117

Анонимен

преди 7 години

Гърция - Никити, няма да стъпя на родното Черноморие

116

събуди се

преди 7 години

Как да получите качествена почивка на Сънито, като там се залага на КОЛИЧЕСТВТО ?!Пари се перат, милионите откраднати от всички нас се перат.

115

1453

преди 7 години

"Селяните с S-класа вече са демоде!!!"Това да ползваш чужд ник, показва само за какво най-вече работи малкото грахово зърно, която имаш в тиквата ти:-):-):-):-):-)Атносно за лятната почивка:Тази година ще сме в Бодрум.:-)

114

Анонимен

преди 7 години

Скъса българинът синджира. Вече трудно можеш да му пробуташ соцносталгия - хотел Кубан, Златните, станциите и т.н. И няма телени мрежи, че да не излизаш навън и каквото ти дадат - това е.Който е опитал Гърция, д ане говорим за Италия и Испания, не ще и да чуе за море тук.

113

Анонимен

преди 7 години

Гърция не я давам за нищо.Щастливци сме ,че е наша съседка.Почивка в Гърция.И близо и вкусно и прекрасно.И в Испания не е лошо,но толкова път ,що ми трябва.

112

Ходил на албена

преди 7 години

До АнонименОтиди в Албена да видиш какво е. Там персонала е изключително страннен, все едно са взети от училища с умствена изостаналост. Пред мен крадяха от алкохола в 2л шишета. Да не говорим за мръсотията по стаите. А за капак по алеите течеше *** вода от някакъв канал и навсякъде вонеше ужасно.

111

Анонимен

преди 7 години

спрях да чета до "спекулациите за лошото обслужване" - и този пич е на някаква хранилка. аз професионалисти сервитьори по *** не съм виждал - само 18 год. келешчета, които са нагли до безбожност. качество на храната - отсъства. днес.бг е поредния манипулиращ сайт

110

ВЯТЪР и МЪГЛА

преди 7 години

Какво стана с логото на БГ туризма ?!Да сложат Митьо Очите най-добре !

109

карина

преди 7 години

Изпалзваните дума в статията "прекрасното ни море" ме впечатлиха. Да не говорим за плаж, хотели, храна - само за морето да говорим. Ако нашето е прекрласно то в Гърция не знам какво да кажа - два пъти прекрасно :))))))

108

колибри

преди 7 години

Аз съм един средностатистически българин и не ми е без значение как ще си прекарам почивката. Защото тя трябва да е почивка - Релакс, тишина, спокойствие и отморяващи гледки. Дори и да трябва да заделя пари ще го направя и ще отида в Гърция , където ще намеря всичко това. Който ходи там знае за какво иде реч. Другите да си резервират квадратния метър на плажа у нас и да внимават като им стъпват по главите.

107

Анонимен

преди 7 години

Сега проверих набързо цените у нас за 10 дни в хотел 3 и 4 *, първа и втор линия, 2 възрасти и 3 деца под 2300 лв със закуска никъде няма, за All - минаваме 3500. Ще ме извиняват родните хотелиери, но и тази година ни губят. За шеста поредна година ще отидем на къмпинг извън БГ, буквално на първа линия, на чисто и хубаво море с голям и чист плаж, на много по-ниска цента.

106

Анонимен

преди 7 години

До Баровец с S-класаабе що не кажеш колко 15-годишна ти е s-класата на газ м?

105

Анонимен

преди 7 години

Само в България баровците се къпят във фекалии

104

Анонимен

преди 7 години

До Баровец с S-класаЛада 1600 S ли ти е S-класата?Много вървят на Слънчака да знайш! *** мацки ща скъсат!

103

Селянин

преди 7 години

До Баровец с S-класаИ ако съм бачкатор със 700лв заплата какво? Не трябва да искам да ми е чисто и обслужването за което плащам да е добро? Аз в Гърция като ида никой не ме пита какво работя и колко изкарвам. Хората се грижат за мен и ми прибират парите, които аз удоволствие оставям с усмивка, и то съвсем искрена! А в България цената няма отношени към качеството - и в 5* хотел пак се къпеш в същото море пълно с ...

102

Овчаря до БаровеSа

преди 7 години

Слънчев бряг се класивицира като курорт на пияните англичани и немските пенсионери по "карта за почивка " ,като в соца .)

101

Анонимен

преди 7 години

На мутро-бетоно-ла.йноморието ли????? Никога!!! Докато фекалните тръби се вливат в морето мой крак няма да стъпи на ла.йноморието!

100

Баровец с S-класа

преди 7 години

профила на ходещия в Гърция:-бачкатор на 700лв заплата-чистач на някой офис-обясняващ колко е хубаво там и плюещ по нашето прекрасно море, понеже не може да си го позволи а там му е евтино (евтино не означава качествено)Ходете си там, още по-добре. Даже се радвам че Слънчев Бряг вече се класифицира във високия клас курорти именно поради липсата на подобни бедняци, а гръцките няма как да влезнат в тази графа заради такива като вас.

99

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Идват повече туристи всяко Лято но много бедни, чак скъсани.Социалтурист не е турист.Мутрата бай *** изгони платежоспособния клиент.Рускоговорящите спасяват сезона последните години.

98

Анонимен

преди 7 години

Курортите ни са като битаци, всякакви парцали, джапанки и найлонови б.о.клуци. Плажовете са мръсни и претъпкани, за водата да не говорим. И на всичко отгоре да си и плащам. Не, благодаря.В Гърция е по-скъпо, факт, но поне знаеш за какво си ги дал тези пари.