33

Анонимен

преди 6 години

"Атакаа покажи пак , къде ти е сърцето ...при амуджиитее....Така като изпадне човек в изолация отива при враговете :))) Жалка картина за пореден път."Е чакай де на другите избори ще ги видите...пак на границата да бутнат па някоя стара жена и да покажат какви "мъже" са вашите патрончета!

32

Анонимен

преди 6 години

До 35 Че както видяхме никой НЕ е попита , къде ще е столицата :)) Нито някой е попита , дали може да се влезе в Сирия. Нито някой ще е пита нещо друго. Пии една студена вода и си лягай.

31

Анонимен

преди 6 години

На всяка нова година в Турция се дига минималната заплата... в България кога?

30

Анонимен

преди 6 години

Атакаа покажи пак , къде ти е сърцето ...при амуджиитее....Така като изпадне човек в изолация отива при враговете :))) Жалка картина за пореден път.

29

Анонимен

преди 6 години

Абе къде е Су 34, нещо няма ли да плямпа па, че Турция е бита карта, че кой я слуша, кой я пита, кой я гледа, че е дала на задна, че потъва, затъва и тем подобни...

28

Анонимен

преди 6 години

Някои държави при положение, че са воювали помежду си... Си оставят комплексите на страни, прави бизнес, туризъм...просто гледат напред...докато българите не стига, че чакат на готово все, все не доволни ама и злобни! Хората върват напред докато вие боксувате на задна...

27

шматка

преди 6 години

Тука нивото е много ниско.Все едно да обяснявам на първолаци що е то марксизъмЧао

26

ЕвроГейско мекере

преди 6 години

До 27-комплексираната Шматка...Алууууууу *** ли си,от третия пол на София ли си,не се срамувай от управниците си национални предатели и продажници,а се гордей с тези некомпетентни продажници....мен ме е срам да се нарека горд Българин..България сигурно и бавно иьгасва и след някоя година нема да има

25

шматка

преди 6 години

До 29Ще те уча.Няма как.Вб напусна ЕС защото няма как да стане империя владяла 2/3от сушата да изпълнява нареждания.Няма как Германия да определя политиката на Вб.Между другото ние имаме такъв аналог.Бг не влиза в съюза Югославия защото не може да приеме съюз в който доминира Сърбия.Понял товариш или ти е трудно.

24

До 24

преди 6 години

Само ти си мислиш така. Пък и короната много добре вижда накъде вървят нещата в гейкооперацията. Случайно ли мислиш се изключиха от кооператива?Ако никой не им е дал наклон и са излезли сами значи наистина не е хубаво там. Ако са ги подхлъзнали значи тези двамата са успели. Как си представяш короната да напусне нещо добро?Усети ли как се хвана сам?

23

шматка

преди 6 години

До 26Майко мила .Вече се убеждавам че пишеш от Карлуково.Няма държава в съвременния свят която да си е самодостатъчна.Няма такаваХахахааааааа.Така ли се смеете по коридорите

22

шматка

преди 6 години

До 23Пропаднала е ***.шъ знаиш

21

Анонимен

преди 6 години

Митът, че руснаците са ни братя малко по малко се развенчава. Все повече българи проумяват, че руснаците и турците са си много по-близки.

20

шматка

преди 6 години

До 21Да ти кажа въобще не си разбрал защо е брекзита.Само заблуден комунист може да си вярва че Русия и още по малко Турция могат да дават наклон на Короната.

19

ЕвроГейско мекере

преди 6 години

Пропадналата и изчезващата България ще получи тъжна сметка в 2023 год от Путин и великия Султан-съхранил Българския дух в продълженив на векове насам....наистина голямо браво на Путин и Султана..България трябва са разглежда своето си участие в третополовия вреден съюз

18

ЕвроГейско мекере

преди 6 години

Слава на РУСИЯ и ПУТИН..Слава на ТУРЦИЯ и СУЛТАНА....долу долу долу Еврогейския вреден съюз

17

До19

преди 6 години

Прав си. На еврокомисията торите сега хич не им е до тия двамата. Нищо, че тези двамата докараха толкова неприятности на евргейтаците като почнеш от брекзита и завършил с вътрешните противоречия вътре както между централната власт и периферията, така и между отделните еврогейкооператори.

16

шматка

преди 6 години

До хаха...Ти от отбранителната доктрина на САЩ ли започна да разбираш.Голям капацитет ще излезеш.Бай Дончо с един подпис ви направи криви.От три дена Ердоган не е спал да ходи да се моли за подкрепа.

15

шматка

преди 6 години

До 17Да ти кажа еврогейците точно си го преместват за тях.Яко отсвириха Ердоган и Путин и май хич не им дреме за тях.Само ти ги мислиш за велики

14

Анонимен

преди 6 години

Путин от тази позиция може да приложи няколко джудо хватки на Султана.