111

ммм

преди 6 години

До Анонименняма страшно всичко ще е контролирано и няма да има проблеми както обикновено

110

Отговорът е ясен!

преди 6 години

Не не не не не не не не не!!!!!НЕ ИСКАМЕ !!!!!!!!!!

109

Анонимен

преди 6 години

НЕ!НЕ ИСКАМЕ!!!

108

Анонимен

преди 6 години

Борбата е на всеки фронт. Филмите масово пробутват жени герои с уникални физически способности доминиращи над силният пол, дрехите на мъжете тенисисти са в розово, повечето спортни обувки на найк са с грозно крещящи цветове, истанбулски конвенции, ***.....промивката е тотална.

107

ДОУБЛЕ ПУСИ

преди 6 години

ВЪПРОСНИКА НЕ Е ИЗЧЕРПАТЕЛЕН!!!ИСКАМ 4-ТА ТОЧКА ПОЛИГАМИЯЕДИН МЪЖ ТРЯВА ДА МОЖЕ ДА ИМА НАЙ-МАЛКО ПО 2 ЖЕНИ!!А ЕДНА ЖЕНА ДА ИМА ПО ДВАМА МЪЖЕ С КОИТО ДА СКЛЮЧИ БРАК ЕДНОВРЕМЕННО :DТРОЙКИТЕ МНОГО МЕ КЕФЯТ В ПОРНОНЕТА!!

106

Бау

преди 6 години

Тъжната истина е, че ако се събудим утре с позволени гей бракове, признати законно транссексуални и т.н никой няма да го усети или разбере. Децата, които защитавате просто трябва да напишат "гей" или "травестит" в Гугъл и ще получат пълна представа за какво става дума ... Даже прекалено пълна. Цялото упорство с/у това е пълна глупост и хабене на нерви. Властоимащите се възползват от озлобения народ и си правят каквото си искат. Нищо няма да се промени, гейове и травестити е имало, има и ще има.

105

Анонимен

преди 6 години

До 110Аз не искам, тъй че не всички искат.

104

Анонимен

преди 6 години

Да съгласен съм и по трите точки

103

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХората вече не се женят...Брат, провери в тълковния речник значението на думата коп...ле, не е променено от мнооого време. И всичките тези аргументи ги зае..и. Бракът е нещо свещено, той е РИТУАЛ, за значението на които може да се ограмотиш от уикито. От има-нема 10-20 хил.години е така, от времето когато човек е престанал на се съвокуплява индискриминативно. А, и един съвет, ако живееш на "семейни начала", пък "жена ти" ти разправя, че е съгласна с теб - НЕ Й ВЯРАЙ, всички искат

102

Анонимен

преди 6 години

С тази пародия ли се отклонява общественото внимание от арестувания кмет на Септември, избран от ГЕРБ и назначил роднините си в общината?

101

Ххх

преди 6 години

Важно жената да служа мъжа !!! ... не ме интересуват

100

Голям прос

преди 6 години

Не щем разни да ми навират в очите с.ексу.алността си. Аз като ходя на паради не си развявам г.ъ.за пред всички. А тая конвенция да протестират срещу нея, явно има нещо гнило, замазано с ненасилието. Пък и не само ние не сме я приели.

99

Анонимен

преди 6 години

Ама Каракачанов първо да се запознае със закона за референдумите и след това да си зададе въпросите отново. Защото референдума е валиден ако повечето отговори са ДА.

98

Анонимен

преди 6 години

1.НЕ2.НЕ3.ДА,може,ако е по взаимно съгласие

97

Анонимен

преди 6 години

Не искат гей бракове.Вече искат и предсрочни избори заедно с референдума.

96

Идеалист

преди 6 години

Много точна и ясна формулировка!

95

Анонимен

преди 6 години

Ако може да си сменим пола легално, защо пък да не може да си сменим и възрастта легално?!Forever 21 you know!

94

Анонимен

преди 6 години

Децата не трябва да се гледат от жени, защото ги разгледате. Ама да се гледат от Тея си е направо ...

93

читател

преди 6 години

До Колко пари 94?Както в клипа за референдум по ТВ всеки ако дойде с едно орехче "ЗА" и по едно бадемче "ПРОТИВ" ще е много евтино и после тези + и - да отидат за детските градини. вълка сит и агнето цяло. Ако искат де ги броят, ако искат да ги теглят, разликата ще е голяма. Пито, платено и евтино !

92

Анонимен

преди 6 години

До Рали1Лелее-малееее,с какви глупости занимават хората,вместо да инвестират в държавата, в населението и вдигнат сраната на крака!