51

АлексСпб

преди 6 години

За всички българи желая много здраве, късмет и благополучие ( не знам точно дали има тази дума на бълагарски), весела и щастлива Нова Година.Много поздрави от Санк-Петербург.Извинявам се за грешки - не ми е майчиния език.

50

Анонимен

преди 6 години

Значи той вече е осъзналкакъв е имиджът на сащпо света .

49

Анонимен

преди 6 години

Дотолкова са се самозабравили от глобалната си власт, че мислят хората по целия свят за ***! И то не 80%, а 100%!

48

"-"

преди 6 години

Тръмп: САЩ изглеждат зле заради руската следа в изборите.-------Единствената следа след президентските избори в САЩ преди една година и победета на Тръмп се оказа... еврейското лоби!Тръмп изпълни обещанието си - обяви Ерусалим за столица на Израел!Тъй, че изводите са очебийни!псВ РФ се надяваха, че с победата на Тръмп отношенията между двете държави ще се подобрят, затова приветстваха и аплодираха победата му на изборите.Уви!

47

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов много внимавада прикрие истинската сислугинска същност . Но отвременавреме се изпуска и нелицеприятнатаистина лъсва в цялата сиотвратителност .

46

luckyman

преди 6 години

САЩ изглеждат зле не заради "руски следи", а заради собственото си "цялостно творчество"!

45

Анонимен

преди 6 години

Путин за САЩ е като Митьо Пищова.*** ги кат' риби , пъмни ги кат' *** .

44

Каква наглост

преди 6 години

И ние сме зле,заради вмешателството на САЩ в България.Американска ценностна система,американски морал,подражание във всичко пошло и аморално,унищожени печеливши проекти,влошени отношения с Русия и внушението,че тя е световен враг......хищен и див капитализъм и още и ощеее.....Америка налага своята воля на света с всички средства,а има наглостта да говори за руско / недоказано/ вмешателство в американските избори. Няма такава наглост...

43

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов като верноамериканско слугинче трябвада освободи премиерския постзащото е заплаха за нац . сигурност .Тоя филм вече сме го гледали .Чух го по радиото как казаче "" ако трябва ще воювамес Русия . '" Вече му е време дахваща пътя към фронта .

42

Анонимен

преди 6 години

Жените ви ще се радват на по-голям и по-черен...А вие ще ги шарвате и ще се радвате. :)

41

Анонимен

преди 6 години

Черен със сини жилки ще ви влезе!

40

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

39

Анонимен

преди 6 години

Неравенството в САЩ ще е по-пагубно от Йелоустоун! Ще го ядат янките по-голяма революция от Октомврийската!

38

Анонимен

преди 6 години

Доста хора явно не знаят за изказването на Зигмунт Фройд при напускането му на САЩ- "САЩ са една грешка, разбира се грешка гигантска, но все пак грешка". Краварите са в своя залез, но те още не са го разбрали,но скоро ще го разберат. Нашата криза ще е цвете в сравнение с кризата, която ги очаква. САЩ стабилно вървят по пътя към варварството, но пълните им магазини пречат на доста от нас да видят това.

37

Анонимен

преди 6 години

В този сайт пишат няколко души от ония 80 % дето техния човек ги каза . Явно си избиват комплексите , защото са необразовани и бедни левичари.

36

Анонимен

преди 6 години

Със сащ светът е загубен .

35

USA

преди 6 години

Без САЩ света е загубен.

34

Анонимен

преди 6 години

Това , което е писал Маркс в Капиталаза абсолютното обедняване , в сащвече е реалност . Заплатата на бащитеи дядовците на съвременните служителии работници е купувала повече отколкото днешната заплата натези категории . Плановете наТръмп са mission impossible .

33

Анонимен

преди 6 години

Надяваме се , че следващата войнакоято се опитат да започнат щеобхване и тяхната къща от карти .

32

Анонимен

преди 6 години

Сащ не е това , което ни представят .В сащ няма демокрация . Президентъте марионетка с декоративна функция .От него зависи много малко .Истинската власт се държи от впк +фин . олигархия + рептилоиди . А самият американски народ т . е .демосът от понятието демокрацияе маса съвременни роби с кредитнаистория . Резултатът от положениетое че сащ имат нужда от разпалванена войни някъде по света , но не натяхна територия . Окей ? Нещо неясно ?