57

Необходимо!

преди 6 години

Необходима е *** конвенция, а не турска!

56

Геноцид

преди 6 години

Електората на Бойко в действие. Помощи за излежаване и събуждане само за изборите, кражби на" само" 130 луканки без последствия, всекидневни набези над имуществото на българите, Геноцид, майчински за осмо, 9-то, 10-то и тн, социални жилища.... Къде е протеста на българския народ в Страсбург, Брюксел, Европейския парламент..... Какво правят побратимите на Бойко в парламента освен да продават национални паркове и национално богатство ? Докога Геноцид без ни най малкия протест от заспалия народ

55

Менгеле

преди 6 години

Ама дайте ги на мен да се позабавлявам и аз малко . Ще се молите да ви приключа но неееее ... няма да се измъкнете така лесно ...

54

Анонимен

преди 6 години

Ако някой ден имам злата участ да се случи това на мой близък, цялата рода ще прекормя на извършителя!

53

Анонимен

преди 6 години

Да бяхте написали пиян ром убил възрастен, а ромът съучастник го е издал . Колко честен е ромът издал убиеца.

52

Иванов

преди 6 години

Поздравявам госпожа Веселина Йорданова за смелостта да напише тази статия. В днешните мракобесни времена на джендеризма е много трудно да се намери журналист, който да напише истината за злодействата ставащи денонощно в България. Управляващите хвърлят захаросан прах в очите на собствения си народ и на западните си господари, само и само да представят държавата като Рай и да се намъкнат в еврозоната.

51

Анонимен

преди 6 години

ЗАКОНЪТ НА НАРОДА ПРЕДВИЖДА СМЪРТ.

50

Баси

преди 6 години

Силни са, дълго ще чукат камъни на кафиерата!

49

Анонимен

преди 6 години

Според мен защитаващите "правата" им имат основна заслуга за ситуацията понеже възпрепятстват държавата(която и без това е пропита в корупция и скандали) да си върши работата на базата на това, че правят така, че дадена група хора,етнос или общност да имат не правителствена подкрепа, докато други групи и общости нямат същата възможност поради липсата на такива.

48

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно ще стигнат и до тия които ги защитават !! Помнете ми думата оти у них са парите !!

47

Анонимен

преди 6 години

БПЦ подкрепя домашното насилие и битовата престъпност, значи всичко е шест.

46

Анонимен

преди 6 години

32 удара с нож, на човек който нищо не им е правил! За удоволствие? Това е бъдещето на България! Племена от неграмотни диваци, с много права и защита, и никакви задължения! Електорат на продажни и корумпирани политици. Вечните "жертви, неразбрани и тормозени малцинства"! Болестта на тази страна заедно с политиците! Мълчат ли онези демони от БХК? Или и тези убиици ще превърнат в жертви? Ако беше убит някой дивак от техните, щяха да ревнат до небесата, Брюксел, БХК, ДПС! Защо мълчат сега?

45

Анонимен

преди 6 години

Анадолски цености.

44

тато из Правец

преди 6 години

10-20 години за убиство викате? Ако си признае стават 7-13 и след "добро" поведение 5-6. Абе няма значение, кой не скача е червен, да живее гроп и тиквата.

43

Анонимен

преди 6 години

Елитът на ромите е по жесток и от нашия ползват ги за маша за избори една шепа правят маса пари и после ние с избиваме едни други верно, че едните избиват повече, а други крадат повече, но в крайна сметка и едните и другите са ощетени без две шепи политици и лидери.

42

Анонимен

преди 6 години

Ромите нали уж са номадски народ защо не мигрират на запад да не би да ги бият и репресират там?

41

ЖАЛКО,ЧЕ

преди 6 години

Псевдо- демокрацията отмени смъртните присъди.Тия са за електрически стол!!!!

40

Деградация.bg

преди 6 години

След 15-20 години ще напиша книгата "Как българите от много ум си загубиха държавата". Но дали ще са останали съответните потенциални потребители на четивото - съмнявам се.

39

няма

преди 6 години

"За това престъпление законът предвижда от 10 до 20 години лишаване от свобода за пълнолетни лица"Аз ли нещо не разбрах колко години е за убийство по особено жесток начин за удоволствие?

38

БившГерП

преди 6 години

Докато Боце оправя света България затъва в мизерия , корупция и жестока битова престъпност като никога до сега.Да не се снима до Меркел и Ердоган а да се снима до тия двамата и да обясни на българския народ, защо се получава така едни да работят а после други да ги избиват за удоволствие.