26

пп

преди 7 години

Защо ги освобождават, а не ги задържат? Шайката на сикаджията са ОПГ и се хвалят с това.

25

Анонимен

преди 7 години

Гарантирано от Радев и Нинова

24

melinda.faella

преди 7 години

ПИТАМ КОЙ ГО ПОСТАВИ НА ТОЯ ПОСТ ТОЯ СЕЛЯНИН А НЕ КОЙ МУ ПОИСКА ОСТАВКАТА!

23

Анонимен

преди 7 години

А когато гербавите махнаха или принудиха да се махнат всички кадърни и опитни хора от МВР мълчахме, защото ни беше страх. Хайде сега некадърниците на полето

22

Анонимен

преди 7 години

Този човек си мисли, че е несменяем, незаменим, без него ще настъпи хаос???????? За всички е очевадно, че не става. Вместо той и други около него да си посипят главата с пепел, заради това което сътвориха в мвр, те седнали да ни обясняват колко са можещи и как земята ще спре да се върти. Това е най-слабият гл. секретар в историята и някои седнали да го защитават. После ще се чудят, защо са изгубили изборите. Пожелавам им все така да подкрепят "незаменими" хора.

21

до симпатизант

преди 7 години

Абе,герберска чутуро,ти ще излезеш по-*** и от Боко.Ама такива сте вие герберасите.От тоя вече бивш главен секретар и *** за зеле не става.А колкото до социоложката Бъчварова,дето беше виждала полицай само по телевизията,питай Господин Мутра защо я прати в девета глуха в листата.И се моли да не почне ново разследване на аферата Хитрино,че тогава ще видите вие гербаджиите кон боб яде ли.

20

Анонимен

преди 7 години

Кво се чудите, Бат Боце си го беше подбрал по свой образ и подобие.

19

симпатизант

преди 7 години

Мръсни комунисти!Изгонихте най-кадърния от МВР, руски ***!След г-н Борисов това е втория най-качествен главен комисар, който е заемал този пост!Явно професионалистите като г-жа Бъчварова и Георги Костов ви пречат с нещо, нали?ГЕРБ ще се върне на власт и ще върне тези хора на местата им, където трябва и да бъдат!

18

Анонимен

преди 7 години

Слушах го тази сутрин дрОгаря секретар. Мъка, мъкаааа, брат, докато намери някоя и друга дума. Как е управлявал МВРто се разбира. А в комбинация с Бъчи, просто къртиха мивки. Бъчи, пълен профан, Златният пълен оли--френ. Какво ли са си мислели редовите полицаи при контакти с тях е ясно. Толкова ниско МВР никога не е падало. Хората в малките села и градове бяха изоставени да бъдат бити и убивани. Да се маха този наглец! Ако се запъне в кабинета да го изкарат с шутове. МВР има нужда от умни хора.

17

Анонимен

преди 7 години

Да се сърди на Костов, той измисли екипността и така подмениха навсякъде със свои хора. До ден днешен е така, никой не гледа качествата и образованието, а кой на кого е. Както те са сменили предишния, така сега го сменят и него. Калинките обаче хич не искат да освобождават постовете си.

16

Активист на БКП

преди 7 години

Кой,кой ??? ,,Винпром ,, ,кой !!!

15

Анонимен

преди 7 години

И на снимка да видиш този Ентелектуалец Костов, му удари една плюнка. С право ги изритват, що плаче? И кво като е уведомил прикуратурата, да не го върнат? Баси селяка! Те му викат нидей ела, той пак ела. Нямаш личест бе ***? И как ще стоиш, като премиера те уволнява!!! Сладка му беше властчицата, пийка-хапка, водка, Мерцедеса и секретарката, ехаа, живот. Е, свърши убавото. Сега Боце да го сложи портиер на централата, да отваря вратите, за друго не става. Ако не го забрави, де.

14

Анонимен

преди 7 години

***,нагъл,агресивен НЕКАДЪРНИК! Типичен представител на Герб!

13

Василев

преди 7 години

Браво!За 36 мин. той не може едно сложносъставно изречение да състави.Нека сподели опита при "спечелените"месни избори и използването на МВР .

12

Анонимен

преди 7 години

Всеки свестен човек, разбирайки че е нежелан си взима шапката и си тръгва с ДОСТОЙНСТВО, а не оставя впечатлението че едва се е докопал до пост, който няма да пусне. Всички други доводи са ........Господина два пъти съм засичала на ТВ екран.....две думи не може да произнесе. Това стига....

11

Анонимен

преди 7 години

Хайде да не се оплаква. Мръсен Гербаджия.

10

Циник до 13

преди 7 години

...мда....БСП няма да се задоволи само с 10 кожи - ЩЕ ТЕ ОГЛОЗГАТ ДО БЯЛ КОКЪЛ!

9

TPE3BEH

преди 7 години

Д. Горчева: БСП никога не е била българска партияИстината е, че БКП или както там се нарича в съответния исторически момент, не е спирала войната срещу собствения си народ, защото никога не е имала подкрепата му и се е докопвала до властта единствено чрез насилие, манипулации и измами, казва за Фрогнюз журналистката.п.с. потърсете в гугъл името на статията за да я прочетете цялата.

8

TPE3BEH

преди 7 години

"БСП никога не е била българска партия"Всичко това говори за едно неспирно национално предателство, започнало още с болшевизирането на партията преди сто години. С други думи: БКП никога не е била българска партия, а просто клон на болшевишката партия в Русия. Не, това не са български политици, те не служат на България. И тъкмо затова младите българи трябва да са наясно какво представляват тези хора, на кого служат и чии интереси прокарват в България, заключава проф. Келбечева.

7

Циник

преди 7 години

Безпартийният (безпринципен) комунист Радев е запретнал ръкави - да помага на "партията"...все и за него ще падне кокъл от софрата на червената седесарка Нинова!Отвратителен хамелеонИ