136

Анонимен

преди 6 години

САЩ на колене.

135

Анонимен

преди 6 години

Какво ни залъгва тази босфорскакокошка, монд, кориере дела ***,нйт - слуги припяващи на единтиран.

134

Добре е да се чете

преди 6 години

Някой завършен *** с "промит" мозък е написал по-долу, че Ким има запаси от гориво за 2 дни и армията му била въоръжена с ръждясала техника. Препоръчвам му ако има завършен 4-ти клас да прочете някои статии (дори на американски автори) в нета относно числеността, потенциала и въоръжението на армията на КНДР. Може да прегледа и някои клипчета от годишните паради на военна техника на КНДР и да си направи изводите ... ако може.

133

Замислен

преди 6 години

Не, че нещо, но все чета колко изостанала е северна Корея, колко са неграмотни и умирали от глад. Не съм бил там, не мога да твърдя нищо. Нооо, имат термоядрено оръжие. Ние даже едни тротилови бомбички не можем да произведем. Според уикипедия са в ТОП 10 на износителите на плодове в света. Колко ли да са гладни ?! Ние даже доматите внасяме от Македония. Та ... замислен съм.

132

Историк

преди 6 години

Единствената страна в света, която изби половин милион мирни граждани с ядрено оръжие се нарича САЩ. За такова престъпление срещу човечеството няма давност и един ден ще има възмездие. Ако възмездието дойде от Ким, мога само да му пожелая успех. Няма по-голям терорист в съвременната история от правителството на САЩ - тук нямам предвид обикновените и напълно заблудени от пропагандата граждани на САЩ. Всяка престъпна и алчна империя един ден става исторически труп.

131

SS до Анонимен [#134

преди 6 години

до Анонимен [#134]за едни е проблем, но за други - решение...

130

Анонимен

преди 6 години

До SSТочно там е проблема на света.

129

SS

преди 6 години

САЩ щели да чакат "действия от страна на Русия и Китай - да упражнят натиск върху Пхенян"/Ама доста ще почакат... :)

128

Анонимен

преди 6 години

Чудя се на акъла на тези които се радват че някой откачалник имал атомна бомба и е достатъчно луд за да я използва. Ами, нали това означава края на света бе тарала-нковци! Как не ви е срам да гворите тези глупости и да се радвате че ще бъде затрит живота на Земята, който може би е единствения в цялата вселена?

127

Анонимен

преди 6 години

До 127Точно така. Цялата японска армия, наречена Квантунска, се сражаваше срещу Русия на китайска територия. Всъщност в самата Япония нямаше тяхна армия.

126

Анонимен

преди 6 години

Проблемът не е в обхвата, а в точността! Да не вземе вместо Гуам да нацели Хонг Конг или Камчатка!

125

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Ким скоро ще има ракета с далечен обсег на действие, която ще достига до Вашингтон.Гарантирано от Вова !

124

Неразбиращ

преди 6 години

Явно Китай и Русия нямат проблем със С. Корея и не се зъбят на Ким за ядрените му и ракетни опити!? Нито имат проблем други държави от региона, като Филипини, Виетнам, Тайланд и т.н. "Проблем" имат говедарите на другия край на света, като подтикват подопечните им Ю. Корея и Япония да рИват, че и те "имат" проблем със С. Корея!?

123

Анонимен

преди 6 години

До До 111Ама си "мозък" бе... Официално японската армия капитулира заради съветската, която пленява най-голямата по численост армия в световната история - над 600 хил. японци в Китай през август 45 г.! Информацията не е руска, а има филм за това по англоезичния канал "Хистори"... А като толкова искаха говедарите да ударят японската армия що не бомбардираха с тези бомби позиции на японската армия, а върху главите на деца - що за д.бил си да оправдаваш това?

122

Анонимен

преди 6 години

КИМ ПРЕВЪРНА АВТОРИТЕТА НА САЩ В УПОТРЕБЕНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ.Не се способни да се справят сами с проблема, та молят Русия и китай да ги отърве от позора.

121

Анонимен

преди 6 години

"Руснаците направиха Северна Корея силна държава."Кое му е силното на държавата, като има резерви нафта за танковете да се движат само 2 дни и войниците да ги изхранват само 12 дни? Ръждясала тахника имат, но ресурси за водене на война нямат.

120

do 123

преди 6 години

Хайде пак старата история, миротворните атомни бомби...военна причина за тези бомби няма, нито един американски висш военен не казва, че бомбите са били нужни, Япония е преговаряла по капитулацията, но има огромна политическа причина и то е да се покаже на Сталин каквооръжие притежават.

119

До 111

преди 6 години

А колко американци щяха да загинат, ако Япония не беше бомбардирана с ядрени бомби, за да може да капитулира! Колко още време щеше да продължи войната!!!Вие не бихте ли убили 10 000 души от вражеска страна (Япония напада САЩ, а не обратното - Пърл Харбър), за да спасите 1000 българи!

118

Анонимен

преди 6 години

Много са ми смешни тук Трумпфопоклонниците, за които обаче на рижавия пуяк Трумпф хич не му дреме. Той дори не им дава визи да отидат и на екскурзия в Родината му и в близките 100 години това няма изгледи да се промени.

117

Анонимен

преди 6 години

Ким окастри рижавата шишарка. И му се смее сега.