22

Лъчо Мозъка

преди 7 години

Ох котьо! Ако се боядисам в червено, ще ме вземеш ли за министър?

21

Анонимен

преди 7 години

Новината е манипулация за матряла. Радев е Президент февруари ,като положи клетва.

20

Анонимен

преди 7 години

РАДЕВ НЕ СТАВА ЗА НИЩО

19

Паликарий

преди 7 години

Едно не мога да разбера , Радев сега началник ли е на Йотова, или тя може да си прави каквото иска, а той ще си мълчи.

18

Анонимен

преди 7 години

Радев ще ги уволни насила.

17

Георги

преди 7 години

До Василев , пич ТОТАЛНО си се объркал в оценката си, това че държавата е корумпирана от долу до горе и полицията и ДАНС не си гледат задълженията не от този или онзи дето ни мислел лошото, вчера обраха един доктор от Пловдив с 300 000 лева в къщи, полицая вместо да гони дилърите на дрога ГИ ПАЗИ, агент от ДАНС продавал информация вместо да арестува този дето я искал, изчезнаха 4,2 милиарда лева от КТБ и се опитват да ни кажат че САМО ТОЙ е виновен, а съм сигурен че И НЕГО НЯМА ДА ГО ОСЪДЯТ.

16

Анонимен

преди 7 години

Този генерал ще ви върне под строй в СССР.

15

анонимен

преди 7 години

нито един смислен коментар вижте си материяла

14

Гого

преди 7 години

КонгресМена може да си реди пасиансите, кабинет нито възможност, нито акъл има да подреди. Да си мърмори заучените фразички, да развеселява с малодушието си социалистите навред докато импийчмънт не го прати къдети му е мястото.

13

Ники Нолти

преди 7 години

Офицери, генерали и т.н щели да направят боеспособна армия? НО им трябвали 80 млр. евро. И тая техника ще я нарежат на скрап, а бе що се е....те с Народа бе?!! То няма, кой да служи и да има вие му убивате желанието с простотиите си... България е бананова държава две седмици не могат да източат пет цистерни с газ хора мрът като пилци в Хитрино те застанали и политиканстват и се прават на експерти. Знайте си място бе черепи! Всеки от всичко разбира фолкаджийки хоморасти и те експерти по всичко

12

Анонимен

преди 7 години

Товачка поне има най-малко един месец да научи имената на министрите, за разлика от Орешарски!

11

Че

преди 7 години

Вотът трябва да се проведе възможно най-бързо и по нов изборен закон, който е очакван от хората--генерале, генерале ... мнго бързо те обработиха. да ти припомня ли какво каза на заключителният предизборен дебат със цецка... да ти припомня ли - отричаше мажоритарната система, помниш ли?

10

11

преди 7 години

Той все още не се е включил в политическия живот, а изразява лично мнение. Мандата на Плевневлиев изтича, мандата на кабинета - също. Заглавието е подвеждащо и манипулативно, никъде в статията не е казано, че Радев, ще състави новият служебен кабинет след седмица.

9

до 10

преди 7 години

Мисли за себе си! Защото като дойде Тръмп, ще си търсиш работа в родното село. Защото според него ти си по-смотан и от най-бедния мексиканец.

8

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

До вчера дерективата от Позитано беше :Никакво включване в политическич живот, преди полагане на клетва и влизане в длъжност Президент.А днес, друга песен.Кой командва ?? Путин, Станишев , Нинова . КОЙ КОЙ КОЙ ???

7

Решетников

преди 7 години

Ти може да си готов но в момента си само един безработен без грам власт

6

Анонимен

преди 7 години

Тиквата като види дебелия, бяга от отговорност. Това не е поведение на държавник, а на жалък пубер! Язък че е толкова дърт, нищо не става от него!

5

Анонимен

преди 7 години

Никой не е искал оставката на Борисов, с тази оставка той отново си изигра перфектно картите, много му се беше насъбрало и с бежанците и с оная стрина Сталина коят му бяха заповядали да промовира. Айде да ги видим БСП, сега не искат да управляват, ама иначе много критикуваха. А на изборите ГЕРБ отново ще са първи.

4

Радко Младич

преди 7 години

Много хубаво, ама пее същата песен като Плевнята, Тиквата, Нинова и така на татък - смесена, та смесена избирателна система. Като толкова я харесвате всички тази система, защо не я приехте до сега? Сега като се нааакахте, се чудите как да скриете петното. Няма как, протече вече!

3

маке

преди 7 години

и я съм готов с суджуците голем зор 150 броя ся ке приготвим 40-50 кила от филе елена и отивам да пушим бутовете междувременно пийнах 3-4 кила винце ама така е труда краси човека повеке се трудете по мако политика