52

Анонимен

преди 6 години

Споко. Терористите с " фалшиви експлозивни жилетки" са застреляни бързо и хладнокръвно...Всичко е под контрол.В Англия предстоят избори.

51

Аз

преди 6 години

Какво сте писнали против Европа. Европа значи цивилизация. Всеки, който е работил за чужда фирма може да сравни разликите с това да работиш за български бизнесмен. Ще ви дам няколко. Българските фирми не ти дават отпуската по закон, не те осигуряват на пълната ти заплата, дават ти най-малко на половина от това, което заслужаваш, като ти о ясняват колко е зле положението докато шефа кара супер коли и си вее .... Не се спазват никакви правила и закони, но после Европа ни е виновна, че сме зле

50

Анонимен

преди 6 години

Тези атаки са ми малко съмнителни. 4 дни преди избори?! Достатъчно време да бъдат установени и дори заловени извършителити. Мей ще излезе победител и бранител. Идеално се вписват в стратегията за мобилизиране на електората.

49

Анонимен

преди 6 години

Не знам... но започвам да се превръщам в агностик - някаква сила закономерно наказва ингилизите за стотиците години тормоз, грабежи и убийства на колонизираните народи. Но само шестима? Това са по двама души на човек, много слабо...

48

Анонимен

преди 6 години

Това е като рулетката на смъртта. Всеки ден някой евроград, само дето не го знаеш кой е.

47

Анонимен

преди 6 години

Това се случва заради тотално грешната либерална политика и лакомията на корпорациите за работна ръка! Те изобщо не си дават сметка,че мюсюлманите нямат желание да им работят,нямат трудови навици,а идват да точат соц.системи.Никакво познание на манталитета на пришълците!Западното общество пък живее самодоволен живот и мисли,че всички идващи желаят да са като тях....Свещена простота!....Не,те не искат да са като вас,те ви презират...искат само благата,които могат да получат наготово!

46

ЛОШО

преди 6 години

В Лондон има 6 човека убити .На Магистрала Тракия има 10 човека убити ?И вниманието на Новините е в Лондон ?Какво става ?

45

КОЙ?

преди 6 години

Я ми кажете кой разби Арабския свят и близкия изток с разни,революции и преврати кой нахлу в Ирак,Либия и изби милиони и превърна тези някога богати страни в гнездо на тероризма,кой изпраща и въоръжава терористи за Сирия!?Когато си отговорите на тези неприятни въпроси за запада,ще разберете от къде тръгна всичко.....

44

Анонимен

преди 6 години

Дежурният по Путин за днес е твърде глупав. Началниците му са го сложили щото е неделя, ама не трябва така. Толкова ли няма друг?

43

Анонимен

преди 6 години

ПЛОНДИ, СЕГА НЕ ПИШЕМ ЗА "Св.Неделя", сега става въпрос за Лондон.Потърси си другото листче, това със "Св.Неделя" го остави за друг път.

42

Да знаете!

преди 6 години

Това е работа на Кремъл!Но късно ще го разберат в ЕС.

41

До дс

преди 6 години

Дано си прав, но не на далу. Исляма е една от 100 те религии но пък само тя убива. Тя е като отровата сред много бурканчета със сладко за душата. Религия написана от бандит какъвто е мухамад, абсолютен исторически факт, няма как да проповядва друго освен като последните 1000 г. Христос е умрял заради другуте, мухамад е убивал за себе си от името на друг. И двамата са действали от името на бог. Забрана на исляма друг начин няма.

40

Анонимен

преди 6 години

Това е работа на Путин и приятелите му от ИДИЛ !Нарочно се насажда страх...САЩ са далеч...ЕС трябва да се уплаши, да помоли Русия за помощ...Но първо да свалят санкциите- това иска Путин!После ще се обади на приятелите си от ИДИЛ и атентатите ще спрат- гарантирано!Докато Ердоган и Путин бяха скарани много атентати станаха в Турция, а сега вече няма такива неща ...

39

Анонимен

преди 6 години

Русофиилистик-путинофилскатаа копкаджийска измеет не спи. Пак кутевската своолоч пише простотии по форумите. Забравихте ли как вашата партия майка БКП взриви църквата Света Неделя, *** мръсниии.

38

статистик

преди 6 години

Последните две години атентати - Париж - 2 пъти, Ница, Берлин, Стокхолм, Брюксел, Лондон - 2 пъти, Петербург, Манчестер. Къде ще е следващата седмица?

37

иванчо йотата

преди 6 години

А бе одновния проблем на Великобритания са българите и румънците.

36

Сериозно ли ?!

преди 6 години

Българите и румънците бяха големия проблем на Великобритания.Нали така казваха няколко пъти.Дали ...?!

35

777

преди 6 години

Европа загуби битката с терористите,те победиха страха вече е навсякъде,не знаеш кой бежанец по улицата какво ще направи,трябват кардинални мерки и извозване на бежанци и емигранти обратно от където са дошли.

34

Йон Мамалигару

преди 6 години

Сега като прогонихте нас и българите по-спокойно ли ви е ? А Ви работехме почти без пари...Това е възмездието на Дракула !!!

33

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е Англия да покани израелските служби да поемат нещата в свои ръце. Очевадно английските такива са неефективни!