57

Анонимен

преди 6 години

Само да уточним, че Чикатило е украинец, а не руснак...

56

Анонимен

преди 6 години

ЧИКАТИЛО не е руснак, а УКРАИНЕЦ.Оправете си заглавието.

55

До оня с статистикат

преди 6 години

Малко са ти остаряли данните. През 2012, за когато даваш статистика, в Русия е имало 13265 убити, но през 2016 са 10444. В Салвадор 2012 г. 104,2 на 100000 човека.Хондурас, ЮАР, ... дай и тези данни.

54

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, отново сте жалки. Чикатило е типичен представител на укаинците - див, жесток и много много ***. Като Потрошенко и компания. Ако днес беше жив щеше да е депутат в Украинската Рада. Добре, че руснаците застреляха навреме този из-род.

53

Анонимен

преди 6 години

В Русия като не можеш да закупиш оръжия, защо стават най много престъпления?Защото са ДЕГРАДИРАЛИ И ОСКОТЯЛИ!

52

😲&#1

преди 6 години

ПАК РУСНАК????ЗНАЧИ МЕДИЯТА ВИ ПРИЗНАВА ЧЕ РАСАТА "УКРАИНЕЦ"Е ИЗМИСЛЕНА И НЕСЪЩЕСТВУВА....ЧИКАТИЛО БЕШЕ ОТ УКРАИНСКА СССР НЕ БЕШЕ РУСНАК ПО НОВИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ И ДЕМОКРАТИЧЕСКИ ЗАКОНИ....А БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е НАРОДНА ЗАЩОТО НИЩО НАРОДНО НЯМА ВСИЧКО Е БЕЗРОДНО ФАКТ!

51

HeinrichHimmler

преди 6 години

До АнонименСвободният пазар на оръжие какво общо има с умишлено убийство. Ще взема брадвата и ще ти отворя главата и без огнестрелно оръжие. И тази статистика си я заври знаеш къде.

50

Анонимен

преди 6 години

У всеки руснак дреме един сериен убиец,На това ги обучават още от малки и проявилите се ги приемат КПСС.

49

рускиня

преди 6 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРказваш путинизма уврежда мозъка.По тази логика сериен убиец Менсън (прототип на доктор Лектър) е последовател на Путин? Ами австриец дето насилвал собствена дъщеря 28 години? Ами всички непознати герои в САЩ ,които през ден отрепват по 5-10 човека и то деца в училища? И те ли са объркани от путинизъма? Ами този който отрепа 6 човека в Нови искър и той от гвардия на Путин? И последно - предполагам че и ти си фен на Путин, защото имаш много сбъркан мозък.

48

Анонимен

преди 6 години

Поредната жалка хибридка срещу Русия. Само дето Андрий Чикатило не е руснак, а украинец. Руснаците го заловиха и осъдиха на смърт.

47

Петров

преди 6 години

Пак русофобска пропаганда, нов Гьобелс, пак от Днес.

46

Анонимен

преди 6 години

да му се увеличи пенсията, защото заплатата не може

45

123

преди 6 години

До Анонимен 53Да бе да. Да не говрим, че населението на сащ е 2 пъти повече от това на русия.

44

123

преди 6 години

То в русия ..... да искаш. Ама тоя въпреки това си е ***.

43

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Нормално,все пак путинизма уврежда трайно мозъка,той не прощава както алкохола

42

Анонимен

преди 6 години

Брой на умишлени убийства на 100 000 души:България: 2Русия: 9САЩ: 4може ли в САЩ кадето може да си осъждан престъпник, лежал и със шизофрения в лудница и никой закон не те спира да влезеш в мола и да си купиш 5 пушки помпа да има 60% по малко убийства ор Русия кадето е забранено свободното притежание на огнестрелно оръжие...Вижда се каде колко струва живота

41

Анонимен

преди 6 години

Това е руски полицай!!!!!!.....а колко невинни ли избиват руските престъпници?------------------------------------------------------------------------------------- В Понеделник Лавров пита Путин как е минал ловът през събота и неделя. А Путин: По-добре да бях на работа щеше да има повече убити...

40

Анонимен

преди 6 години

Сравнен с товарищ Сталин, този е абсолютен аматьор.

39

Реалист

преди 6 години

До АнонименДесет хиляди сгради...Че то в София сега едва ли има толкова сгради.

38

Я гледай....

преди 6 години

Как ще ги стигнем руснаците ? Хайде сега нашите следователи русофили да кажат че човека е набеден , удобна жертва.Ама така де.Такива неща в правова държава са невъзможни.