374

Анонимен

преди 6 години

И от какъв зор им е на сирийците да си тровят територията, която след ден - два става тяхна?Тази лъжа може да се роди само в главите на тези, които измислиха и лъжатаа със СКрипал.

373

Анонимен

преди 6 години

ЕС призова: Международен отговор на атаката в Сирия!Една и съща досадна песен! (на дирижираните от САЩ негови пионки)Тази провокация я гласеха от два месеца.След ден - два ще падне Дума, и ще им лъсне дебелата лъжа, както стана с отравянето на Скрипал.

372

Боби

преди 6 години

До Анонимен 418Знаете ли каква готина мярка ще приложи РФ към САЩ и ЕС - Ако искате да купите нещо от нас - КУПЕТЕ ГО В РУБЛИ. Не ви поставяме никакви други ограничения.

371

Анонимен

преди 6 години

Русия предприема жестоки мерки срещу САЩ. От днес са блокирани многомилиардните сметки на Цукербъргър, Джеф Бесон, Бил Гейтс, Елон Мъск, Доналд Тръмп, Уйлям Бъфет и т.н. още 500 американски милиардери в Сбербанк Русия. Така им се пада нека ходят сега да ровят по кошовете в Америка.

370

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам да се обърнете за подкрепа към българските роми те са най-сигурният ви съюзник.

369

Анонимен

преди 6 години

Руската подлост няма край.

368

Анонимен

преди 6 години

Аз пък призовавам Русия да спре газа само за един ден,да видим тогава колко ви подкрепят народите ви ,на 2 -ия се ще започнат да ви бесят по стълбове.

367

Езоп

преди 6 години

Вижте как САЩ и СССР си сътвориха втори Виетнам. Единственият губещ е Сирийският народ и причината е религията ... сонити и шиити и ето ти повод за война. После разправяйте, че исляма не е войнствена религия. Иран защитава само шиитите в Сирия, Русия си гледа глобалният интерес, САЩ гледат да продават оръжие на всеки .. на кюрдите на първо място, Турция заграбва територия от Сирия .... отворете си очите защото ние може да последваме Сирия. Турците са сонити СА също ...

366

Анонимен

преди 6 години

От 175 страни в които има руски дипломати само 25 са се съгласили да ги изгонят ,ето ви международен отговор.

365

Анонимен

преди 6 години

Боко и Лавров нямат никакви доказателства за вина на Русия. Иначе ако имаха доказателства Лавров щеше да си подаде оставката и да поиска оставката на Путин, а Боко щеше да изгони всички руски шпиони от посолството в София и да го заключи защото нямаше да остане и един дипломат в него.

364

Анонимен

преди 6 години

ЕС смешници наближава време за обяд в Брюксел внимавайте какво ядете щото имам информация,че са видели Путин да се навърта около манджата с някакво шишенце и да се усмихва лукаво на камерите

363

Анонимен

преди 6 години

И с какво ще отговорите бе смешници,с опит за гей парад в Москва ли.

362

Анонимен

преди 6 години

Преоблечени налягали терористи правещи се на умрели лисици,само това ли можете да измислите бе *** ,по добре взривете някоя сграда в Ню Йорк и кажете че е Асад тогава може и 2-3 на да ви повярват

361

Анонимен

преди 6 години

Вече са заловени командоси от Бляк Уотър в източна Гета! Оказа се също че има и французи, израелци и още дермоккрати!

360

wild horse

преди 6 години

Каква паника само? И за какво му е на Асад да използва химическо оръжие в,когато почти всичко е под негов контрол. Останали са шепа главорези,обкръжени и безпомощни,но водени от американски и европейски инструктори и истерията е пълна,защото ще лъсне истината. Както винаги САЩ правят мръсно с чужди ръце и изпратиха Израел да бомбардира,а сега издигат вопли и ЕС да се намеси. До кога този срам и двуличие?!

359

Анонимен

преди 6 години

И сега в Съвета за сигурност когато Русия и Китай кажат къде са доказателствата ще се почне едно ъъъъъъъъ.....мммммм ....хъъъъъъъ.

358

?

преди 6 години

А МОЖЕ ЛИ ДА Е ПРОВОКАЦИЯ КАКАТО е случая сЪС сКРИПАЛОВИ ?

357

Анонимен

преди 6 години

Аз пък призовавам ЕС да се гръмнат поединично ,може и харакири на некой площад в Брюксел да свършат и те нещо полезно.

356

Анонимен

преди 6 години

Ами отговорете де ,ама не ви стиска третополови лъжци.

355

Анонимен

преди 6 години

Доказателствата говорят,че няма доказателства.