10

Недоумяващ

преди 7 години

Каква е тази "колекторска фирма", която праща биячи, което струва поне 10-тократно повече от търсените 30 лв.?! В държава ли живеем или в джунгла, че по този начин се търсят пари от длъжници? Би трябвало, който се е захванал да дава кредити да има договор, обезпечения и т.н. с длъжника, ако не си прави вноските - съд, блокиране на сметки, имущество и т.н.... Другото - сплашване, бой и т.н. е безумие! Тук ЕС ли е или централна Африка?

9

Анонимен

преди 7 години

Та това е новина от преди една седмица бе хахахахааа

8

beroe ss

преди 7 години

Sigorno sa Vega 1

7

scott

преди 7 години

До Малкия тошкоче кой ти говори за тогава?1990-1996-та се зимаха ОГРОМНИ ЗАЕМИ! Некой почне да те рекетира, пошумиш у медиите и се откаже, или па намали претенциите.Съгъ е като ад! Задлъжнемаш със 2 лева и ти прават дълга на 5 хиляди през коблекторска фирма. А ХУБАВОТО НА ТОВА Е, ЧЕ НЕ ТИ ОСТАВЯТ НИКЪВ ИЗХОД ОСВЕН КАЛАЩНИКА. И В ДОБАВКА ТИ ИЗГАРЯТ ДУШАТА, ЗА ДА СИ СВИРАП, БЕЗПОЩАДЕН И ТОЧЕН.......ХУБАВИ ВРЕМЕНА ПРЕДСТОЯТ.

6

офевпиох'9923рп

преди 7 години

Само бой за мутрите ,за колекторските фирми , и тези за бързи кредити Кой ги кара да дават пари само срещу лична карта ??????

5

Малкия тошко

преди 7 години

до 2! Едно време по тошево време, кражбите почти не сьществуваха! Имаше казарма, работа! Даваха се огромни заеми без дас се гледаше какьв е по народност лицето! Хората си строяха кьщи купуваха зи обзавеждане! А сега, дьржавата ние ограбена и окупирана от дебелаци като така наречените мутри!

4

Анонимен

преди 7 години

Така се случва, когато нямаш врагове.

3

scott

преди 7 години

нокои си мислът, че като е за дете, за болест или от нужда - ше им опростът кредита чрез шум в медиите и съчуствие?(ТЕЗ ВРЕМЕНА СВЪРШИХА! СЪГЪ ШЕ ТЕ УБИЯТ И ЗА 2 ЛЕВА. И ПО-ДОБРЕ.

2

Анонимен

преди 7 години

Задава се нова класика в жанра-мутри срещу индийци! :-) :-) Нормалните българи бяха прогонени от Роднината си!

1

Анонимен

преди 7 години

Абе тази, така наречена мутренска бригада за бьрзи кредити още ли сьществува?