19

Анонимен

преди 6 години

Баце трябва да е обиден от това, че никоя отговорна институция не откликна на думите му за наркотрафикантите и не се заинтерсува какво става. Това говори много лошо за авторитета му като премиер!

18

Венци

преди 6 години

Гръцките пенсионери ще вземат бонус за Коледа 1000 евро. 57% от българските пенсионери ще вземат по 20 евро. Но Г-н Борисов казва ние сме добре само да не ставаме като гърците. А аз си мисля: Искам да съм зле колкото гръцкият пенсионер.

17

Мнение

преди 6 години

ГЕРБ действат отвратително. Според мен всички политически сили, включително и тези извън парламента трябва да се обединят и да ги свалят от власт.

16

бай Петко

преди 6 години

Б.Б. мълчи за нарко трафиканти в НС. Ц.Ц. маже !

15

Анонимен

преди 6 години

Тоя що е с розова вратовръзка да не е минал под дъгата ?

14

Анонимен

преди 6 години

В София се разкарват опасни таксита пълни със суджуци.

13

реалист

преди 6 години

Нинова намекна по ТВ, че Борисов и шайката му са мутри и тя беше изгонена от парламента. Разбира се, ББ постъпва като такъв като отново замазва очите на част пенсионерите с 40 мизерни лева.

12

Анонимен

преди 6 години

Килърите на Суджука не се поколебаха да ликвидират Мишо Бирата, жена му, любовницата му, както и Ало Ваньо, та с някакъв пернишки гов-ньо ли ще се церемонят.Просто трябваше да прекъснат връзката. Изброените знаеха прекалено много за каналите за амфети на Банкянския Суджук.Във фабриката на Мишо Бирата в Мездра, откъдето лично Баш Суджука изтегли проверката на митничарите се произвеждат амфети. Бирата беше само за прикритие.Другата голяма фабрика за амфети е в сливнишкото село Опицвет.

11

П.Петров

преди 6 години

То Цветанов ако го питат и докладът на ЕК е "умишлена провокация", което не променя фактите, че ГЕРБ е до гуша в корупция и кражби от държавата и еврофондовете, че в държавата цари беззаконие и тотална безотговорност, че всички държавни институции са проядени от корупция, до степен да не функционират!

10

Избирател

преди 6 години

След като премиера каза че има наркотрафиканти в Парламента защо цецо не ги посочите?????

9

Анонимен

преди 6 години

Горкият Цецко, с този птичи мозък ежрсьбрал поне, че корумпираната му партия си заминава в небитието. Било провокация, кое точно, че иска да се знае, кои са зад наркобизнеса. Защо Сикаджията не ги каже, каква тайна е това? Заминават си неграмотниците крадливи от ГЕРБ, то е ясно. А доклада за България от ЕС е просто трагичен за нас. Замазва се написаното, но истината е, че корупцията е прояла изцяло всичко, разрухата се усеща навсякъде. Кое са подобрили Суджуците, едно поне да се каже? Няма!!!!

8

Анонимен

преди 6 години

ГЪРЦИЯ ТАЗИ ТОЛКОВА НЕСТАЛНА ДЪРЖАВА СПОРЕД ВОЖДА Е ОБЯВИЛА ,ЧЕ ЗА КОЛЕДА ДАВА ПО 1000 ЕВРО НА ВСЕКИ ПЕНСИОНЕР А НАШАТА "СТАБИЛНА" ДЪРЖАВА ПРОДАВА ПО 1000 ПЕНСИОНЕРИ ЗА ЕВРО ! И НАШ БОЙКО С ИЗВЕСТНАТА НИ НАГЛОСТ ИЗЛЯЗЪЛ ДА СЕ ПОХВАЛИ ,ЧЕ ОТПУСКАТ 50 МИЛИОНА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ,КОИТО СА ПО 40 ЛЕВА НА НАЙ-БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ. НАШИТЕ ЛАКОМИ ПОЛИТИЦИ ДАВАТ МИЛИОНИ НА ЛЮБОВНИЦИТЕ СИ А НЕ НА НАРОДА ,КОЙТО ИМ ПЛАЩАТ ВСИЧКИ БЛАГИНКИ ДА СИ ЖИВЕЯТ НАГЛО В РАЯ ......

7

Анонимен

преди 6 години

Значи признава ,че Главчев умишлено провокира и гони опозицията, оставка на Главчев. Изгонете го от партията си и нека се яви на избори. Днес наркомана Главчев потъпка демокрацията и опозицията, заминавайте за Куба. Тикви червени.

6

Анонимен

преди 6 години

За размера на падението на една нация може да се съди по представителството и в Парламента. А в случая с Главчев и за дебилността на нацията.

5

Анонимен

преди 6 години

Не харесвам червените, особено когато са на власт, но в случая като опозиция са напълно прави. Тиквун и бостанджиите съвсем се оляха

4

Анонимен

преди 6 години

Наж важното не пишат мишките, с какво е обиден краля сльнче. С мутра.

3

Анонимен

преди 6 години

СРАМ ! СРАМ ! СРАМ ! ТОВА Е БЪЛГАРСКАТА АЛЧНА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА ! ОСВЕН ВСЕКИДНЕВНИ СКАНДАЛИ И ВЗАИМНИ ОБВИНЕНИЕ КОЙ Е КРАЛ ПО-ВЕЧЕ ДРУГО НЕ СЕ ЧУВА !

2

Боко Тиквата

преди 6 години

Главчев, Цачева, Шменда, Фиданкова - тези видни герберски кадри ще останат в историята след моето име като двигатели на българския просперите и законност. Всички процъфтяваме, включително и ало апашите.

1

Бай Ганю Главчев

преди 6 години

Дръжте го !!! Той попържа княза. Бай *** парламентарист. От *** - милиционер и силен диктатор не става, само корупция и прани ***.От друга страна, кой спазва законите в България, че законодателната власт да се уважава и самоуважава. Вървим към страна форма на диктатура като в макакско стадо- дефакто...До съсипването на държавицата и народеца.Скоро мешерето ще е единсвения законодателен орган, който някой уважава.