81

12

преди 6 години

Жалко за момчето и семейството му. Както и за медицинския работник, който е пострадал.

80

Анонимен 2

преди 6 години

Зад решението да се самоубие може да се крие и психично заболяване , шизофрения.Неудобна , но напълно възможна версия?

79

да,ама не

преди 6 години

За да има много наркозависими значи има чадър над дилърите!В последните години да сте чували за заловен и лежал в затвора дилър?Ако бъде приет закон-наркозависимият да се лекува задължително,а дилърът до живот в затвора проблемът ще се реши.Но такъв закон не се приема,нали?

78

Анонимен

преди 6 години

До trafПроблемът не е в марихуаната, а в това, че не ви стига и задължително преминавате на по-твърдо. И не ми обяснявайте как хич не действа - пробвах веднъж и спрях до там. Жалко, че малките са лесни жертви за дилърите и от любопитство и глупост затъват в блатото.

77

В момента...

преди 6 години

...са налице два суперскандала в здравеопазването. Първият е с подалия оставка министър, който бе уличен в конфликт на интереси, подарява сделки за милиони на зет си. Вторият е със събитията в Пазарджик, където над 300 роми бяха окупирали местната болница и само по чудо се размина с голям сакатлък.Мисля, че е напълно ясно защо всички медии ровят / и ще продължат да ровят!/ костите на покойното момче - тези истински и системни проблеми в здравеопазването ни трябва усърдно да се прикрият!

76

.

преди 6 години

Неадекватни родители, които са възпитали неадекватен син. Слушах интервю с баща му. Чудя се този родител ненеормален или надрусан беше!? По-нахално и нагло поведение не бях виждал.

75

123

преди 6 години

Начи дрогарчета убивайте си се както искате, НО лошото е че пречите на другите. Карате надрусани, правите какви ли не простотии да си набаваите нужното и след това също. Не че на някого иначе му пречи, че се тровите.

74

Анонимен

преди 6 години

Дайте инфо какво е (БЛО)и с какво се занимават в България. Оставете Калоян,то се вижда по кафяво-червените очни линии ,че е бил на амфети.

73

ники

преди 6 години

Гледайте филма trainspotting :)

72

Анонимен

преди 6 години

дрога, пост и молитваи Калоянчо литва

71

Makedon

преди 6 години

Narko zavisnosta e BOLEST koja se leci...... vo pocetok so davanje na kvalitetna droga po lekarski recepti... AMI VIE bolgarite i na drogata pocnavte da STEDITE be..... dajte mu barem droga ima vo Bolgarija....

70

Анонимен

преди 6 години

Брей колко специалисти по дрогата пишат тука, абе вие други квалификации имате ли?

69

Анонимен

преди 6 години

Жалкото е, че от Западната демокрация у нас влезе най-гадното, дрогата! Толкова се говореше за западното мислене, начин на живот, обличане, поведение и т.н. Който е пътувал по З.Европа или САЩ е разбрал, егоизъм, отчуждение, всичко се измерва в пари, налагането, че да си гей и лезбийка е дори геройство, странни отношения между родители и деца. А дрогата убива! Марихуаната размива мозъка, не била вредна???? Много вреди, но децата се подават на влияние и пушат, за да не кажат, че са задръстени.

68

Анонимен

преди 6 години

Дрогиран и радикализиран. Какво очаквате от него?

67

Анонимен

преди 6 години

Абе тоз младеж така е свил зениците, все едно се е надишал с хелий. Да не е решил, че може да лети като балон...?

66

Анонимен

преди 6 години

Две дроги не трябва да се смесват, особено ако едната е христовата дрога.

65

Анонимен

преди 6 години

До Горкия КалоянчоКак може да се радваш на човешка смърт, ти дори не го познаваш. А и си жалък, мислиш че си велик като показваш по форумите, че те е страх от объркан тийнейджър и си доволен че ЗАПЛАХАТА Е ОТМИНАЛА?***...такива като тебе оцеляват, а истински ценните хора си отиват.Имам новина за теб, дребосък-на Земята си и от това има само един изход, )))Енджой и гледай да станеш ЧОВЕК, за малкото време, което ти е дадено.

64

много сектанти има

преди 6 години

Вижте кои духовно извисени ненормалници ще дойдат на погребението му и просто ги приберете на топло. После с чорап с пясък разпит и поне по един бой ако не друго да отнесат. Ако щат да се молят на каквото си искат извънземно. То тази *** от друго освен ритници не разбират

63

Анонимен

преди 6 години

Паркизан е халюциноген в по - високи дози, всеки знае че не се преима с алкохол, както хероин и алкохол.

62

Странно

преди 6 години

Управляващите не се интересуват от психичното здраве на обществото? За това трябва родителите на момчето поне малко да се интересуват! Тъпо е да се търси вината някъде другаде, родителите да си поемат отговорността!!!