7

121212

преди 6 години

мда, Батето освен от хубави жени и качествен алкохол, си разбираше и от работата! А сега Витоша не е приоритет за зимен спорт! Такова богатство, планина в столицата, и такова немарливо отношение в днешно време! Жалко, мнооого жалко!

6

еко-толераст

преди 6 години

в толерастията няма нищо лошо.лошо е когато алчността замъглавя разума! На работниците в хотелите, кооито ще се построят, все някои им е крив, че трябва да бачкат... на строителите, че треа да бърка бетон... всеки иска много пара, КЕШ, без да бачка - праиш хотел и се избиват да ти ги носят... и срещу това само ЛЪЖИ - еко, био, веган, натурално... бла бла бла - съсипваш природата, дишаш *** като в софия и накрая дебелите чичковци с паричките в чужбина...Ай сиктир ве!

5

Mitaka

преди 6 години

До MersiИ това с Белене не вярно. Концалегерите като Белене работят 50 години, когато пращат там и за едно подмятане само и там ги пребиват и убиват разни ***.80те години няма такива концлагери вече, най-много да са затваряли заради възродителни процес и нещата бяха доста по-спокойни от към репресии.

4

Анонимен

преди 6 години

Амииии жалко, сега ски спорт на Витоша НЯМА. Вече 10г, кой ли ни упфавлява от тогава ?????

3

Mersi

преди 6 години

ЕКО толерасти и други подобни ентусиасти тогава ги изращаха на дулги обучения и семинари в затънтени краища на България като - "учебен център Белене". Подобни подривни мероприятия като протест се наказаваха жестоко. Единствено можеше да се организират манифестации с възхвалителна цел.

2

Mitaka

преди 6 години

До АнонименТова, че не е имало еко не е вярно.Имаше / имало е и тогава хора, които бяха против това да се сече да се правят още писти и кабинка. Точно такива протести като сега естествено не.Малко след това нали имаше и смерч на Витоша. Хората казваха, че част гората, която е трябвало да се сече в крайна сметка е повалена от смерча.

1

Анонимен

преди 6 години

тогава не е имало ЕКО толерасти които да "спасяват" природата