90

Анонимен

преди 6 години

Всеки има право да се облича, гримира и да си прави прическа и маникюр както иска. Ако обаче стила, който предпочита не съответства на физическия му пол, то той трябва да е далеч от деца, ученици и МЕН! По закон и по мое желание. Да се облича както иска, но в момента, в който се приближи до дете на под 16 години с неподходящ вид да му се издава ефективна присъда.

89

Анонимен

преди 6 години

Няма място за дискусия. Гнусотиите, дето си ги правят в къщи, на улицата и в обществото нямат място.

88

мислещ

преди 6 години

А кой нормален човек ще тръгне да си променя пола?

87

песентана гербераста

преди 6 години

Аз съм гербераст обичамджендъри с халки големиДжендърин да се наричампърва радост е за мене!

86

ГЕРБ са джендъри

преди 6 години

Genders for European Robbing of Bulgaria Да ви са честити джендърите Борисов и Цветанов , ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ГИ !Гендъри за ЕвропейскоРазграбване наБългария ПО РЕГИОНИТЕ ПАК ИЗБИРАЙТЕ *** ЗА КМЕТОВЕ ОТ НАЙ ДЖЕНДЪРСКАТА ПАРТИЯ! ДОКАТО ГИ ИЗБИРАТЕ ПО ОБЩИНИ ГЕРБ ВИНАГИ ЩЕ УПРАВЛЯВА И ЩЕ Е ВЪВ ВЛАСТТА! НЕ ДАВАЙ ГЛАС ЗА ГЕРБ ,СПАСИ ДЕТЕТО СИ!

85

Анонимен

преди 6 години

На маймуни ще станат само и само да ни измамят .

84

(-_-)

преди 6 години

За чий ууй ни е тая конвенция, при условие, че тия права са залегнали в конституцията, хартата за правата на човека на ООН и в куп други закони и прочие!?Ааа, искат просто да сме по-*** френдли.. Ясно:) ще облъчват младите с толерастия, а за по-дъртите се предвижда ***-полиция..

83

ТРЕТОПОЛОВИТЕ СА СИЛ

преди 6 години

Няма такава работа. Приеме ли се конвенцията, ще се оплача на съда в Страсбург и не само ще ми сменят пола в регистъра, ами и компенсация за дискриминацията ще ми плоатят.Конвенция е това, ей!

82

Анонимен

преди 6 години

Започват цирк,, Гендер -Герб ,,Сега ще има едни салта ,едни чупки ,едни салтанати ,заклинания ,клетви в стил демокрация и либерализъм . Изтъркана плоча . Лицемерите си остават лицемери и лъжци . Гарантирано от ,,Гендер-Герб,,

81

Анонимен

преди 6 години

ПРИЕМЕ ЛИ СЕ КОНВЕНЦИЯТА А СЛЕД ТОВА И ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ЩЕ ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА *** ДВОЙНО :D

80

Анонимен

преди 6 години

Казармата - лек за ***, блян за мутри!

79

Анонимен

преди 6 години

Не можеш да правиш промени по конвенцията в текстовете свързани с джендърите. Това го обясниха експерти по телевизията. За насилието можеш ама за джендърите и дума да не става.

78

Анонимен

преди 6 години

Евалла 62!Ха,са приели конвенцията и веднага се пенсионирам като жена по-рано.Хе ,не бях се сетил.И аз съм вече ***.

77

Анонимен

преди 6 години

РЕФЕРЕНДУМА ЗА КОНВЕНЦИЯТА ВЕЧЕ Е ПРИЕТ :D И КАК ИНАЧЕ ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ГЕРБЕРАСТИ В ДЪРЖАВАТА!!!А БСП ПРАВИ УСЛУГА НА ГЕРБ С ТОВА, ЧЕ ПОИСКА РЕФЕРЕНДУМА!!!--------------КОНВЕНЦИЯТА ТРЯБВАШЕ ДА Я ПРЕРАБОТЯТ И ПРИЕМАТ БЕЗ ОПРЕДЕЛЕНИ ТЕКСТОВЕ!!!------------РЕФЕРЕНДУМА СЕ ПРАВИ ЗА ДА СЕ ПРИЕМЕ ЦЯЛАТА КОНВЕНЦИЯ И СЛЕД ТОВА ДА СЕ УЗАКОНЯТ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ЩОТО ВИДИТЕ ЛИ НАРОДА ТАКА ИСКАЛ :D--------КОЛКОТО ПОВЕЧЕ БУДА Е НА ВЛАСТ ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЩЕ СТАВА!

76

Анонимен

преди 6 години

Всички *** в трудови войски!

75

Модерен педерал

преди 6 години

За това проблема трябва да бъде решен законодателно. Тези които са Transsexual трябва да имат право да се пенсионират наравно с жените, а при Transgender пенсионирането ще бъде при навършване на пенсионна възраст за мъжете. Големият проблем настъпва с т.н. Genderfluid -тоест промяна от мъжки в женски пол и обратно в резултат на определени житейски фактори. В тази случай е необходимо да се установи какъв е бил индивида в последните три години преди настъпване на възрастта за пенсиониране.

74

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия и православието !

73

Модерен педерал

преди 6 години

Който е чел конвенцията знае че там има всъщност три определения- пол /биологичен/, социален пол и идентичност, основана на пола. Според европейското законодателство има разлика между Transsexual и Transgender. При първия вариант се касае за индивиди, които са жена в тялото на мъж и мъж в тялото на жена. При втория вариант индивидите осъзнават, че биологично са мъже или съответно жени, по избират да играят в социалния живот роля на срещуположния пол-гримиране и обличане в женски дрехи и тн..

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 62ГЕНИАЛЕН СИ!!! ШАПКА ТИ СВАЛЯМ!!!РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ МЪЖА СЕ ПРОМЕНЯ НА ЖЕНА И ПЕЧЕЛИ :D

71

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 2Смятам,че Русия много добре е направила,че е забранила тази содомска гнусотия и перверзия. Който мъж иска да става жена,и която жена иска да става мъж,най-учтиво ви молим: отидете в Западна Европа и САЩ,където ще си сбъднете вашите извратени содомски мечти! В САЩ и ЕС(Западна Европа) се дават неограничени права на вас,извратеняците-бъдете си тра.вестити и хомосексуалисти,правете си ге.й паради. Всичките си гадости правете в САЩ и западна Европа,само не и в България,Русия,Сърбия!