67

.../да не обиждам/,

преди 6 години

бе вие ги замразете и оставете да е евтин популизъм!Никой няма да се чувства обиден от това! Гарантирано! От ГРОБ!

66

мак

преди 6 години

герб да посочи няколко успеха постигнати тук и сега, но без да бръщолеви за евроатлантически ценности, европредседателство и тн.

65

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65Нинова е опозиция и това и е работата.От коалицията ли очакваш да скачат? Марешки ли ще скочи или Симеонов?

64

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАЩе скача я, тя нинова иначе ще бъде забравена от бога и от всички медии - нали трябва да напомня за себе си

63

ДО 61

преди 6 години

Тогавашните народни представители имаха достойнство, командированите от провинцията ги извозваха с автобуси "Чавдар", не ползваха мерцедеси, БМВ та и др. Бяха по скромни и отговорни.

62

ХоХо

преди 6 години

Защо ограниченията на алчността да са популизъм. Уплашихте се, че ще ви бръкнат в зад ника и нададохте вой !

61

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТехника - бяла /нямаше инокс и черна/, кола,........ ВСИЧКО ПО ВТОРИЯ НАЧИН. НЕ ми ги говори на мене тия. Тръчкай при КИМ ЧЕН - там ще намериш всичко за което толкова бленуваш. ОК

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен. Живков депутатите ни не взимаха заплати като такива. Всичките си получаваха заплатите там където работеха като тъкачки, стругари, инженери и пр. и пак вършеха много повече работа за народа си от колкото сега ,след 1989г. Ако трябва да взимат заплати да са на минималната, да пазаруват от магазина и се хранят в обществени заведения, а не в евтиния парламентарен стол и бюфетИ кьорсофри на корем, "ПОДАРЪЧЕТА" доволно, т.н. "КОМАНДИРОВКИ" с колежките за сметка на държав

59

гошо тарабата

преди 6 години

43 год. бех кофражист с най високия разряд, работих по национални обекти, трисменна работаи пенсия 430лв., замене значи е достатъчна а депутатските заплати над 3 бона е малко, това лие демократичното господа управляващи ?

58

Чичовото

преди 6 години

Ани да ги последат и да докажат ,че не са само пуполисти и те!

57

Анонимен

преди 6 години

Пре Т. Живков депутатите ни не взимаха заплати като такива. Всичките си получаваха заплатите там където работеха като тъкачки, стругари, инженери и пр. и пак вършеха много повече работа за народа си от колкото сега ,след 1989г. Ако трябва да взимат заплати да са на минималната, да пазаруват от магазина и се хранят в обществени заведения, а не в евтиния парламентарен стол и бюфет.

56

Направето го скъп

преди 6 години

ГЕРБ има полезен ход: направете го скъп. Обединявате се с БСП и правите броя на депутатите 100. Все пак президентът на ГЕРБ го махна този въпрос от референдума. След това броя на съветниците в Софийска община на 21 и така надолу всички чиновници. Така нагледно ще ни покажете как се спестяват по 5-10 милиарда годишно, които могат да се използват за пътища, улици, образование, здраве.

55

Питащ ?

преди 6 години

Като е пупулизам, ми намалете ги, стига с тези надбавки и какво ли още не.

54

Аха

преди 6 години

Едно нещо се разбра-управляващите и техните патерици нямат никакво намерение да се лишават от облаги, привилегии, дълги отпуски и т.н. благинки! А някои от патериците ми се пишат "патриоти", а как само говореха преди време?!

53

анонимен

преди 6 години

защо популизъм,***,гадове,крадци,как се живее с 200лева на месец,*** тъкива,какво мислете че ще продължаваме да ви търпим гадове такива.

52

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ като чуят за заплати много скачат. А какво ли ще е ако им се каже за субсидия от 1 лев както е в западните парламенти.

51

права е

преди 6 години

говорете си квото искате, права е жената

50

Анонимен

преди 6 години

думи казани през далечната 1944Ще обера кадърните ви хора и ще ви оставя кундурджиите да видите как се управлява с кундурджии!

49

Анонимен

преди 6 години

Мазните чичовци и дебелите лели, които уреждат това и онова срещу комисиона също работят! Това - да уредиш сделка или финансиране на нещо с пари от хазната, да не би да е лесно? И това е труд! При това, добре заплатен.

48

Анонимен

преди 6 години

В 47 са пропуснати няколко посолства и Военния клуб, като се правят конференции с богат бюфет и виенски балове.В заведенията наоколо мазни чички и дебели лели уговарят сочни комисиони, за да уредят сделчица, обществена поръчка, финансиране на "научен" проект и други подобни благи инициативи.Пък който е улав да бачка, да се сърди на себе си!