56

Красив

преди 7 години

Внимавай,какво си пожелаваш бг! 150000 вече са партия и като спечелим изборите ще вдигнем скоростта на 200 извън магистралите!!!

55

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо ни ми се струва, че ще процъфти нов бизнес като н-р работилнички за номера , талони, книжки - комплексно обслужване от - до. Н-р свалят ми номера, но колата е на мен и брата. Какво е виновен брата? Юристите?

54

бг

преди 7 години

А дано не 15000 ами 150 000 да са докато не се научите да спазвате законите.

53

Анонимен

преди 7 години

Бай Онзи е жена или *** :)))))) личи си

52

Анонимен

преди 7 години

А какво ще кажат за фирмите за регистрация, които играят с тях и цената е на пазарлък?

51

Анонимен

преди 7 години

Нормата на полицията 15 000 номера .Сигурно толкова е капацитета на търговците на номера. Корумпирани държавни служители работят за частния бизнес . Плащане на нови номера затвор за неплатена гражданска отговорност . В скоро време очакваме стоматологични проверки от кат . Който има кариес до пет години затвор и така нататък.

50

Анонимен

преди 7 години

Ананиев свали от гербаджиите и деформаторите поне едно 500,600 хиляди гласа и ще стават повече!:))

49

Красив

преди 7 години

До Анонимен! Че има ли нормален човек да гласува за ГЕРБ!!!

48

Анонимен

преди 7 години

Ще има да чакат Герб и РБ да гласувам за тях!!!!Мошеници!

47

До Бай Онзи

преди 7 години

Ако карам по измисления правилник, ще стигам от точка А до точка Б за три дена вместо 30 мин.!А ти си карай с 30 и с 50 по широкия път с по няколко ленти! Заради такива дървени философи като теб се прибирам с час и половина закъснение у дома от работа!Трябв да излезем и да отменим тоя побъркан закон измислен от една Мека китка!

46

Готин

преди 7 години

До Бай ОнзиКарай си жигулката и не се намесват в мъжките разговори!!!

45

41

преди 7 години

Абе,сержант държавата те цака откакто си се родил!Защо и ти да не я прецакаш,ако можеш.Само един пример защо ще плащам хиляди левове за данък ако колата ми е да речем 400 коня.Правилникът за движение по пътищата не прави разлика между 400 и 68 коня!Ограниченията са еднакви за всички!

44

Анонимен

преди 7 години

Гробарите преди време гласуваха глоба за паркиране върху тротоара 50-200 лв и си я приеха с мнозинството което имаха в парламента!!! БСП настояваше за глоба макс 50 лв защото нарушението е дребно, и несъразмерно спрямо доходите на мнозинството на хората! А в някои квартали в градовете просто няма достатъчно места за колите, и зорлен сме по тротоарите! После Цеца-стружката, ООН, нон-стоп изцепките на прецедента, бежанците, и тн, сега за капак и това!!! Трябва да съм луд, за да гласувам за гроб!!

43

Анонимен

преди 7 години

Не знам кат кви глоби прави ,но всеки втори копедак е без колан и с телефон на ухото

42

Сержант

преди 7 години

ТРУДНО Е ДА МИСЛИШ НОРМАЛНО В НЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА

41

Анонимен

преди 7 години

Как ги смятат тези 15 000 да бъдат хваната до края на годината без книжка?Тва държавна планова задача ли е ?Ами ако са 20 000 или 5000 ще ни даде ли тоз господин отчет защо е така. Сега пак ще процъфти бизнеса с книжсите и особено с фалшивите и цената на " кво праим сега" .

40

Сержант

преди 7 години

БЪЛГАРИН, ТОВА Е СЪЩЕСТВО, КОЕТО ИСКА ХЕМ ВСЕКИ ДА СИ ЖИВЕЕ ПО СОБСТВЕНИ ПРАВИЛА, ХЕМ ДА СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ. СЪЩО ТАКА ВСЕКИ В БЪЛГАРИЯ РАБОТИ ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА И В СЪЩОТО ВРЕМЕ САМО СЕ РЕВЕ, ЧЕ СМЕ МНОГО ЗЛЕ.КОЙТО И ДА НИ УПРАВЛЯВА, НАРОДА НЯМА ЛИ ВОЛЯ ДА РАБОТИ ЗА ДЪРЖАВАТА СИ ЩЕ ПОТЪВАМЕ . Е НЕ СТАВА ТАКА БРАТОЧКИ. БАЧКАНЕ СЕ ИСКА. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ОПРАВДАВАМ ПОЛИТИЦИТЕ И ТЕ СА СЪЩИТЕ КАТО НАРОДА.

39

41

преди 7 години

Ананиев,Душо черна!Катаджия ли ще ставаш!!!

38

41

преди 7 години

Прав си!Когато кандидатдепутатите плъзнат като голи охлюви навсякъде ще дойде нашия час!?!?!?

37

Факт

преди 7 години

Само ако закрием КАТ като структура особено вредна за безопасността на движението, има някакъв шанс да се пооправим.