14

Анонимен

преди 6 години

"Една нация ще я познаете по отношението и към животните." Важи с пълна сила за Бълxария и невероятно глупавото и население. Винаги ме е било срам, че част от тази прогнила "нация".

13

Анонимен

преди 6 години

До ЧестенТи не си честен, а невероятно Tъп. Дете в тази пропаднала балканска *** няма да направя 100%.

12

Анонимен

преди 6 години

До 5Балканската простотия също.

11

Анонимен

преди 6 години

"имотът бил собственост на починал варненец, чиито наследници не можели да влязат във владение, защото били заплашвани и гонени от самонастанилите се в него мутри."Добре полиция няма ли за вас?

10

Анонимен

преди 6 години

Хуманното отношение към животните и природата е част от хуманното отношение към хората. Не е възможно да си жесток у.род , а да си добър човек. Българинът си итмъщава за отвратителния живот ,като тормози животните. Рашидов е прав. Тук наистина остана изметта - неука, примитивна, жестока, зла...Тежко й на България.

9

Анонимен

преди 6 години

Пропаднала балканска ***. Дано по бързо изчезнем.

8

Анонимен

преди 6 години

Що за изроден, и злобен срещу слабите, тъn народец сме .... Жалки твари, избиващи комплекси на непълноценност, пъчещи се с npocтотията си:"Вижте ме, какъв мъжага съм..." А е просто npocтак, който не разбира, че в природата всичко си има място и значение. И че човекът изобщо не е "венец на природата". Той е някакво извращение в еволюцията.

7

Демократ

преди 6 години

Като са се държали агресивно защо не са ги застреляли на място ? Щом не са стреляли значи са замесени и полицаи оставка на шефа на МВР, докато полицаите почнат да стрелят по престъпниците като в САЩ .Само да пипнеш с пръст и куршум на място.

6

Само да не бъдат

преди 6 години

ПУСНАТИ в МОРСКАТА градина. МОрската градина във ВАРНА се е превърнала в кучкарник, където големи дебели песове като овце и телета се излежават по поляните.Виждам как идват индивиди с чанти и ги хранят.ЕКОГРИЖИ??ПО вида личи, че са били домашни и са "пуснати като лордове на най-хубавото място.А може и такива, прибрани от грижливите кучорг.НЕ ИСКАМЕ ПЕСОВЕ по улици и градини.

5

Анонимен

преди 6 години

Кучкарщината е болестно състояние:-)

4

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега да видим действията на веганите спрямо тези " мутри "Или те-веганите им е по-удобно да се рекламират с протести в центъра на София,като ни обвиняват в неща,които природата диктува !

3

Анонимен

преди 6 години

По време на проверката стопаните на нелегалния развъдник се държали изключително агресивно и нагло, като заплашвали всички, обиждали и дори се опитали да избягат с част от кучетата, но бил спрени.-ТАКИВА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НИКАКВА МИЛОСТ САМО СМЪРТ....

2

Веган

преди 6 години

Доло ръцете от животните, време е за сериозни наказания за всеки *** решил да тормози или убива животни за храна или забавление!

1

Анонимен

преди 6 години

България развъдник на хора. Хората са кожа и кости.