16

Анонимен

преди 6 години

Интересното е че в страната няма кой знае какво производство, което да потреблява огромни коричества ток, а цените все растат, ли растат. Причината е точнов това, че потреблението е малко и дружествата си имат предварително планирана печалба и ще си я вземат на всяка цена. Икономически пар***зити

15

Анонимен

преди 6 години

До панализатори след това пак идва на власт въщия кабинет...

14

Анонимен

преди 6 години

"Васил Велев" щял ден ли този му се дава глас. Същия в друга статия реве до вселената, че търпи загуби и работника трябва да работи 24 часа, 7 дни и 365 дни без почивка.Г-н куфарче не може да почива извън България и долните му любовници.Утре! Сайта да не забрави за Домусчиев и КРИБ да пише!!!!

13

Руснака

преди 6 години

Кой е Джон Голт?

12

Анонимен

преди 6 години

Дидке мила моя донеси едно кафе ще измръзнеш мила моя и престани да се занимаваш с това което не трябва за да не станеш това което не си

11

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Нали минимална заплата стана 510лв,какво повече искате?

10

Анонимен

преди 6 години

Някои хора още си мислят, че живеят при комунизма, сега е пазарна икономика и може да си внесем евтини продукти от чужбина. Комшиите само това чакат.

9

Анонимен

преди 6 години

Това са фалшиви новини атакуващи демокрацията . Боко Тиквата каза, че сме стабилни и дърпаме яко напреде при такава здрава стабилност и напредък очакваме тока да падне със 2% като за начало, а нататък още 2%.

8

Мнение

преди 6 години

Такаааа - вече почти всичко си купувам в пъти по-евтино от есприт, алиекспрес, ибей, геарбокс и т.н. онлайн магазини. Поне веднъж месечно ходим семейно до Гърция на разходка и си пазарим маслини, масло, сирене и зехтин.Нашите политици, бизнесмени и търговци не се научиха, че не са единствени на света :)

7

Ф.Е. Джержински

преди 6 години

Активни мероприятия с цел да се закопаят/откраднат още пари чрез гьола Белене. То не бяха пишман експертизи от БАН, то не са изкуствени дефицити на ел. енергия ....кремълските лобисти ореваха орталъка.

6

Анонимен

преди 6 години

До панализатор - Историята се повтаря и кабинета падаКабинетът пада, а цените продължават нагоре!

5

Анонимен

преди 6 години

Производителите на ел.енергия извиват ръцете на бизнеса.

4

Анонимен

преди 6 години

Договорите вчера ли ги сключиха къде изчезна иизведнъж енергията та търговците са виновни ?

3

стабилност ли????

преди 6 години

До кога ще Ви търпим управници от всички партии любими ????? Ваканцувате си а......... ??????Всички цени се вдигат в пъти , осигуровките се вдигат - безработен вече ще плаща 20.40 лв за здравни осигуровки . доходите се вдигат символично .Нарочно ни набутвате новините в % .Аз усещам по джоба си , лъжите Ви нямат край

2

Анонимен

преди 6 години

Тоя експерт да обясни как се скючва договор без да имат нужната енергия вдигат цената с 10 % да речем и о чудо от небето пада ток и нужната енергия се появява. Това не е ли рекет към търговеца На търговеца ли е проблема или на държавните иститтуции аре у лево спазвайте си договорите г-да управляващи за договора са нужни 2 страни.

1

панализатор

преди 6 години

Историята се повтаря и кабинета пада