34

Анонимен

преди 7 години

Уаууууу, чак 16%!!!!!!! Пак са множко т.ъ.п.а.н.а.р.и.т.е!

33

Анонимен

преди 7 години

С това правителство ни чака НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.

32

Анонимен

преди 7 години

Безнадежден случай!

31

Анонимен

преди 7 години

Абе колко пипе ви трябва да разберете, че ГЕРБ е вторият ешалон на БКП/БСП, а в някои случаи и първият. А и така наречените "патриоти" също са заквасени в червено. Но яма драма - така го иска БГ народът. Сам изхвърли десните от процеса. Най-голамата шизофрения в БГ е, че огромна маса от хора имат претенция, че гласуват антикомунистическо, защото така е престижно, но в същност гласуват за баш комунисти. И после - от умрял писмо. Ама народът си е виновен. Няма друг.

30

Biliana

преди 7 години

sled 2 sedmici sa v istoriata ...

29

бааа го

преди 7 години

Със такъв екип от тесни ''специалисти'',Борисов 3 няма да изкара до Коледа!

28

Анонимен

преди 7 години

Предпочитам властта да се предава както днес се предаде - с ръкостискане и пожелания за успех ...ОТКОЛКОТОкато в македония с насинени и залепени с лепенки глави за смях на целия святИма една значителна част от народа ... предимно неграмотни, изпаднали аутсайдери, (обикновено русофили) които с радост биха вкарали страната в хаос и дори война ... те нямат какво да губят.За радост засега са малцинство ... въпроса е докога !

27

Анонимен

преди 7 години

До ПрофесорНе те знам къФ професор си, ама и ода за ГЕРБ да съчиниш, нема да те огрее! Местата в ОПГ-то са заети! Ти можеш само да се облизваш...около 2 години, щото толкова му виждам поредния мандат на МагнолиеФФ. Да не си мислиш, че с тоя сбирщайн, дето ни го сервира "любимецът на цял народ" или по точно на 1/5 от него, ще докрета до 4-тата година? След 2 години, най-много, ще има "глътна вода, удави се"...Пак ще се нацъпи и пак ще иска избори, щот' така му изнася...

26

ognyanz

преди 7 години

До "Професор": Много си елементарен, драги.

25

до професора

преди 7 години

мижитурче, нагаждачка се окряка като квачказа една троха,зрънцедава душа и сърце / дупце

24

Анонимен

преди 7 години

ОСТАВКААААА ЗАЩО ИЗЛЪГАХТЕ БЕДНИЯ БЪЛГАРИН

23

Професор

преди 7 години

Шуми Марица окървавена, плаче комунистка люто ранена. Марш марш с Генерала наш на изборите Kyрнелия да победим.

22

Яни

преди 7 години

Баща ми беше партиен секретар в Монтана и член на БКП сега е член на Герб

21

Анонимен

преди 7 години

Бойко е като Живков- ***,нагъл и хитър!Живков- една книга прочел,но по поръчение на царската мафия знае кога и как да "слезе от Балкана", да изчисти досиетата" и след като 35 години е комунистически вожд- с дъщеря и премиер- ръководители на дисидентско движение и ограбването на БГ - и обявява,че "социализъма е едно недоносче" и светът се управлява от хората с пари ...Бочоолу също е с една книга в главата и ръководи и участва в унищожаването на икономиката и половината население на БГ!БАСТА!

20

Андрешко

преди 7 години

Да ви е честит новия кабинет на Тиквун. Сега да очакваме нов 16 милиарден заем,който ще бъде окраден до местните избори и пак оставка. Това правителство ще бъде правителство на безвремието и без реформи. Герб и ОП не желаят да се правят реформи,защото отхвърлиха кандидатурата на Гунев,защото искал да прави много реформи. Ако се направят реформи трябва да се правят съкращения в администрацията,а това ще доведе до недоволство към партия Герб и загуба на бъдещи избиратели.

19

azi

преди 7 години

До ПрофесорТоя пък и стихове почна да поства.Съвсем сте изчаткали в тая ***.

18

Анонимен

преди 7 години

"Ще бъде ли обаче той цял, или отново ще има предсрочни парламентарни избори?"Ми що бе, защо задават този въпрос? Някой съмнява ли се? Народът избра ГЕРБ! С малко, но за винаги!

17

Професор

преди 7 години

ГЕРБ, ти си надежда,С теб е наш'та вяра,ГЕРБ, България е в нас.И ни зове в този час.ГЕРБ нас ни повеждаГЕРБ евронадежда,С теб изгрява светлинаВ нашия дом и сърца

16

Анонимен

преди 7 години

БСП има двойно повече депутати от предишния парламент. Как смята Борисов да изкара цял мандат? С ония суеци Каракачанов и Симеонов - смех! Оставаше и на Сидеров да дадат едно министерство, но явно Сидеров е помъдрял и се спазарил за нещо по изгодно. А матреяла кучета го яли.

15

Анонимен

преди 7 години

Bravo bate stari novi vse sa edni i saschti siderov poboinika se oktoti boiko mu e priatel ve4e debelata pavlova kakvo e tova ministerdtvo 50 miliona kade sa lilo otslabni malko pogrosna i tia seleni otrovni zvetove ne ti otivat 5o milina ti kolko sabogatja ot komisionnite