78

anonimen

преди 6 години

Светът ще стане по стабилен и спокоен когато стане разединените американски щати просто светът ще отиде на там да ли ще е след война но на там отиват нещата.И това е правилното решение не само за другите държави но за самата САЩ.

77

редник

преди 6 години

До Анонимен 85 " Просто всички е бутафорно. Имат една бомба и толкоз. А ракети с които да изстрелят тази бомба? " Тичкай да докладваш информацията на Тръмп :) Браво ! Няма да питам за методиката ти на разузнаване , но горещо ще те препоръчам в съответното ведомство ! :)

76

дуро

преди 6 години

Както винаги по това време руския *** е тотално насмукан с препарат за вана................

75

До 88

преди 6 години

Тези "бутафорни" ракети, онзи ден прелетяха на 540 км над Япония, та краварите ги изгледаха жално, без да могат да ги свалят.

74

До 89

преди 6 години

Много повече неща произвеждат от европейска българия, но заради ембаргото, няма да видиш тяхна стока тук. И между другото, кога ще произведем първия български гвоздей?

73

Анонимен

преди 6 години

Абе КНДР-ейците в сайта, какво произвежда КНДР?

72

Анонимен

преди 6 години

Знае се, че по време на паради автоматите с които маршируват войниците в КНДР и ракетите, които се показват са всъщност неработещи и просто интериор.Реално никой не знае колко и какво оръжие имат в КНДР. Просто всички е бутафорно. Имат една бомба и толкоз. А ракети с които да изстрелят тази бомба?

71

Анонимен

преди 6 години

Щом забраняват на Русия да търгува с Северна Корея, да им даде на консигнация ракети Сатана. Колкото изхарчат по щатите, останалите ще приберат

70

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо 77 руска гнидаТи ли раздаваш правосъдие, бе ***? Некролога ти се подава от джоба, ама хапеш за последно. Лижи си руските *** и не се отваряй много, че мястото на такива като теб е на Левент табия

69

Анонимен

преди 6 години

САЩ е локомотива на света ! Даже първият светофар е поставен в Chikago .Русофили ш.и.б.а.н.и ще направите голяма грешка ако накарате Путин да пусне някой ракета по Америка.ОК ?

68

Анонимен

преди 6 години

Руснаците защо правиха в края на миналата година учения включващи дестки милиони как да се укрият при ядрена атака, имат си и бункери. В САЩ само елитът е защитен.

67

Анонимен

преди 6 години

Забележете, 90% от търговският обмен на С. Корея е с Китай, докато с Русия е незначителен (всичко това се казва в статията). Но четейки заглавието и текста на статията, пак Русия е виновна за всички беди на тоя свят. Журналистически слугинаж.

66

доволен

преди 6 години

Браво на Ким. Истински психолог. Унищожи сънят на САЩисаните и на другите задрямали натовци и ги изкара извън релсите на равновесие.

65

Анонимен

преди 6 години

КНДР никога не е била някаква сила.Това не е Китай, не е Русия. Каква сила са тея? В какво?По официални данни 40 % от населението живеят в мизерия. А по неофициални данни почти всички са гладни, ток няма след 21 ч. до сутринта всеки ден.

64

Анонимен

преди 6 години

До 69 АнонименЗа такива гнусни думи е много вероянто да не дочакаш новата година ....

63

Анонимен

преди 6 години

"Не е изключено Тръмп да е адресирал посланието си най-вече към Китай..."===Тръмп все пак да не забравя, чя Китай е изкупил повече от половината дълг на САЩ. Не е хубаво да се зъбиш на кредитора си.

62

Анонимен

преди 6 години

До 63 АнонименНе допускаш ли , че тази томахавка може изобщо да не бъде изстреляна защото всички натовски кораби ще бъдат потопени за норматив. И някак си много детински коментар, да не си са надрусал ?

61

Анонимен

преди 6 години

Само кравешки *** и пуйкари...

60

Анонимен

преди 6 години

Единствено руска гнида може искрено да вярва, че кремълския психопат е гениален и велик а американците не могат да направят разлика между Австрия у Австралия.

59

Анонимен

преди 6 години

Стоят и се пуйчат американско-пуйковите ***... Няма какво да кажат освен безмислици. Хайде кажете някой смислен коментар, нали сте гении на мисълта...