5

Анонимен

преди 6 години

Сега, много е важно този до колко е бъркал в кацата с меда.Ако са му лепкави ръцете (което е много вероятно в предвид предишните му простотии и въпреки това е председател на герб), значи знае много мръсни тайни и нямат интерес да го тикнат в затвора.Затуй, очаквайте скоро новина, че тоя въобще не е бил в този ресторант, а пистолета го е обявил за откраднат ден преди това..Всичко е възможно, благодарение на гербавите.

4

Анонимен

преди 6 години

Цъфнал гербер.

3

гнусно

преди 6 години

Напрово е гнусно като четеш, как се опитват да спасят своя кадър-ГЕРБ. То не беше дете - убиец, не беше натривки-е бяха разговори с прокурор и сега вече престъпника няма нищо общо с ГЕРБ и след 5 години ще бъде оправдан--или условно осъден. А никой не споменава за морала му-да убие човек и да обвини дете ---което не може да се защити. И ако нямаше свидетели -това щеше да се приеме и това дете да живее цял живот с угризения...нямам дума.Моралът на Боко е полепнал и по неговите хора.

2

Идиот

преди 6 години

Тиа не им ли писна да се праат на *** едни натривки от това дете немоат ли да земат...у кой век живеаме...неа ли ви срам само да ни прайте на маймуни и кой плаша он да си прай кво иска

1

Момо

преди 6 години

Viber, Skype, Facebook, Whatsapp... и много други.