344

Герберизмът

преди 6 години

си отива, спете спокойно деца! Някой от суджуци ще стане директно веган :))))

343

Анонимен

преди 6 години

Не съм фен на Нинова и не се интересувам от политика. Виждам, че много злобеят и то с основание с/у нея. Тя извади БСП от комата. Спомням си СДС, ДСБ, НДСВ /имаше такива партии/и пееха "Последен валс", "Развод ми дай" и др. Тази партия не само, че не изчезна ,ами излъчи и бе избран сегашния президент.Единствено Нинова може да хипертонизира Борисов. Той и на сън се стряска от нея. Мъжко момиче. Само тя му се противопоставя. Това е ролята на силната опозиция. Не зависимо на кой му харесва илине.

342

Анонимен

преди 6 години

Кряскащите екскурзианти на бсп-то откъде ли са домъкнати! Водачът на сектата се изцепи, че са от цялата страна и чужбина (виж текста по-горе), т.е. от места, където нямат нищо общо с ЧЕЗ.

341

Гражданин

преди 6 години

Всички недоволства у нас се организират и подклаждат от "столетницата" начело с ней ната вечно смърдяща пребоядисана шефка Нинова,която няма насита и лае ли лае...ами да си лае! Нинова ,кучетата си лаят - керванът си върви! Колкото и да плюеш по Бойко няма да те огрее,оти цялата си оплескана в мошенически заграбвания,лъжи и самохвал ства -айде, скрий се нейде,омръзна ни вече с твоите едни и същи интриги! Казано по народному-чупката!

340

Анонимен

преди 6 години

До дядо ГруьоНародът е за Борисов! Ще гласуваме отново за Борисов!

339

Tesen

преди 6 години

Червените кхмери им тече слюнката за власт за да крадат на едро, но няма да ги огрее скоро. Поне още 20 години по груби изчисления, ако не изчезнат дотогава за радост на цяла България!

338

Същите

преди 6 години

Същите, които ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки".Същите, които направиха 3000лв.=1 $, а средната заплата 5 $ сега обещават повече пари за пенсии и за заплати.Същите, които принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат.Същите, които станаха милиониери на гърба на хората, фалираха банките и окрадоха спестяванията на хората, сега обещават да спрат бедността.Същите, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея.Същите, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията.Същите

337

Г Е Р Б

преди 6 години

Момчета, разбирам вашто недоволство, но свикнете с мисълта, че сме на власт и ще бъдем и занапред. Засваляли сте ни още от 2007-***, когато взехме общините. Няма да стане. Всички сте глезлйовци, дето не сте.помирисвали дисциплина и нямате грам хъс за победа. Затова ще бъдете бити и на следващите избори, даже ако са утре сабахлен.

336

Край

преди 6 години

По интересно ми е от истеричните пенсии АРБИТРАЖНОТО ДЕЛО ЧЕЗ - срещу България за над 500 млн. евра. Спора ще се решава от Международния център за уреждане на инвестиционни спорове-ICSID. Там решението ще го пишат ХОРА. Хората обичат парите. България рушвет няма да даде ЧЕЗ може - а познайте кой ще спечели делото.

335

Анонимен

преди 6 години

вече мирише на Бойко-4.

334

дядо Груьо

преди 6 години

Точно заради корумпираната мис Импексова ще гласувам за Боко.

333

екшън

преди 6 години

Шепа зомбирани заплатиха с крясъци екскурзията у Софето, организирана им от бсп-то, което уж "подкрепило протест" на "граждани".

332

Край

преди 6 години

До ППетров. Изход все някакакъв трябва да има. Не можем да спрем да го търсим. Макар че виждам как умни хора остават неразбрани от народа ни. Атанас Семов беше кръстил партията на Яне Янев-Ред Законност и Справедливост. България по богата скоро няма да стане Реда, законността и справедливостта са смислените цели /богатството си идва във времето/. Народа не го разбра.

331

П.Петров

преди 6 години

До Край 345Електората като е *** като гъбено семе, каквато и да е избирателната система все ще избира да го управляват нагли и прости селски тарикати и после ще мрънка на чалга, шопска салата и ракия, че живеел мизерно и управниците само го доят, стрижат и т.н.!БСП+ГЕРБ+ДПС=БКП_ДС= Българската червена муто-олигархия, която 29 години играе театър на "преход" и "демокрация", докато ни дои, стриже и т.н. !

330

П.Петров

преди 6 години

Прочетете интервюто на Томаш Плескач от ЧЕЗ! Борисов и министрите му бълват само лъжи!

329

Ако

преди 6 години

Ако сега действащото правителство беше на друга политическа сила и прави същите гафове отдавна да са запалени МС и да има нови избори, но е на боко велики и всички го търпят и мърморят и недоволстват, но си седят в къщи на топло! Това е истината за милото ни отечество. Управляващите крадат като за олимпиада, не мислят за децата и възрастните. През това управление е всичко негативно процъфтява, ненаказана престъпност, леки наказания, проституция сред малолетни и непълнолетни, наркомания до небес

328

Край

преди 6 години

Доде не вденете че единствения начин да разбъркате пасианса и МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ ще избирате между Цв. Цв. и Киро Добрев и ББ и КНинова. Като ви удовлетворява - гласувайте -дано направите верния избор.

327

Анонимен

преди 6 години

Времето е наше само БКП

326

Анонимен

преди 6 години

Do drugarkata Kurvelia I zagovornicite krai neia, Ontario v avtobusite, I prez 9 darjavi v deseta main.

325

Анонимен

преди 6 години

340 Че те герберите имат повече бивши комунисти на началнически позиции от колкото БСП :D