100

голите факти

преди 7 години

Истината е една , ако икономическата и външна политика съвпадаше с интересите на .Големия краварник , никога нямаше да има "демократизация " на сирия . Справка - саудитска арабия - държавата мечта за всички хора по света ,независимо от техния пол ,вероизповедание ,цвят и т.н.

99

Анонимен

преди 7 години

До Церо 124Асад е кървав диктатор, който избива собствения си народ и превърна страната си в развалина. Западът не го е принудил да търси съюз с Русия. Напрротив, толерантността и нерешитилността (по отношение на използването на химическите оръжия например) на запада спрямо режима му, даде възможност на Русия да се намеси в конфликта за да запази военната си база.

98

Edna

преди 7 години

Kakvo znachi:Pariat?

97

Анонимен

преди 7 години

Мачкай платената сг.ан на хамериканеца, Докторе! Владимир никога няма да те изостави!

96

Анонимен

преди 7 години

Има ли квичене на с-р-ди, да ми направят деня

95

Бойко не Борисов

преди 7 години

Асад се изправи срещу една разпокъсана опозиция, чиито покровители така и не пожелаха да й помогнат с военна сила.А как се отзоваха български снаряди, бомби и ракети в окупирания Алепо?

94

Церо

преди 7 години

Асад е държавник и патриот за пример. Западът го принуди да търси съюз с Русия и сгреши. Живот и здраве на Башар!

93

Херодот

преди 7 години

"Незнам за неговия мозък но твоя със сигурност е промит от соросо- евроатлантическата пропаганда в комбинация с " демократични евроатлантически наркотици"А бе, момче младо, нали именно тази "евроатлантически наркотици" ти позволяват да пишеш, каквото ти хрумне, пък било и пълни глупости.Щото ако попаднеш под властта на онези, на които се кланяш, ха си гъкнал, ха са ти резнали тиквето. Или ще те застрелят пред стените на Кремъл. Ей така, между другото.

92

Анонимен

преди 7 години

Щом САЩ,Канада и цялата западна Европа са диктаторски страни оная ли работа ми търсят всички там?!?!!!!!И на Изток и на Запад все за там драпат!Ай сиктир и на изкривеното ви мислене!!!

91

Анонимен

преди 7 години

Абе разбирачи,нали самия Асад започна всичко!!!!Не САЩ Израел или някои друг!Това не беше толкова отдавна,не бъдете късогледи или лицемери!

90

Анонимен

преди 7 години

И да се пенявите, накрая ще го влачат по улиците както свършва всяко диктаторче...

89

Асад остава

преди 7 години

Лицето Обама който искаше да свали Асад си отива безславно потънал до гуша в кръв....

88

до 128

преди 7 години

От къде знаеш, че му е мек ?. Да не си го опитвал ?.

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "руската пропаганда ти е промила мозъка" Зомбито си личи от километър и няма лекарство, то просто е зомби.Нежеланието да прогледнеш е ментално заболяване наречено ТВ кутия, хубавото е че това поколение на ТВ кутията си отива те са продукт на 20 век т.е. анахронизъм.

86

Анонимен

преди 7 години

До до 116Абе отворко нещастен, такива като теб така съм ги завивал, че им държи влага за цял живот. Зад клавиатурата е лесно да се репчиш. Голям го вадиш, ама мек!

85

до 125

преди 7 години

Незнам за неговия мозък но твоя със сигурност е промит от соросо- евроатлантическата пропаганда в комбинация с " демократични евроатлантически наркотици".

84

Анонимен

преди 7 години

До лудостЗащитава властта си умнико, руската пропаганда ти е промила мозъка непоправимо.

83

Херодот

преди 7 години

"Откога президент който защитава своята страна ,народ и е независим е касапин и диктатор!?това е пълна лудост..."Ами че Историята познава безброй такива. От Иван Грозни, през Сталин до Пол Пот.

82

анонимен

преди 7 години

тои е единственият които може да се справи с ид но сащ му пречат по всякакьв начинто не беше премирие то не беше коридори да се изтеглят бунтовниците сьссемеиствата си какви ли не измишльотини измисляше джон кери само и само да им спаси живота разликата с кадафи и садат е очевадна

81

лудост

преди 7 години

До Ха- ха- хаОткога президент който защитава своята страна ,народ и е независим е касапин и диктатор!?това е пълна лудост....