19

Анонимен

преди 6 години

До 18Ако в БГ се случи земетресение с такъв магнитут какъвто беше в Япония ще имаме над 100 000 жертви дори и без АЕЦ. А що се отнася до Чернобил - сам си наясно колко е прогересирала технологията от тогава. Ти да не би да не се водиш на самолет или автомобил, защото преди 30 години е имало инциденти с тези машини? При шистовия добив, обаче директно се вкарват химикали в почвата. Химикали които лесно достигат до питейната вода

18

Така е

преди 6 години

До Анонимен 17 *** то никой не вярваше че Чернобил и особено Фокушима могат да гръмнат , ама ето че се случи.

17

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПо опасно е добиването на газ от. АЕЦ няма да гръмне, докато шистовия газ ще отрови водата и земята на 100%. За умниците вместо да разсъждават да гледат филма "Газ ленд".

16

Анонимен

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯТАне ми пука нито за руснаци нито за американци. Ако някой от тах има мерак да си дупчи земята за да вади нормална или шистова газ си е тяхна работа. Това което не желая е да пия отровите на някой който ги е изсипал в земята ни.

15

Анонимен

преди 6 години

ОТ *** ИНТЕРЕСНО Е ЗАЩО ПОЛЕЗНИТЕ И.ДИОТИ НЕ ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ АЕЦ ,КОЙТО Е МНОГО ПО-ОПАСЕН ОТ ДОБИВАНЕТО НА ШИСТОВ ГАЗ ?!

14

men

преди 6 години

важно е обаче *** да "вервайте ми" и да си мисли че е следващия шейх на Катаря, да пълни газчица до горе като оди до гърчия на мурийенци с 20 годишната трошка. ми да *** ама като знаем секи път как се набълбукваш едва ли.

13

men

преди 6 години

"ние ще добиваме"... нали виждаш със златото какво става. отровата за нас, златото за канадците. така ще стане и с газа и с аеца. не може от 25 години да плюем по русия и да предоставяме бази на американците и да очакваме след това помощ и човешки цени на газа. та ше доде шеврон, ше отрвои една земя, ще издои лесните шисти и ще ни остави да чистим и да мрем в отровите. гаранцийка. освен това шистовите кладенци в амерканистаня пускат кепенци един по един.

12

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ПОЛЕЗНИТЕ И.ДИОТИ В ДЕЙСТВИЕ ! КАТО МОЖЕТЕ ДА КУПУВАТЕ РУСКА ГАЗ ЗАЩО ВИ Е ДА ПРОИЗВЕЖДАТЕ ШИСТОВ ГАЗ ?! ТРЯБВА ДА ПЪЛНИТЕ ДЖОБОВЕТЕ НА БРАТУШКИТЕ , ТОВА Е ПО-ВАЖНО ЗА ПОЛЕЗНИТЕ И.ДИОТИ ! А ЗАЩО БЯХА ПРОТИВ СПИРАНЕТО НА АЕЦ ?! ЗАЩОТО БЕШЕ ПОСТРОЕНА ОТ БРАТУШКИТЕ И ОТ БРАТУШКИТЕ КУПУВАХТЕ УРАН ЗА ДА ВИ РАБОТЯТ РЕАКТОРИТЕ ! ВАЖНОТО Е БРАТУШКИТЕ ДА ПЕЧЕЛЯТ ,ТОВА Е ИДЕОЛОГИЯТА НА ПОЛЕЗНИТЕ И.Д.ИОТИ !

11

Анонимен

преди 6 години

Едно време Атака беше твърдо против тези добиви , сега къде са тея мишки и защо не са с протестиращите или сега гризът яко от кокала и си траят

10

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е протест с танкове и БТРи, но тук, в София. Да се измете този Герберастки *** който разнебити България.

9

анонимен

преди 6 години

До 6Ами те сега от руснаците са четворни!!

8

Член за лобисти!

преди 6 години

Ако наистина политиците смятат, че България се нуждае от шистов газ, нека сондират и добиват такъв в София и по родните места на всички, които гласуват за това и твърдят, че е безвредно. Ама и да не се местят другаде, а да се задължат поне 10 години да живеят ТАМ!

7

анонимен

преди 6 години

Повечето от големите зърнопроизводители са от бившата червена текезесарска номенклатура и веднага скачат в защита на руските газови интереси!!Това , обаче не им пречи да прибират субсидиите от ЕС!

6

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 3Напротив американските ни "приятели" искат да спрем да купуваме от Русия, а от САЩ на тройни цени .

5

The big щепсел

преди 6 години

Един влиза в кръчмата и се провиква:- Всички политици са лаNнари!От една маса става огромен мъжага и го хваща за яката:- Да си вземеш думите назад, чуваш ли?Онзи уплашен заеква:- Извинявай, братче, не знаех, че си политик.- Не съм политик. ЛаNнар съм!

4

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да изкопаят от земята ни като богатство, ще отиде в нечии ръце, народът няма да усети нищо, а земята ни е безценна. Не виждам смисъл да се трови в името на нещо, дето ще го търсят, я го намерят, я не, а и да го намерят кой ще се облажи от него. През това време земята няма да става за нищо, хлябът ще поскъпне, няма да има зърно.

3

анонимен

преди 6 години

Организирано от руснаците и руските лобита !! Като не искате , тогава ще плащате най-скъпо газта на братушките , докато ви дойде акъла в главите !!

2

Анонимен

преди 6 години

Браво на Добруджа ни.Пазете Българската земя.Тя ни е хранила толкова векове.

1

шистови комисионни

преди 6 години

Лакомията няма спиране!