72

Анонимен

преди 7 години

DO 77A RAZHODITE NA ARMIQTA TI LI 6TE GI PLATI6 ???AKO SI IMA6 PREDSTAVA ZA KAKVI RAZHODI STAVA VAPROS VAOB6TE

71

Аскер

преди 7 години

Защо ни е армия? Да отрежем парите за социални помощи и детските на младите и не пълнолетни майки или на техните безработни мъже и роднини само и само да даваме пари за армията. Ние сме в НАТО и нашите братя и съюзници от Турция със своите около 2 000 000 аскера ще ни бранят от всякаква заплаха. Поредната комунистическа глупост АРМИЯ и АРМИЯ не ни трябва армия трябва по големи социални помощи за младите майки от малцинството и техните родители.

70

S DVE DUMI

преди 7 години

KOYTO SE E OTARVAL OT TUK I SE E UREDIL NQKADE DRUGADE PO SVETA ZNA4I SE E SPASILKAKAV E SMISALA CQL JIVOT DA JIVVE V OT4AQNIE I STRES VA TAQ .....

69

Връщане на казармата

преди 7 години

Аз предлагам връщане на казармата за мъже до 60 години. Да видим тогава къде ще избягате. Няма болен, няма здрав, всички постепенно ще трябва да минат.

68

BIV6 VOYNIK

преди 7 години

ARMIQ LI ????? KAKVA ARMIQ ?????PO SKORO SBIR6TINA OT BEZRABOTNI ERGENI NA PO 40-50 GODINI SQKA6.DA KOPAQT POVE4E TUNELI PO GRANICATA 6TOTO AKO ASKERA TRAGNA NASAM DA IMA KADE DA SE SKRIQT

67

редник

преди 7 години

След 09.09.1944 г. България на практика няма армия. Важеше презумцията "български гражданин от мъжки пол се наказва с две години лишаване от свобода". Да затвор, това беше казармата. Пишман армията ни беше пряко подчинена на СССР. Ако недай си Боже ни бяха призовали да се бием с кеф щях да дезертирам. Нямаше как да се бия за престъпници, които са убили дядовците ми, защото не са искали да влизат в ТКЗС със скромните си 20 - 30 декара земици.

66

Анонимен

преди 7 години

Като има вакантни места, да се запълнят от патриотично настроените, каквито по форумите има много. Ама нещо май нямат ентусиазъм.

65

ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН

преди 7 години

СМЕШНА РАБОТА

64

военен

преди 7 години

В интересна държава живеем. Имам две висши образования, обаче хора със средно ми обясняват колко съм ***, С лекота бягам 10 км, обаче хора, които се задъхват като се качат до втория етаж ми обясняват какъв съм ***,От 20 години ставам рано сутрин и работя по 8 и повече часа на ден, нямам един ден прекъснат осигурителен стаж и имам 8 дни болничен за 20 г, но хора с по 5 месеца стаж ми обясняват колко съм мързелив и нищо не правя. И повечето от тия хора даже не са виждали военен за да знаят.

63

попа

преди 7 години

Така е , настройвате се един с/у друг - по професии, по заплати, по етнос и после ревете що живеете зле а 240 богопомазани си праят какво искат !!!

62

Анонимен

преди 7 години

Тренирал съм с години бойни изкуства и последно ме разпределиха за парашутист. Така че все си мисля, че най-малкото на физическа подготовка ще се представя доста по-добре от една немалка част от сегашния състав.

61

boyko.uzunov

преди 7 години

Трябва да се въведе наборната служба отново-поне 6 м. За толкова ще научат основните бойни умения.Професионалната армия е скъпа работа ,а държавата ни е както след война-мутрите я опоскаха !

60

ИТ спец до 61

преди 7 години

Как ще я защитаваме, ще ти оказваме морална подкрепа от чужбина докато ти се потиш по бойните полета. Ха-ха-ха-ха.

59

Анонимен

преди 7 години

Е то сегашната много добре ще я защитава, то половината сигурно не могат 100 метра да изтичат, без да получат удар.Или да викнем Динко и ония смешници, ама то не е като да блъскаш бабички по границите.

58

някой

преди 7 години

Обяснението за това, че на някой генерал са му боядисали апартамента, е, че това е нарушение, затова и го разследва прокуратурата. Ще кажеш, че в другите министерства няма и по-големи престъпници ли? Значи ако се разкрие престъплението и се хвърля черно върху всички военни, а ако всичко се потулва, значи е по-добре?

57

Герасим

преди 7 години

Вижте ги на снимката - разплути, отпуснати, изгърбени и лицата са им все едно ударени от ЗИЛ, а сега вижте как изглежда един американски, китайски или руски войник!

56

Анонимен

преди 7 години

И пак да уточня- майора на десния фланг втората редица е военен лекар. Има много места и за военни лекари вакантни, както и за цивилни между впрочем, и за всякакви специалности, всички интелигентни, яки и красиви които критикуват и говорят явни измишльотини и простотии за армията да заповядат- няма да работят, ще вземат много пари и благини от военните магазини, а да- и ще могат да пуснат шкембе на воля:)

55

.

преди 7 години

Когато армията не прави нищо е добре. Лошо ще стане ако се наложи да прави а не може. Тогава ще ми е интересно как ИТ специалистчетата които се бият по гърдите по форумите, а реално немогат даже сами да се обръснат ще защитават държавата като няма армия.

54

Анонимен

преди 7 години

За да имаш армия, трябва да и да я ползваш. Иначе имаш едни хора, дето просто висят в казармите.

53

nkavrakov

преди 7 години

Какво,армия ли ,военни ли ?!За да има армия ,е нужно да има работеща и адекватна Държава.Хайде сега си задайте обратния въпрос,държава България има ли,освен тая на географската карта ???България умира,бавно ,но за сметка на това сигурно.Хората и,живата сила се изнася всеки ден.