162

Шопо

преди 7 години

На тая държава и трябва друг генерал ! Пиночет !

161

Анонимен

преди 7 години

Виждам доста свежи идеи във форума относно възможността за гласуване.Обаче сега ще видим дали тия в Парламента са наистина патриоти.Ако обсъдят и приемат промени в тази посока-ок!Ако обаче не го направят,ще се окаже че всичко е било само пара в свирката и единствено под натиск от ЕС,за да ударим Ердоган.И на следващите избори ДОСТ ще имат не 3,ами 7-8 процента.И тогава Герджиков и другите политици ще се окажат не герои,ами предатели!

160

Реалист

преди 7 години

За бедността и нищетата не е виновна Турция, а ДС и КГБ МАФИЯТА .ДПС ,БСП ,Патриотите са паравана на мафията!ДОСТ имаха смелостта да се изправят срещу тях и всички, които пречеха и плюеха по ДОСТ помогнаха на мафията.Шиши ще ни оправи ,да ни е честит новия хомот детоксикация ни го надяваха,за съжаление с този материал ,спасението не ни дебне от никъде!Продължаваме да потъваме в мизерия и нищета!!!!

159

Анонимен

преди 7 години

Недостойни позиция на български политик.Изключвайки ромите, по българските села има възрастни хора с първо отделение. НАШИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ. И тях ли да зачертаем. По страшни са недоучените.Взели тапия, а *** като гьон.

158

Анонимен

преди 7 години

Като за начало да въведат изпит по български и история за кандидат-депутатите. След изборите - тестове за интелигентност на всеки две седмици. Ако откажат или пропуснат тест - мЕтла.

157

Гост

преди 7 години

До Анонимен 193Нещо и аз не разбрах какво значи пък чист турчин. Смеска от всякакви народности, които със сила и меч са били поробвани, жените изнасилвани и са се раждали деца. Ето това са "чистите" турци. И"зроди.

156

Майор Граматиков

преди 7 години

Който бърка пълния член и запетайките - в затвора за доограмотяване. Мажоритарният вот трябва да бъде органично допълнен с образователен ценз и здравно-осигурителен номер.

155

Итсу

преди 7 години

Да беше отишъл и ти на границата да риташ старите хора герджикоглу

154

Ttt

преди 7 години

Този не си е купил дипломата,направо му я подарили.Юрист,професор ,не знаещ основни закони,че и башбакан...ако и в България се попълваха декларации,изборната активност щеше да е 20%

153

Селянин с мотика

преди 7 години

Не е само до езика, не е. Всеки, който не живее в България и не плаща данъци и осигуровки не трябва да има право да гласува и да определя положението в България. Управляващите са виновни, че допускат това. Виновен е и народа, който им дава да правят това. "Когато народът се страхува от правителството имаме ТИРАНИЯ! Когато правителството се страхува от народа имаме ДЕМОКРАЦИЯ!" - Томас Джеферсън

152

гертруда

преди 7 години

Хосмане ДОСТа ще е като онзи Касим Дал ли е взел ли е.. А Герджиков е абсолютно прав за езика. Има страни в които ако не знаеш езика нямаш и тескере :)

151

Blabla

преди 7 години

Ако на времето имаше лустрация,този другар с турско име сега щеше да пасе кравите

150

Герджо

преди 7 години

"Браво на африканците, които са в нашето футболно първенство, за година се научават на нашият език."Ами да! Научават на чист майчин език да "мамосват" съдията.

149

ОСМАН

преди 7 години

НАЛИ БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА...И ЗАКОНА БЕШЕ НАД ВСИЧКО...А ВИЕ МАЙ БЯХТЕ ЮРИСТ НАЛИ ТАКА.....ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ...ВАНГА ГО Е КАЗАЛА 2017..НАЧАЛОТО И КРАЯ НА ИСТИНАТА..ГОДИНАТА НА ПРОВЯНАТА...НЕ СТАВА ДУМА ЗА БСП..... ..

148

ОСМАН

преди 7 години

КОГАТО БЕШЕ ЧАСТ ОТ ПРОКЛЕТАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ ЗАЩО НЕ ОТМЕНЕХТЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО....ЩОТО ТОГАВА ДЖОН АТАНАСОВ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ АМЕРИКАНЕЦ ..А ДИЛМА РУСЕВ НЯМАШЕ ДА ДОЙДЕ В ГАБРОВО...ГАДНИ НАЦИОНАЛИСТИ..ТОВА ЩЕ ДОВЪРШИ ТАЗИ ДЪРЖАВА....КОМУНИЗМЪТ ТРЯБВА ДА У.МР.Е....

147

Читател

преди 7 години

До АнонименКакъв чужд език, бе? Като ви е чужд, за какъв дявол се натискате да гласувате? Нямало го в конституцията...А как ще прочетете бюлетината? То това с клечките свърши. ***!

146

ОСМАН

преди 7 години

ЕЙ ГЕРДЖИКОВ С ДВА МЕСЕЦА СТАЖ ЩЕ СВЪРШИШ .А ДОСТ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ В БЪДЕЩЕТО...НЯМА ДОБЪР КОМУНИСТ ИМА САМО УМР.ЯЛ КОМУНИСТ.ЯЗЪК ТИ МИСЛЕХ.МЕ ЧЕ СИ ЛИЧНОСТ АМА И ТЕБ ТЕ НАПРАВИЛ ДОГАН НА ВРЕМЕТО ШЕФ НА ПАРЛАМЕНТА.ЖАЛ МИ Е ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВИЦА...

145

Владимир

преди 7 години

Според мен когато някой не живее в България повече от 10 години. Не плаща данъци за страната, не работи тук, не живее тук, не е съпричастен към проблемите с които се сблъскват българите в България то той не трябва да има право да гласува. От къде на къде някой който живее в Америка от 20 години ще ми гласува на изборите и ще определя бъдещето на страна към която в голяма степен е станал индиферентен? Всички които живеят над 10 години извън страната би трябвало да нямат право да гласуват!

144

ДОПИТВАНЕ

преди 7 години

От 10 и повече години живее в чужбина, има дом, деца че и внуци. Няма намерение да се връща в България. В този скучай трябва ли да се брои за български гражданин с право на глас? ДА + НЕ -

143

Анонимен

преди 7 години

Когато отидеш в Германия, длъжен ли си да знаеш немски? Ами в Турция? Правилно е това, да се знае официалният език. На който не му харесва, то да напусне! Браво на африканците, които са в нашето футболно първенство, за година се научават на нашият език.