52

Анонимен

преди 6 години

В Русия има демокрация. Който не вярва да отиде да живее там и да се увери. В баровете сервират водка "***" и коктейл "Новичок".

51

ined

преди 6 години

Сега по баровете е много актуален коктейл "Новичок No 5"

50

До 44

преди 6 години

Покайно писмо казваш. То това с покайването ,още другаря Сталин го измисли.Признават си че са предатели и врагове и или куршум или лагер.А ако не се покаеш сисигурен мъртвец.Ех,вие нищо ново не сте измислили ,другарю.Само оръжия революции и терорЕдна карфица на ниво не можаха да направят.За това ,,не работи" комунизЪма и социализъмаСамо с лозунги и насилие не става

49

Анонимен

преди 6 години

"Руски" учен от някъде се изокал...Повръща ми се.

48

Анонимен

преди 6 години

На всеки, който пише лъжи или говори лъжи, да му изсъхне ръката или езикът.Скверноблудстващите да се задавят в сквернословията си.Много ви е лесно: Хоп и метнете едно "***" в думи, ами вземете си го обратно!Ванга казала, не те ли е страх, че и ще ти покаже?!

47

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСега и Навални го готвят.Да . И Навални ще бъде убит пред Кремъл или в Лондон. Преди някои избори или рожден ден на Путин. Той вече само за това става...Последно услилие.

46

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Още преди тридесетина години Ванга пророкува: Русия ке тръгне да трови ора по целио свет,ама светот нема да и прости и ке я накаже...Накрая русняците от глад ке ручат трева као добиток...

45

Как

преди 6 години

Няма как да им вярвам на руснаците. От момента в който измамиха Българският Свтовен шампион по шахмат в т.н. " Кенефен скандал" ми стана пределно ясно , че тея руснаци и онея съветски другари, които лъжеха за Чернобил никога , ама никога няма да се оправят. *** са параноични лъжци и деградирали типове , които мислят само за своето его - за тях човешкият живот и достойнство не съществуват.

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Ходаковский си живее в Швейцария ,така че не търка нарове .А Березовски след като написа покайно писмо да Путин и изяви желание да се върне в Русия се самоуби според английската полиция. За Немцов не е лошо да питаш украинката която бе с него и се оказа че е любовница и на шефа на украинското разузнаване.

43

Анонимен

преди 6 години

НАП огласиха стряскащ факт за несъбрания ДДС. Огласено е, че дължимото ДДС е в размер на 16 млрд. лв.Безумното разминаване в информацията за несъбраното ДДС между министерство на финансите и НАП. Първите са заявили, че нямат данни, а вторите, които са подчинени на първите, са я предоставили. Адмирации за шефа на НАП, че е дал информацията.

42

Шефа на МИ-6

преди 6 години

Значи е система от химически отрови, знаех си, че сме пропуснали нещо. Джон, предай на началник-лабораторията да проучи останалите отрови от системата и ги влейте венозно на субектите. Подхърлете заплашителни бележки на руски, печат от руското посолство и инициали В.В.П.

41

До 38

преди 6 години

Русия-демокрация- най късият виц.

40

Анонимен

преди 6 години

До рубашка За Катин питай грузинците- Сталин ,евреите - Г.Ягода , Н.Ежов . Ако знаеш кои са . Отделно че тогава бе СССР и руснаците бяха едни от най- репресираните.

39

До 37

преди 6 години

Олигарси са-милиардери и живеят в Лондон.Усманов е собственик на Асенал,Абрамович на Челси.Това другари са вашите кристално чисти комунисти.И колкото и да викате като шопа пред жирафа,,Такова животно нема!" истината е тази и те са там пред очите на света.

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37V RUSIA IMA DEMOKRAZIA .

37

Анонимен

преди 6 години

Кои са и къде живеят А.Усманов,Р.Абрамович,Ю.ШвидлерЕ.Батурина,Вл.Махлай,А.Андреев и др.И какво стана с Ходоровски,Березовски и Гусински когато поискаха да са по независими и се опънаха на Путин.По възрастните и запознати хора мисля че помнят.Ходоровски още търка наровете.Каво стана с Немцов,Касянов Сега и Навални го готвят.Просто там КГБ е над всичко и всички.

36

Анонимен

преди 6 години

И какво? Прословутия Новичок (за използването, на който никой не е предоставил доказателства само гословни обвинения) дори да има такова вещество, производството му е достъпно за която и да е развита страна или фармацевтична компания т.е. твърдението, че само Русия може да го направи издиша. Евтина пропаганда по западняшки, но напълно достатъчна предвид дебилността на средностатистическия западняк.

35

Тереза Мей

преди 6 години

За щастие британските служби са били наблизо с подготвени линейки и химически отряд и са реагирали за секунди, иначе Скрипал и дъщеря му нямаше да оживеят.

34

!!!!!!!!

преди 6 години

ТО И АСАН КАЗА ЧЕ АЙШЕТО Е БРЕМЕННА ОТ бОЙКО БОРИСОВ НО ПЪК ИЗЛЕЗЕ НАКРАЯ ЧЕ Е ОТ ЦЕЦКА ЦАЧИВА

33

Анонимен

преди 6 години

До 31Това е закона в русия, но не и във Великобритания. Затова ще има проблем и то голям и то за русия.