216

Анонимен

преди 6 години

Света е място за победители.Назидателно ще е ако се самоликвидираме като държава от глупост.От такава глупост едва ли някой по света ще страда.

215

муспи

преди 6 години

Някой да споменава нещо за евреите?! А те точно обезлюдяват България чрез непоносими условия за живот. Територията си я харесали за себе си, обявили са я вече за Обетованата земя дадена им от яхвето. Какви други и то неизвестни? - те идват сега за да се махаме, после на всички заедно с ромите задължителна ваксинация - не ваксиниран няма право на Пособия! Никакви пособия естествено, няма българи да ги правят, а ромите и някои си ще измрат до една седмица. Утеха: - 5,000 години правят все това?!

214

ЯВОР

преди 6 години

Добре ни оправиха в ЕС.

213

полтик

преди 6 години

Забраняваме на всеки който няма поне 40 години стаж да напуска и готово. Ако пък направим само половината от тоя неплатен ухаа! Може и повече... то и без тва произдител... прози... абе там нещо на труда им беше ниско и не работят мама им. Не заслужават да им плащаме я.

212

Анонимен

преди 6 години

Педи имаше вяра, а сега и надежда няма!

211

паик

преди 6 години

Педи имаше обръчи, а сега сме обречени.

210

Анонимен

преди 6 години

Какво да се прави?

209

Анонимен

преди 6 години

Дребният бизнес е АДСКИ ненужен за политици и банки.

208

Стамат

преди 6 години

Такава е демократическата и евроатлантическата съдба на европейска България...

207

До 236

преди 6 години

Съгласен !!!Имах предвид точно казаното от вас.Именно големият бизнес трябва да отстъпи,тоест,по-малко хранилка за политиците.А дребният ( семеен ) бизнес да бъде оставен на мира ..,

206

Анонимен

преди 6 години

"Ако бизнесът не отстъпи и не направи по-благоприятни условия на труд и атрактивно заплащане ,политиците след 10 год.няма да има от кого да крадат"Големият и среден бизнес от години е в обръчите на политиците. Или е откраднат или под пълен контрол, от хора като Пеевски и големи икономически групировки.Дребният бизнес е цеден и мачкан с по-високи данъци (15% за Еднолични Търговци спрямо 10% за големи фирми ООДта и т.н.).

205

Анонимен

преди 6 години

Голямото Етническо Разбиване (на) България.

204

Анонимен

преди 6 години

Българина, от доста време, се изявява като исключително *** и нихилистичен човешки продукт.Срамно е да се наблюдава как редица български политици се надпреварваха да си рушат държавата.Е как няма да яхнеш метлата и да бягаш навън?

203

ПАК ШЪ ВИ НАШЕПНА

преди 6 години

И САМО КАТО СЕ ПРАВЯТ КОНСТАТАЦИИ, КАКВО???БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е ЗА БЪЛГАРИТЕ.КАЗВАТ ВИ ГО В ПРАВ ТЕКСТ.

202

Анонимен

преди 6 години

Ако бизнесът не отстъпи и не направи по-благоприятни условия на труд и атрактивно заплащане ,политиците след 10 год.няма да има от кого да крадат.Тоест ,сега е момента двата бранша да вземат радикални мерки.Утре ще е късно !!!В Бг съм все още,но си извадих всичко нужно за работа в UK.Няма да търпя ви търпя още дълго,и знайте,че не съм единствен !!!

201

Анонимен

преди 6 години

Викайте бежанците БЪЛГАРИ от Украйна.Сега и без това там ги репресират и са във война. Бърза процедура и да си напълним България с истински Български бежанци. Тези наши истински братя и сестри страдат, нека им предложим дом. И ние печелим и те.

200

Анонимен

преди 6 години

След 10-г. , зорлем ше викате мигранти , та да ви изкарват парите за пенсиите...ха,ха,хаааааааааааааа....Даже и 10...нема да дочакате...!

199

Анонимен

преди 6 години

27 години тиха гражданска война.или колко сме прости, че не можем да си простим.няма вече българи а само жалки използвачи и още по-жалки житейски нещастници

198

Анонимен

преди 6 години

След 10 години в ЕС България е първа в света по смъртност на населението, най-бързо намаляваща нация.

197

Анонимен

преди 6 години

Е, нали преди 1 седмица написахте, че масово се връщат младите висшисти от чужбина в родината? Шизофрение май, а?