182

bluesky1

преди 6 години

И затова няма осъдени политици, магистрати, бизнесмени, защото цялата мафитска политическа класа знае, че българина психологически е свикнал на хората с "положение" да им се разминава, с тайната надежда, че и ако той, дребния тарикат сгази лука, ще му се отвори някоя вратичка и няма да отговаря или ще отговаря за по-малко...народопсихология! Питам се, аз като юрист по-долу ли съм от доктора или съм повече и мога да опаткам двама-трима безнаказано!

181

bluesky1

преди 6 години

Значи ако си лекар имаш право да убиваш и да не носиш наказателна отговорност за действията си, така ли? Я си представете, че същото нещо бе извършено не от доктора, а от Димо Димов - общ работник в строителството! Щяхте ли да се вдигнете така в негова защита? Със сигурност не! Българина не приема някои хора да влизат в затвора! Именно тези дето дигате вой в защита на т.н. доктор сте най-големите рушители на закона, защото лекарите са нещо повече от другите хора!

180

Анонимен

преди 6 години

Големите тарикати рано или късно попадат на някой доктор който успешно лекува тарикатлъци !

179

Български Българин

преди 6 години

Тези които мислят да вземат правосъдието в собствени ръце поне да ви дам акъл. Ако можете вместо куршуми да сложите сол ще е най- добре. С пушка двуцепка става най- ефективно. Няма нужда да го убивате. Солта е достатъчна да го обезвреди и не само. Става въпрос за ужасна болка в продължение на седмици. Като му пуснете куршума му вършите услуга. Спестявате му болка и унижение и бой и т.н.

178

De

преди 6 години

И аз щях да го убия с толкова труд да направиш нещо и да ти го откраднат а може и убият.Да не е ненормален да влиза в гаража в тъмното.Много ясно че ще го чака да излезе, и тогава ще го гръмне.Единствената му грешка според мен не съм адвокат е че не е извикал полиция веднага,но кой не би се стреснал след като е стрелял по някои .

177

Анонимен

преди 6 години

До ГоранПо крумовите закони на крадеца му отсичат ръцете.Това ли е трябвало да направи докторът?

176

!!!

преди 6 години

А защо не ни напишете тук криминалното досие на Плъха? Да разберем колко пъти е крал ,колко пъти е бил в затвора. Докторът лош,а Плъха чист като сълза. Последното нещо ,което ще направя ако някой ми влезе в къщата или гаража е да звъня на 112.Защита от полицаи не очаквам.

175

Анонимен

преди 6 години

докато има меки китки като вас, които защитават долния мнгл, държавата ни ще е на това дередже! Крадеш ли ми от моя совственост - купувай си ковчег! Да видите тогава ще посягат ли наново!

174

черна котка

преди 6 години

До СъседПолицията следва, на първо място, "да обърне внимание" на явните "психопати" с установени престъпни навици, латентните някак ще ги преживеем...

173

Анонимен

преди 6 години

"Самият лекар наблюдавал около 30 минути" Ако беше извикал само, крадеца щеше да избяга тогава .Ония да не вземат да отмъщават,щото отмъщават лошо,затвора ще му се стори Рай..

172

Анонимен

преди 6 години

Овцете са навсякъде, каквото ви поднесат политиците (мвр) и журналята и вярвате докрая. Вместо да се радвате че има 1 плъх по-малко, почнахте да плюете по човек който сигурно е спасил човешки живот за в бъдещите извлияния на гнусния плъх! Всичко ще се направи така че "гласоподавателите" да не се изкарат виновни за нищо който са впрочем вишисти с по 5 езика всеки но никой не ги взима на работа, а за това крадели...

171

WTF?

преди 6 години

Журналисти - поемете отговорност. Не е правилно е да се каже "почти нищо от тиражираната информация не е вярно". Правилното е "Информацията която тиражирахме е невярна и се извиняваме за клеветите и лъжите, които си позволихме да избълваме в публичното пространство".

170

хаш мокар

преди 6 години

До Анонимен 176Вие от друго не разбирате.

169

Горан

преди 6 години

Да, доктора е убиец, психопат! Няма съмнение! Нормален човек няма така да убие, дори ром, крадец. Той го е направил, значи е ясен! Кражбата дори и по крумовите закони не се наказва със смърт! Но доктора е смятал другояче!

168

Анонимен

преди 6 години

От вчера този десет пъти промени вариантите. Дакато 30 мин. го наблюдавал видял как свети в гаража му до това как по него хвърлял ламарини ножове тръби и незнам кво. Накрая запя друга песен. Жена му и децата му спели в къщата после се оказа че били на в село крумово а жена му каза че са спели в къщата. Толкова лъжи за 24 часа никой неможе да измисли. Печени лъжци. А истината е че го е убил на улицата като куче. Защо не го е убил в гаража докато си светел? 20 Г. в затвора за назидание на всички !

167

Винету

преди 6 години

Нещата не са черни и бели, НО!Ако Плъхът знаеше, че може да го гръмнат нямаше да пълзи из къщите на хората.

166

Влади

преди 6 години

Горане, плъха е престъпник крадец, както доктора е престъпник убиец психопат!

165

Горан

преди 6 години

Никой не е тръгнал да защитава плъха, бре Влади! Плъха е умрял! Няма какво за него повече! Нали, обаче все разправяме колко са *** американците, пък като гледам нагласата на всички, е най-добре и ние да сме, като тях! Всички с оръжия, и да се гърмим яко!

164

Влади

преди 6 години

Спрете да защитавате плъха! И той е престъпник като доктора психопат!

163

Горан

преди 6 години

Ми, раздайте си оръжие, изпозастреляйте се, и за останалите ще е по-добре! Ако има останали! Пуцайте на воля! Няма ядове!