114

другарю

преди 6 години

До Анонимен Кутевист, ББ не е светило, *** е та дрънка, НО пак е за Предпочитане на крадливите, нагли *** БКП/БСП и техните клонинги ДПС. Освен това, ББ никога не е плюл българския народ за сметка на слагането пред масква, пу/ткин и захарова.

113

Анонимен

преди 6 години

Абе някой направил ли си е труда да чуе ИСТИНСКАТА реч на Бойко Борисов във канада .Чуйте я .Никъде не се казват думите ,,ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ" Това по перефразира на времето Корнелия и БСП и като се повтори хиляда пъти вече ,,минава "за истина.Поне живеем в такова време в което това може да се провери и да се види от кога ,,госпожа Лъжа"плете своите интриги.Не съм луд фен на Б.Б. но истината трябва да я знаете и вие малките.Тя каза по едно време че и президента бил избор на Б.Б. Помните ли?

112

Електорат

преди 6 години

Другарю Жаблянов, след последните сквернословия на другаря Христов можете отсега да започвате да си търсите работа! БСП едва ли ще мине 4%-та бариера на следващите избори! А защо пък не заминете да живеете и работите в Москва например? Тук няма на никой да липсвате! А, и Иво Христов да не забравите да вземете с Вас!

111

така, да видим

преди 6 години

До Анонимен Жаблянов ПрезидентВалери Жаблянов от БСП издържа семейството си с пари за образование! Дни след като даде брифинг пред журналисти в централта на БСП заедно с другарите си и подчерта, че е против учителския събор депутатът Валери Жаблянов се оказва, че прилично финансира семейния си бюджет от МОН, без да го съобщава публично.Защитавайки с ленински плам социалистическото искане да се спре новият закон, кланът Жаблянов системно и от години се е облажвал от дър. софра-тип. Пролетарий

110

Електорат

преди 6 години

Другарю Жаблянов, след последните сквернословия на другаря Христов можете отсега да започвате да си търсите работа! БСП реда ли ще мине 4%-та бариера на следващите избори! А защо пък не заминете да живеете и работите в Москва например? Тук няма на никой да липсвате! А, и Иво Христов да не забравите да вземете с Вас!

109

Анонимен

преди 6 години

До Анонименможе би защото депутатите не искат да са в парламента и се измъчват, когато "нефелната нация" ги бута насила там през последните 27 години?

108

Анонимен

преди 6 години

До изнервенопитвам се да помогна, но вие сте заети да сте зле и да сте обидени, ...извинявам се,

107

Анонимен

преди 6 години

До Анониментова докосва електората, тъй като не очаква точно социалните другари да му обясняват в ефир, че не може да се подписва

106

изнервен

преди 6 години

До 107 анонимник. Не така, тарикат, това че сме зле изобщо не се отъждествява с думата "***".

105

БСП са гад.ини

преди 6 години

Ей, много са мръсни тези ***. Винаги намират някакъв повод да се опитват да се измъкнат от лайнната, в които се оказват. Ние сме оцапани, ама ГЕРБ и те. А бе, гледайте си вашата тоалетна, стига сте повтаряли оня виц - Един казал на друг :Ей, ти си бил голям гении бе?", а другият отвърнал "Ти да не си по-хубав?"

104

Анонимен

преди 6 години

обидени сте на репликата деби..ли, но всички сте единонодушни че "сме зле" ?Защо се съгласявате да експлоатират недостатъците ви? Защо не можете да приемете че имате недостатъци? Защо се съгласявате да ви учат как да се чувствате? Защо се съгласявате да ви учат как да обичате, как да изглеждате и дори как да тъжите?Защото не сте себе си, а сте тях...и те са вас. Защо изобщо това ви докосва?

103

РУСОФИЛИ=ДЕБИЛИ?

преди 6 години

Светлана Шаренкова твърди, че "над 80% от нашия народ изразява симпатии към Русия и към водената от президента Путин политика..." Сиреч, 80% са русофили. Същото твърди и руският посланик Анатолий Макаров, според когото "80% от българите се определят като русофили"... Прав е Иво Христов да твърди, че "80% от населението са ***" Явно става дума за една и съща прослойка.

102

Анонимен

преди 6 години

Жаблянов Президент!

101

инцест

преди 6 години

Защо се чудите, че 80 процента са ***? Фанатичния стремеж на тези от герб към шуро-баджанащина, за да не пуснат кокала на властта, натрапчиво ги кара да се женят само помежду си, по роднински, така да се каже. Което пряко води до кръвосмешение (инцест). И от там до психическа деформация!

100

НИКОЙ

преди 6 години

Хаха, не можете да победите ЧОВЕКА.Може за бъде победен само българинът или поляка или руснака...или евреина или християнина или чернокожия .....отказвам етикети, стягат ми.Красивите са враг на грозните, пушачите на непушачите, веганите на месоядните..)))

99

Анонимен

преди 6 години

на латински: Veritas odium parit obsequim amicos.на български: Истината ражда ненавист, а подлизурството приятели.

98

тонката

преди 6 години

Другари,Бойко на избори ше го биете отсега нататък само,ако той реши,защото на онези педерастки,партизански номера от Костинброд никой вече няма да ви се върже.Един път излъгахте хората и това е.Са заедно с фесовете опозиция докато се разпаднете като партия.Газ пикаете ли?А?(:(:(:(:

97

СЪВПАДЕНИЕ?

преди 6 години

Другарката Шаренкови твърди, че 80 % от българите са русофили, а другарят Христов, че 80% са деби*и. Явно са имали предвид едно и също нещо.

96

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига с тези евреи, че ми писна. За българите се изказват глупавите политици с най-долни определения, а тези джуиши, които никой не иска никъде по света все ги венцехвалебстват. Аман.

95

Даниел

преди 6 години

Тия последно наследници ли са на БКП или не са ? Наистина са пълни шизофреници - днес са наследници на БКП, утре - нямат нищо общо. Явно само към Москва и Интернационала са постоянни и лоялни. Да се качват на влака и да си заминават към СССР/Русия. А Иво Христов да си мята оставката и да го няма - ни депутат, ни доцент в Пловдивския университет.