44

До Цонко

преди 6 години

Докато ви мързи да бачкате и само ревете. Както Българските емигранти взимат работата, която Европейците не искат, а и не само нея, така и гладните хора в България взимат работата на Софиянци. А защо са гладни хората в България и идват в мизерната София, на това може да ти отговори политическата "класа" управлявала страната през последните 30 години. Единствено IT сектора в София си струва и то благодарение на факта, че държавата няма досег с него. Другата работа не позволява плащане на наемите.

43

Анонимен

преди 6 години

Йорданка решила миналата седмица да покаже, че не идва вече с кола инсе качила на автобус. Обаче какво видяли хората. Качила се Картофената принцеса на автобуса, като пред него и зад него имало коли на НСО. Колко вътре с нея не се е разбрало. Возила се само две спирки, толкова издържала и веднага се метнала в една от колите и ...толкова и била PR акцията. Нищо не се прави в махалите да се спре изгарянето на ***! Не смее, плаща им и и гласуват. Без тях е чао. И кой виновен, колите???Глупости.

42

До общината

преди 6 години

Като няма зелени, давайте им от червените по 40 лева, хем повече ще изкарате, нали само това ви вълнува.

41

Анонимен

преди 6 години

Днес данчето отиде ли на работа с автобус? Има ли още зелен билет?

40

Цонко

преди 6 години

Cеляните изкупиха билетите на софиянци. Взеха ни работните места, детските градини, местата за паркиране в градинките пред блока а сега и зелените билети. До кога така?!!

39

Пародия...

преди 6 години

Подигравка и ПР акцийка. Фандъка не може да си позволи да продължи зеленото билетче по-дълго от ПР-акцията, защото бюджета е направен на 1.6 лв и ЦГМ ще фалират. Просто ще сее окаже, че гениалната инициатива няма ефект и ще отпадне....всичко е бутафория!

38

Пародия...

преди 6 години

Всички *** се прехласват да хвалят гениалната инициатива на гербавата учителка по руски от..Самоков. Никой не посмя да каже колко обикновени билетчета са продадени предната и по-предната неделя- ей така за сравнвние. И защо инициативата е в неделя, когато улиците са празни? Или днес въздуха се изчисти?

37

Пародия...

преди 6 години

..фандъка призовава отопляващите се на твърдо гориво, да се отопляват на ток!? ХАХАХАХАХАХ! Аз призовавам пазаруващите от втората употреба да пазаруват от Дубай и Париж и да минат на черен хайвер, че от боба се образуват много парникови газове и се засилва глобалното затопляне! Каква УМНА кметица си имаме само,а!

36

радев

преди 6 години

аз съм с колата, защото това е предизборна кампания

35

Go Home

преди 6 години

Софиянците да изгонят тази самоковска даскалка от Софийска община, която се опитва да ги прати за зелен хайвер и да си оправят софийската ***.

34

жалък пиар

преди 6 години

Зеленият билет от зелените Тикви е жалка пиар-акция на шайката, за да залъжат 80-те %.

33

емигрант

преди 6 години

Браво! Дано не е временно обаче.

32

Грийн

преди 6 години

Спокойно, хора. Тоя зелен билет е само докато Зелените хапят нашия Зелен човек тия шест месеца. После си караме по старому. Зелени му ти работи.

31

Анонимен

преди 6 години

това е подигравка с хората

30

мерка теглилка

преди 6 години

кои са другите 99 мерки на общината ? сигурно в ню иорк и лондон немат толкова мерки и теглилки ....

29

абе фандък ханъм

преди 6 години

госпожа, ти не схвана ли че не транспорта ти е проблем, беднотията и отоплението с твърдо гориво в 21 век ти е проблема. В неделя софия е спокойно от към коли, кви билетчета позеленяли.Народа си е по къщята и ръга кимур и гуми в ман галите.

28

:):)

преди 6 години

еми така ще е, газчицата за българина е лукс, а можеше и ежедневие да е. Е по важно е сечено на руснаците да правим пък може и двойна цена да плащаме сравнена с Германия или Австрия.В 21 век столицата ни е в сажди като Лондон през 19 ти. Кюмюрец дръвца, и какво ли още не...

27

Анонимен

преди 6 години

България, не само София е замърсена, вижте на картата всички датчици у нас показват средно 100, Германия показват средно 10 g/m3. Българите са простаци и мръсни селяци. Отвратителни сте, продължавайте да живеете като мизерни ***.

26

,,,

преди 6 години

Можем ли да предположим, с тези билети всъщност си е нов вид финансиране на транспортни фирми. А с мръсния вьздух гоним евро чиновниците далеч от София.

25

Анонимен

преди 6 години

"Това се прави за първи път и тепърва ще оптимизираме организацията"Тепърва, тевтора, тетрета - смога още си е на място, въпреки зеленото билетче. Предлагам да създадем и пембено билетче. Вземаш си пембено билетче и тогава гориш *** на воля.