7

До комуниста-ленинец

преди 7 години

Ей др.и.с.льо невръстен ,не говори глупости,става дума за човешки животи.*** тролчета,използвайте го този мозък бе.Знаеш ли какъв ад беше бе пубер с.м.о.т.ан Наистина за нищо не става това компютъризирано поколение. Тук политика няма.

6

Очевидец

преди 7 години

Преживях го. Имаше тенджера с вода на печката, изведнъж водата взе да се плиска, тенджерата падна, една огромна, поне в детските ми очи, саксия с бегония също падна. Къщата скърца, тока угасна. Следващият ми спомен е, аз на улицата, увита в синьо - бяло одеяло, се радвам на милиционерската кола, която минаваше по улицата и казваше през уредба - Моля гражданите да запазят спокойствие. Бях на 7 години.

5

Анонимен

преди 7 години

Вранча, 1977 г., наистина беше страшно.

4

Анонимен

преди 7 години

И в София се усети силно и спря тока. Помня го това земетресение, въпреки, че бях на 10 години. Вечна им памет на жертвите!

3

Софиянец

преди 7 години

В София люшна също яко.С двете си деца под мишници и целия блок се изсипахме за секунди долу пред блока.Жена ми беше в Оперетата,ткова бягане е паднало,артисти публика,,Спасявайте се".Беше ужасна нощ.

2

Комунист-Ленинец

преди 7 години

Демокрацията е много по страшна от земетресение...та било и най силното на света!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Не съм била родена по това време, но съм слушала разкази от родителите ми, усетило се е в цялата страна. Бог да прости всички загинали, да почиват в мир и дано да бъдем пожалени от такива земетресения занапред!