплението трябва да е обществено опасно. Обществено опасно ли е никой да не се бори от властите с презастрояването на София и Младост? Сега като кметицата, която се бореше единствена е в ареста, обществено опасно ли е че следващия ще клекне и всичко ще се бетонира?

359

Някой

преди 6 години

Щом М.Марковски и е адвокат значи със сигурност е виновна.

358

247

преди 6 години

Написах" докъде може да стигне човек"Защо ми слагате ***?

357

247

преди 6 години

Много плоско. Никой не взима подкуп лично и в кеш. И този как хладнокръвно лъже. Докъде може да се *** човек.... Явно за много *** ни взимат.

356

Анонимен

преди 6 години

Хванете сега по списък всичките си избиратели от ромските махали да свидетелстват че им е искала подкуп. Накрая и цялото село Кошарево, намира се в Брезнишка община. Разкрийте цялата гербава истина, колко е лошо Иванчева да е независим кмет а не кмет на гробарите.

355

Анонимен

преди 6 години

7 милиона спечелени от еврофондове за нови улици в Симитли. Къде мислите, че ще отидат директно тия пари? Бръснарката Иванчева не може да стигне симитлийскио кмет по айдуклък, а и никой друг кмет в страната не може да го стигне, но е недосегаем, никой не го закача, а и нали Боко му е л*бовник.

354

Анонимен

преди 6 години

Явно доказателствата не стигат та 10 предприемачи сега вкупом свидетелстват. Всеки студент първи курс знае що е надежден и що ненадежден свидетел.

353

Анонимен

преди 6 години

Лекции за задържане с подкуп - най-важно е по несъмнен и категоричен начин да се докаже, че подкупът е искан от човека и е взет от него. Заъдражането му в момента на получаване на подкупа е най-добрия случай. ВЗЕХА СИ ПАРИТЕ СЕ КАЗВА, А НЕ СА ЗАДЪРЖАНИ В МОМЕНТА НА ТОВА ВЗЕХА СИ ПАРИТЕ. аКО ПОСРЕДНИКЪТ СЕ Е КАЧИЛ В КОЛАТА С ТЯХ СЛЕД КАФЕТО И ПОСЛЕ СЕ Е ИЗСУЛИЛ, КАТО СИ Е ОСТАВИЛ ПАРИТЕ ТАМ, Е ТРЯБВАЛО ПРИ ТИЯ ЗАДРЪСТВАНИЯ ДА СЛЕДВАТ КОЛАТА И КОГАТО ЖЕНИТЕ ИЗЛЯЗАТ ОТ КОЛАТА В КОЯТО СА ПАРИТЕ, ТЯ

352

Анонимен

преди 6 години

В този случай обществото ТРЯБВА да научи ЦЯЛАТА ИСТИНА - противоречивите словоблудства по случая са недопустими в един такъв случай, когото кметицата или е виновна или е сготвена поръчково. Публичен процес, журналисти, подсъдимите които искат да дават интервюта - посредника и той в кафеза като двете, стига са го скатавали, все повече става съмнително любезното отношение към този посредник.

351

Анонимен

преди 6 години

90 процента от предприемачите перат пари изчистват пари от подкупи, на техни близки и познати, от наркотрафик, от данъчни престъпления. Всичко е толкова мръсно и окаляно, че борбата срещу корупцията от страна на един да речем че е честен предприемач само буди съмнения, съмнения и съмнения. За 90 процента от предприемачите една фризьорка, станала макар и кмет е никоя, една муха, която могат да смачкат, само да си щракнат с пръст. Гади ми се и ми се повръща от отвратителните съмнения, които изникв

350

Таро

преди 6 години

В този срамен за властта случай най-ярко блести като маймунски г... на месечина милиционелският садизъм на комуниста фашизоид Цвъцко Шестоапартаментчика. Сега може да е шестохотелчик, но пак си остава милиционер садист комунист фашизоид без грам мозък.

349

Анонимен

преди 6 години

28 гадини едни и същи ни водят за носъ а вие ги делите !? Всички са в кюпа !! И в така нареченото-народно събрание !!

348

н

преди 6 години

За малко да направи удара на живота.

347

Димо

преди 6 години

Не ми харесва този човек,има нещо нечисто в погледа му ,в изказа му и в обясненията които дава!Баба ми казваше едно време пази се чедо от хора с малки устни,нечестиви са и подли!Та така!!!

346

Анонимен

преди 6 години

до 352 - ти означаваш ли какво значи правото за мълчаливо съгласие, че се изказваш така компетно? България е единствената държава която прилага правилото за МЪЛЧАЛИВ ОТКАЗ В ЦЯЛАТА АДМИНИСТРАЦИЯ - ОТ - ДО! Ако не ти кажат ДА, значи са ти казали НЕ! Сроковете, могат да се разтягат, защото секретарките могат да губят преписки, има бюрюкращина и т.н. Ако иска това да се оправи - кажете на ББ да промени закона. Кмета ИВанчена не ви е виновна

345

ЯСНО

преди 6 години

До АнонименПЪЛНА ПОСТАНОВКА---ЦЕЦОВА РАБОТА...ЧЕ ДАЖЕ И КЛИПЧЕТА ПРАВЯТ----НАПРАВО ГЕРБЕРСКА ИЗМИШЛЬОТИНА..СЕГА ЩЕ ВИДИМ КОЕ ЩЕ Е НОВОТО КМЕТЧЕ..БЮЛЕТИНКИТЕ СА ГОТОВИ И ПРОТОКОЛИТЕ СЪЩО--ГЕРБ ПЕЧЕЛИ..ЦИРКА БУЛГАРИЯ--ТУШ

344

Анонимен

преди 6 години

Ако наистина е чак толкова виновна Иванчева -къде е отговорността на Фандъкова? защо за 2 години не е сезирала отговорните органи? Тя трябва да носи два пъти по-голяма отговроност. Крие се като мишка, а знае да вдига цената на билетчено.

343

Анонимен

преди 6 години

Герб веднага се разползват - всеки който е срещу тях го бележат като комунист, което е суперсмешно защото най-големите комунисти сав тяхната партия. ИМа ли по-големи комунисит от ББ, ЦВ.Цв,. Цецка Ц., Лиляна Павлова?