19

Анонимен

преди 6 години

НА снимката единия гледа много лошо а милицая зад него има дебилска мутра!Кой по точно е спас бе!?

18

М, да ...

преди 6 години

До до 28За мен българските граждани са свои всичко останало трябва да мине през проверка / за хишнически интерес спрямо ресурсите в страната! Защо ли?

17

Анонимен

преди 6 години

Ще потърка наровете, публичен случай стана, няма да му се размине. А и не би трябвало, измамника си е измамник, независимо какви са жертвите му (тука някои ги изкарват едва ли не престъпници, а него - герой).

16

Анонимен

преди 6 години

Добрютро хора отново със Спас!Как е..сънувахте ли нощес Спаса? :-) :-) :-)Ако не сте ето ви отново поредната серия от житието и битието на великия измамник Спас!А вмеждувпрочем кой открадна милиардите от КТБ?

15

Анонимен

преди 6 години

Фалшиви новини!

14

Анонимен

преди 6 години

Истината е ,че сме много невежи,всеки може да се заблуди от такъв тъпоумник.

13

М, да ...

преди 6 години

Според мен Спас е вид търтей! Ама не е толкова сложно да си мошенник и злоупотребяваш с доверието на хората! В БГ явно е по сложно да си честен и почтен човек! Не е нормално всеки да се пази от всеки в тази страна/ общност/, а от външни фактори /за страната/ да се доверяваме безмозъчно: пр. ББ слушка началниците, т.с чуждопоклонничество!

12

М, да ...

преди 6 години

Какви са действителните подбуди на Спас да се занимава с дребни измами? Докога /колко време?/ тоз е смятал, че така може да продължава? пп. сега дайте кирка и лопата на Спас /някакъв физически труд/ за да не се занимава повече с простотии, да не си губи личното време и поне нещо полезно /за себе си и за околните да свърши/!

11

БЪЛГАРИН

преди 6 години

РАЗДВОЯВАНЕ Е ТИПИЧНА ЧЕРТА И ПРИ ДЕПУТАТИТЕ---ЕДНО ОБЕЩАВАТ А ДРУГО ПРАВЯТ---И ТЕ МАМЯТ НАРОДА НОО ТЯХ НИНОЙ НЕ АРЕСТУВА КЪДЕ Е ИСТИНАТА

10

Кон Дьо

преди 6 години

Те ти, булка, Спасов ден!

9

до василев

преди 6 години

А ти като си толкова умен ни кажи Защо сина ти лankaше на *** в двора на 81-во за пакетче дъвки бе ***

8

Анонимен

преди 6 години

Стига с този Спас, бе! Човека е чопнал, някакви 30 бона, джобни пари за ало изманиците. Що не пишете за тях с такава стръв? Защото този хитрец е преметнал бая журналисти, които сега си го връщат.

7

До измамените

преди 6 години

Български поговорки:" хитрата сврака- с двата крака"" лакомо д.упе -....Приказки"За рибаря и златната рибка"Накрая бабата пак пере в счупеното корито

6

Анонимен

преди 6 години

Аз така и не разбрах,какви толкоз грандиозни измами е направил тоз човек,та го толкова размятат по медиите от две седмици насам?!Може би за отклоняване на вниманието...

5

Любопитният керкенез

преди 6 години

Предлага 10-15 полета за 211 британски лири. Който му се е вързал си заслужава съдбата.

4

Наивен

преди 6 години

Нещо не чувам за наивни пенсионери, хванали се на въдицата на ало-измамници. Подигравки и квалификации за тях валят от всякъде. Изкуфели пенсии, червени бабички, и какво ли не още. Хора, изплашени за близък, заплашени или "оказващи помощ" на полицията. Дори се съмнявам, че всички са достоверни, а не че някои среди искат да покажат богатствата на нашите пенсионери. А сега? Става дума за измами на интелигентни, образовани хора. Те не са от пенсионерските среди. Те са от АЛЧНИТЕ.

3

Анонимен

преди 6 години

Типичен тъмен балкански субект. Ако имаше 2 грама мозък нямаше да го гепят.

2

Анонимен

преди 6 години

Наивници със съзнание за далаверка. Бе, така ли се правят далаверите, бе?Евтиното винаги излиза скъпо накрая

1

Циник

преди 6 години

Много приказки за нищо !Алчни *** - на лов за "далавера"Браво на Спас!Това е "лекарството" за тарикатите на дребно!"Опасен чар" на Тодор Колев...Куче касичка....химикалка касичка...заслужили са си го