67

Анонимен

преди 7 години

Тези не ми пускат линка от "The Bulgarian Times"

66

д

преди 7 години

Чакайте сега ,ама това с двуликия Янус ми идва в повече.Не беше ли същия вестник най -яростния рупор от своите страници срещу ЕС и стоенето на Великобритания в ЕС. Журналистиката отдавна създава и продуцира шизофрения ,хейтърство и зло . Пак повтарям ,това е вестника ,който ден преди Брекзит написа следното :Да се отделим от ЕС ,това е последния ни шанс срещу тази чиновническа структура.

65

дръндер

преди 7 години

Гедерейката, Юнкер и другите германо- франки скоро ще изгонят още някой с безумната си политика. Никой не ще в германо- франкския Рай/ х/ .

64

Анонимен

преди 7 години

До 72Ква империя ще възтсновява вие в кок свят живеете?

63

Анонимен

преди 7 години

Те дори не знаеха за какво реално гласуваха ама ре са си глупава нация по принцип.

62

Анонимен

преди 7 години

80% от износът на Англия беше в ЕС. Да видим на кого сега ще продават ...

61

Анонимен

преди 7 години

Вой на *** в евтина жълта медия

60

Анонимен

преди 7 години

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ ВЪРВИ УСПЕШНО. ВОЯТ НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ПИСАЧИ САМО ДОКАЗВА ТОВА.

59

ЗА 70

преди 7 години

До АнонименТАЗИ ГЛУПОСТ ОТ МНОГО АКЪЛ ЛИ Я НАПИСА

58

Анонимен

преди 7 години

Който го играе в тон с руските хибридни войни срещу ЕС завършва като британците. Голям напън на се изгонят работниците от ЕС като най-голямото зло, но никакъв напън от страна на т.нар. обединено кралство (не е ясно дали догидина ще е все още обединено) да изгони милиони забрадени и зачалмени, дошли от великата британска общност и размножили се до такава степен, че до 10 години Англия ще бъде мюсюлманска държава и коптор наситен с джамии.

57

Гошу

преди 7 години

Мани, мани, живял съм в UK. Работех на 4 работи, едната от които беше с моя частна фирма. Там ставаш по тъмно и се прибираш по тъмно смазан от бачкане, 2 бири като изпиеш и си пиян. И накрая на месеца си плащаш само сметките и почти нищо не остава спестено. Много скъп град, хем аз живеех в евтин и гаден квартал - Stratford. Единственото което ми хареса е климата, няма безумни студове или изгарящи жеги, в много по къси амплитуди се движи t. И вали, а аз обичам дъжд. Тук в Лима пък никога не вали

56

ПУТИН

преди 7 години

"Отворете пазарите си или ще ви оставим на терористите и Русия"И това го казва жената в чиято столица онзи ден бе извършен терористичен акт, а половината и държава барабар с футболните отбори е изкупена от руснаци. Това джинът не прощава никому и влияе по-зле и от Бояришника даже.

55

Къркандела Мей

преди 7 години

Хем сърби, хем боли.

54

стигне ли се до там

преди 7 години

Сравнението с развод е много подходящо. Дават се обещания които после не се спазват.

53

Анонимен

преди 7 години

Много беднотия в ЕС и острова се пренасели.

52

Анонимен

преди 7 години

Никой вече не се интересува от брекзит-а. ЕС трябва да се радва, че се отърва от омразните ингилизи.

51

Анонимен

преди 7 години

Да затова братовчеда оня ден дига телефона абе братовчет голем оператор си ставаш за централа

50

Пешо

преди 7 години

Фараж и Борис Джонсън са ми най-противните, после е Камерън, макар, че сегашната "скумрия" се доближава до първите двама.

49

Анонимен

преди 7 години

"Мей, която подкрепяше оставането в ЕС, сега води правителство, поддържащо Brexit-а" е мотика-лопата лелка и може утре да напусне своята партия, като Фараж и да си търси ЕС паспорт. Ако си мисли, че остатъците от Обединеното Кралство, могат да вървят по пътя на Норвегия и Швейцария след излизането, се лъже. Дъблин, Франкфурт и даже Прага/Будапеща ще изкярат най-много от закриване на работни места от финансовата сфера в Лондон. Но да си чукат главите като искат.

48

Анонимен

преди 7 години

До "Гардиън": всеки, който използва словосъчетания от типа "политически ХХХ" за мен не заслужава внимание. Пропускам Ви големите анализи с чиста съвест. Чао.