242

БКП= ГЕРБ

преди 7 години

До Не забравяйте Не забравайте че Гербаджиите са комунисти -наследници на БКП, влели се в редовете на Партията -майка за лична изгода и правилегии . Борбата им е да задържат келепира и затова продават страната на Евро гей. й.ските ценности и са готови да ни охраняват Турска армия --60 години .Затова Турските вестници определят Б.Б -човекът на ПСР -сиреч на Ердоган . ***- Герб са готови да ни върнат в обятията на Турция, само келепира да остане в техните ръъце .

241

Оня от Банкя

преди 7 години

До Не забравяйтеТя,властта , и сега е наша-комунистическа !

240

Анонимен

преди 7 години

Бацее,тези избори доказаха,че вече нито си силен,нито непоклатим.Спечели ги с купения ромски вот и познатите изборни тарикатлъци на твоята ЦИК.Ама победата ти е пирова.Корнелия ти диша във врата,а ти ще трябва да цункаш онова нещо на Волен,та да видиш власт.Не знам как ще се оправдаваш и пред евроначалниците ти,а и пред приятелчето ти Ердоган,че се прегръщаш с тези,дето му бият забулените бабички.Остава ти Доган,ама това ще ти е едно ритуално харакири.Властта ти виси на косъм и той ще се скъса.

239

Докога комунистите?

преди 7 години

Повече от 27 години гледаме филма "Комунистите отложиха комунизма и станаха капиталисти милионери!". Докога?

238

Не забравяйте

преди 7 години

Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.

237

Варна

преди 7 години

Гледам го това едноклетъчно на снимката, и нямам търпение да дойде септември и да напусна държавата.

236

Ники

преди 7 години

Проста ТИКВА.Кой ще плати разходите за изборите БЕ ***.

235

РЕЗЕРВ

преди 7 години

Ако фискаления резерв е 14 млрд., защо пенсионерите плащат хиляди левове за операции. Защо здравеопазването е 90 платено? Защо се дават пари от бюджета на частни училища, а тези пари не се налеят в закупуване на техника за държавните училища? Нещо не е така като се преказва. И дали фискалният резер е толкова?

234

Борисов ОТГОВОРИ ?

преди 7 години

Алоу Борисов, авера ти Москов кога ше плаща 4-те милиона лева за глупостта устойства за пръстовите отпечатъци ? Или както обикновенно за една буткилка "Джак Дниелс " и нямада има никой отговорен?

233

Анонимен

преди 7 години

излиза, че изхарчихте една маса пари, за да си задоволите собственото его, но нямате пари за бабите, които едвам връзват двата края, нямате пари за децата, чакащи лечение в чужбина, нямате пари за образование, но явно дотам ви стига акъла, па и тоя на народа

232

Анонимен

преди 7 години

А колко излишни пари се хвърлиха за твоето его и прищевки бе,бу,,к.

231

Боли , но е така!

преди 7 години

Образован, нахранен и финасиран от ул Козяк 16(Посолството на САЩ) -това е българският управник,местен феодал без реална власт ,просто изпълнява команди ! Не забравайте ,най -важното , всичките представители в парламента са родени от български майки и бащи , произлизат от народа .Обществото произлиза от корумпирани, прости роби ,някой от тях избрани да упражняват сила срещу собствения си народ !

230

Анонимен

преди 7 години

а защо не каже какво сме постигнали като заплати и пенсии...и че сме на последно място в Европа и не само там....т.е. каквото и да си говорим.....провала е ясен...хич да не ми се бие в гърдите....ама не ги казва тези работи,защото ще се превърне в посмешище,каквото си е всъщност...

229

Анонимен

преди 7 години

Не е виновен Борисов че е толкоз *** виновен е народа че не е по-умен от него ,че се съгласява да му бъркат в джоба и че не си търси обещаното ,защото Борисов обеща да се откаже от субсидията .В тази държава всичко и Куче влачи диря няма -Конграчулейшънс

228

Цецо До. 268

преди 7 години

Ако си прав,то трябваше и президентските да спечели !Помисли.....

227

ахахахахахааааа

преди 7 години

комунясите пак налазили рано сутринта.:))))) Как е другари??? Национализация скоро недейте чака,щото още вашите кумири и патрони не са завършили приватизацията.:)))))Национализацията я направиха *** с каскети,а приватизацията се извършва от техните отрочета.А ахмаците с празните чутури още бягат като гламави с червената бюлетина към урните.Тъжна и жалка картинка...:((Само *** ще ви оправи другари комюнисти....

226

Цецо

преди 7 години

България ще тръгне към добро,когато последната цигла на последния комунистически дом ,падне върху главата на последния комунист !!!Това е !Все някой ви крив.А истината е,че комунизма роди мафията !И тя се преоблича всеки път с одеждите на актуалния обществен интерес !

225

Анонимен

преди 7 години

каква сила бе......ЕДНА ТРЕТА ОТ ПОЛОВИНАТА избиратели имащи право на глас Т.Е. 16-17 %....и то главно служители на най-различни служби и предприятия ,чиито началници са близко до герб....

224

Анонимен

преди 7 години

пък да си ги беше платил бе фурнаджийска лопата

223

Анонимен

преди 7 години

долен, лъжлив, шизофреничен *** е тоя... спечелили били... с 5% разлика с червените. Ама до последно седяха като н асрани дали ще минат другото крило на партията майка нали? Ама си говорим за правителство на малцинството нали?