9

ахъм

преди 6 години

До РодопчанинПодкрепям ! Вече имах контакт с такава и минах метър, после палих свещи за благодарност към всевишншия а през цялото време докато бях там не ми дадоха кон за езда заради тях. Хората ги пазеха с електропастир и не ги извеждаха изобщо от мястото им. В гората е като в приказките- пълно с мечки, чакали, лисици- отврат е от гадове, че са и много.

8

До АНОНИМЕН

преди 6 години

Че какво да прави Родопчанина на жълтите павета да ви диша мизерията ли? Като не ти харесва се премести в Родопите да дишаш чист въздух.

7

Анонимен

преди 6 години

До РодопчанинА ти заповядай на магистралата, жълтите павета или на Цариградско. Да се поразходиш, ако не за гъби, ей така за спорта и мерака. И ако случайно устоиш на смога и прахоляка, не се притеснявай, все ще се намери кой да те отнесе, било то на тротоара, светофар или пешеходна пътека. И също ще е от защитения вид - рядко получават нещо различно от условна. Заповядай!

6

12121

преди 6 години

Meчките не са 6 а 206 в Централен Балкан. Убитата е стръвница.

5

Родопчанин

преди 6 години

До гостенка: Г-жо/г-це, заповядай в Родопите в Смолянска област да погалиш горките мечоци, които се развъдиха толкова , че човек не смее да излезе да се разходи в планината, да набере билки, горски плоздове или само разходка. Те за защитен вид за разлика от нас човеците! Заповядай!

4

Анонимен

преди 6 години

като свършат мечките, сърните и конете по нашите планини, да знаете ще е ред на туристи, колоездачи и планинари - мутрьо обича да пуца с калашника на воля по де що се движи

3

88

преди 6 години

Човека каза за едни 80%, пък някои му се разсърдиха. Може само да се учим от "лошата" Русия. Четох как за такива убийства направо в затвора вкарват.

2

гостенка

преди 6 години

Нещастници пълни са тези бракониери, да им се връща това което са направили с мечока!

1

Анонимен

преди 6 години

***. Закривайте я вече тая българия, да не се мъчи. И без това е в будна кома