44

Анонимен

преди 7 години

Купувайте си скъпи крушки, печки и ел. Уреди. Ще платите повече, но това ще се отразява 100% в сметките ви. Ще си възвърнете парите стократно.

43

Анонимен

преди 7 години

Климариците работят без да се изключват на 22 градуса. Спестява се 40%.

42

до 42

преди 7 години

Зарядните, които си изброил - само те, без двата компа - правят около 60 кВт на месец, при положение, че не ги изключваш. Сметни си сам разликата до 21 лв. Само ще ти подскажа, че 60 кВт са 12 лв.

41

Комунистчо

преди 7 години

Много бързо забравихте режима на ток - само комунистите могат да правят такива неща!Ако народът пак ги избере,освен режим на ток , от магазините и бананите ще изчезнат.А,да - и пенсиите пак ще станат 3 долара! Помним !

40

Азза

преди 7 години

Имам 3 заредни за телефони и едно на лаптоп, които не изключвам никога! 2 компа бичат също нонстоп и преди малко платих 21лв сметка. 150кв знаеш ли кога ще ми навъртят заредните за една година г-н Хиновски? Аман от *** "специалисти"

39

Анонимен

преди 7 години

Изразходваната енергия ми е 40 лева по фактура миналият месец, но има още 40 такси за маймуните на клона. Повече от 10% ще се спести ако разчистят маймуните на клона!

38

Анонимен

преди 7 години

Бедняците по цял свят са принудени да икономистват, защото доходите им са ниски.Не само в БГ е така. Аз не съм икономисвал никога нищо. Нито в Германия където живея, нито докато бях в БГ. Защото изкарвам достатъчно за да си плащам сметките.

37

натюр

преди 7 години

И да не забравите да си изхвърлите електрическите четки за зъби...

36

Zele

преди 7 години

Prezidentat pensioner e mnogo pesteliv - vzimaite primer...vmesto za 140 minuti polet do bruxelles, ste leti samo 400 minuti utre...ste spesti mnogo pari ot gorivoto do belgia...a edin raboten chas na edin bg pensioner e s dobra europeiska cena - 2-3 euro struva samo...to i bg medii imat malki zaplati - za 1 chas 0,7 - 1,1 euro...5-6 chasa polet - bg medii i piloti da snimat, da rabotiat...piara mu e i bez drugo gratis ...

35

Анонимен

преди 7 години

"Иван Хиновски от Български енергиен форум твърди, че простите сметки показват, че намалим ли температурата у дома с дори 1 градус, сметката ни за ток ще падне с цели 10%."Значи, ако се отоплявам не на 26 градуса, ами на 16 градуса и сметката ми за ток ще е 0?

34

Анонимен

преди 7 години

Защо сте сложили снимка на стария модел електромери с механиката ?При новите електронни веднага скочиха сметките !!

33

Анонимен

преди 7 години

Аз съм на 4 хилки месечно, дори не знам колко ми е сметката за тока, банката плаща от автоматично от сметката ми като дойде фактурата.

32

Анонимен

преди 7 години

А аз съм живял в Канада, Либия, Юар, Русия, Франция, Испания, Арженитина, Тайван, Дубай, Норвегия и аз никъде не съм пестял от ток.

31

Ям

преди 7 години

Аз ям по 2 пъти и така пестя от закуски. Скоро ще съм милионер. И бензин дипвам с по 1 литър по-малко и пак пестя.

30

Анонимен

преди 7 години

В нито една държава, в която съм живял пестят ток, вода или газ. През комунизма и сегашната демокрация както в БГ съм живял и в Русия, а сега съм в UK. Никъде не съм пестил... освен в БГ. Незнам защо, немога да си го обясня. Само в БГ все смяташ и пресмяташ как да направиш така, че да живееш по-икономично. Радвам се, че завинаги се отървах от тая мизерна държава

29

Калашников

преди 7 години

Най-голяма е далаверата,пардон -икономията от данъци,за това разни пастирки,шмекери, облечени във власт въртят парите си в офшорки,и ни поучават какви добри данъкоплатци трябва да бъдем,за да е богата държавата,в която са на хранилка и от която да има какво да крадат.

28

Анонимен

преди 7 години

При коминизма имаше режим на тока и нямаше тоалетна хартия и банани а днес при капитализма във всеки магазин имаме тоалетна хартия и банани.

27

Анонимен

преди 7 години

До антисоросоидми стани богат евреин и икономисвай от всичко

26

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Енергийната система е пред катастрофа.България е пред режим на тока.Платените медии наело със сатанинските телевизии НОВА и БиТиВи се чудят как да манипулират хората.Стигна се до там, че излъгаха, че ако си свалим с 1 градус температурата вкъщи ще намалим сметката с 10%.Излиза, че ако свалим стайната температура с 10 градуса няма да плащаме ток. :)

25

Анонимен

преди 7 години

Малка и бедна България заема престижното 14-то място в света по износ на електроенергия наред с развити страни като Австрия, а ние плащаме скъп ток на американските ТЕЦове които им подарихма за жълти стотинки. Нали сме капитализъм и има парарна икономика, когато една стока се произвежда в изобилие цената и пада. Да, ама не, невидимата ръка на пазара е само за лапнишараните.