162

Анонимен

преди 7 години

Грантовия тролетариат е много загрижен за севернокорейците пхахах. Брат ми е тираджия и месеци наред живее в кабината на камиона в Западна Европа. Леля ми е шивачка, на смени, на норма, взима не повече от 250 лева на месец.едната ми братовчедка сменя памперси на една баба в Кипър, другата чисти по къщите в Испания.Аз работя в банка, чисто около 400 евро на месец взимам, с 20 г. стаж.

161

Харашото

преди 7 години

Уелкоме у БГ !!! Заплати 200 ? и ЦЕЛИ 4 ПОЧИВНИ ДНИ !!!

160

Анонимен

преди 7 години

В Русия цари тотална корупция и нищета.От собствено наблюдение.

159

Анонимен

преди 7 години

Що никой не отива да живее в Русия като е толкова хубаво ?Защо всяка година стотици хиляди руснаци бягат на Запад ...?Защото не ги държат зад граница, както беше преди.Защото бягат от руския ужасен живот.

158

Изтрит коментар:

преди 7 години

Спомнете си статията в самия ДнесБГ за 2,5 милиона българи живеещи в нищета:/eu/2017/04/25/na-dynoto-2-5-mln-bylgari-jiveiat-v-tejki-materialni-lisheniia.339046Спомнете си за милионите мексиканци и много други нелегални работници в САЩ. Същото важи и за Европа.Двойният морал е основополагащ принцип в западното общество, който е особено изразен в международните отношения.Що се отнася до медиите, то те са основният проводник на такава политика.Приятно четене.

157

Анонимен

преди 7 години

А фургоните ,в които спят българите-ягодо берачи в Англия са пет звезди и събират по десетина човека .Всеки ,който е отишйл на гурбет в чужбина бачка по много часове и спи на евтинко за да спести повече. Ама те руснаците много лоши бе

156

Анонимен

преди 7 години

Запада да бойкотира това световно.Путин ще до фалира северна азия

155

Анонимен

преди 7 години

Путин прави годишни интернационални форуми с участието на около 4 хиляди участници от различни страни. Тази година водешата беше известната Америкаска журналистка Меган Келли която затрупваше Путин с всякакви анти Руски въпроси директно пред тази аудиенция. Въпроса ми е към всички боготворящи свободата и демокрацията в Америка и хулещи Путин и Русия, дайте ми един пример кога Американски президент се е изправил пред такъв интернационален форум пък камо ли воден от Руска журналистка и защо не?

154

Анонимен

преди 7 години

Прите и в Русия се печтат от частна банка, както и в САЩ.Защо Путин не промени това?Даже нещо повече законите в Русия поставят Русия в пряка зависимост от САЩ, защото по закон в РФ може да се даде разрешение за печатане на рубли само ако в резерва са постъпили нови долари. Т.е. рублата е подсигурена с долари. Ако няма долари в резерва няма да има и рубли в оращение. Рублата е вързана за долара, което пряко помага на САЩ.И това Путин не променя.Защо? Нали е всесилен? Нали от него зависело?

153

Анонимен

преди 7 години

На Путинофилите тук искам само да кажа, че даже в Русия вече расте младо поколение и ще им види сметката на сегашните там дерибеи дето се гаврят с Русия и руснаците. Все пак за разлика от Путинофилите знам руски и гледам клипове в ютуб как младите направо ги правят властимащите там сами да си говорят.В ютуб може да гледате клипаДевушка заткнула Путина и Жириновскаго в прямом ефире

152

Анонимен

преди 7 години

Напишете в ютубВопрос Путину после которого врача уволили с больнициИ гледайте клипа. Там ще чуете колко взима лекар в Русия и колко взима медицинска сетра в Русия. И ще престанете да драскате глупости. Защото с толкова малко пари няма как да се живее.

151

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 181В Русия са добре само в Москва, Питер и северните райони, където заплатите са високи.Навсякъде другаде е мизерия//////////Още един експерт по Руската Икономика, много образовани люде имало тука

150

Анонимен

преди 7 години

В Русия са добре само в Москва, Питер и северните райони, където заплатите са високи.Навсякъде другаде е мизерия.

149

Анонимен

преди 7 години

До Къса паметНе им е къса паметта но затова им плащат. Някои хора го наричат пропаганда аз го наричам жалки историйки, или как да лъжа за да си извадя хляба.

148

ха ха

преди 7 години

Вервам ти.

147

айденбайденгъзайден

преди 7 години

Пример.В Германия лихвата по кредити е около 1%.У нас-18 %.А тук банките са предимно чужди.Да живей труда.

146

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯНе те ли е срам да живееш на гърба на Ханс.Я се захващай да работиш, или те третират като бежанец,а ти се фукаш,че живееш в европата.В Румъния един лекар взима 4 бона,а у нас 400 лв.Нали еднакво работят,но там средния размер на крадците към общия брой на населението е къде къде по-малък.Въпрос на това,докъде да си простреш гащите.

145

johnny

преди 7 години

юден веле вече стават жалки:) защо не напишат и няколко статии за робите от източна европа и близкия изток които слугуват в западна европа или мексиканците в фащ?

144

Анонимен

преди 7 години

Абе от Русия по лошо няма това го разбрахме, не знам защо Днес трябва да ни го повтаря всеки ден че и по два три пъти на ден Па не сме толкова дебилни де, поне не все още.

143

*/*

преди 7 години

До Гурбетяия.По нейни данни, през март 2017 средната номинална месечна заплата в Руската федерация е била 38 600 рубли, което се равнява на около 610 евро. Най-високата заплата е регистрирана в района на Чукотка - става дума за 1460 евро. На второ място се нарежда Ямало-Ненецкият автономен окръг със средна номинална заплата от 1365 евро. Москва заема третата позиция с 1270 евро средномесечна номинална заплата. Най-ниско месечно възнаграждение получават жителите на Севорнакавказката област - 325 евро в Дагестан, 330 евро в Кабардино-Балкария и 335 евро в Ингушетия.