20

Анонимен

преди 7 години

Рашка Говняшка ще разбере, че не трябва да се бъзика с чичо Сам.

19

Анонимен

преди 7 години

ха ха ха кооо

18

Геро

преди 7 години

Какво безсилие, нали

17

до 20 св.св.Маркс и

преди 7 години

Аз съм част от народа и знам на 99% неговите нагласи. А те са обич към Русия. Ти естественно си от останалия 1% продажни антибългари , нали ?.

16

trump

преди 7 години

do koga shte revesh be Bama...go home!!!

15

фх

преди 7 години

Руските сви.ни в Бг се оказва, че въпреки обичта си към руската *** и плешивия, *** цар-много разбират и от история и политика на САЩ?!? Тотално изтрещели сте, малки, долни гадинки!!

14

Хюсеин Обамов

преди 7 години

ще ми отвърне на цъpвyлитe. Съдрани.

13

вън

преди 7 години

Този военно престъпник да си ходи по скоро,той докара достатъчно страдания и болка на много хора по света....

12

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До до 14 Един българин- Теб пък кой те упълномощи да говориш от името на българския народ??? Бегай в Магадане...или другаде в любимата Рашка.

11

Ха-ха-ха

преди 7 години

Цялата тази американска манипулация беше, да имат оправдание да хакерстват файловете на руските въоръжени сили. Да ама не, защото тяхните системи са автономни и трудни за достъп. Последно пъчене на детските гърди на Обама!

10

до 14 Един българин

преди 7 години

Не е нужно Путин да влияе на България, народа български е с Русия с изключение на безмозъчните антибългарски евроатлантически същества с неустановен пол.

9

Анонимен

преди 7 години

Последни смешни напъни на Обама да се прави на мъж. Тръмп ще подмини 100% всички служби. Той знае много добре, че сегашните играят зад гърба на президента и властта.

8

Анонимен

преди 7 години

До Един българин 10 и 14Ти въобще съобразяваш ли какво пишеш? Обама бил хитър, благ и т.н всякакви глупости....И къде я видя тази му хитрост през 8-те години на управлението му??? Нещо "благо" или пък "хитро" да направи???? ПЪЛЕН ПРОВАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!! Но това такива като тебе ограничени недоучени хлапета няма как да вденат!

7

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Сети се Мара да се побара. Осем години ей тоя герой гледаше пъпа си и чак сега загря че Путин вършел лоши неща...Добро утро... Не случайно го смятат за най-слабия президент от Гражданската война насам...

6

(-_-)

преди 7 години

Обама, вече не си интересен. В САЩ сте си въобразили, че сте много важни и целия останал свят някак все нещо ви пречи. В същност вие сте тези, които пречите на развитието и ако не се бъркате където не ви е работа нещата сами си идват по местата.

5

Ут къдя, нъ къдя

преди 7 години

Ами...прав е бай Дончо! Защо ревнаха след загубата на кака Хилка?

4

Анонимен

преди 7 години

Браво на Путин! Путин избира американския поезидент! Дали не подрежда и Конгреса им! На крива ракета космоса и е крив...... Не, Путин и е крив. Вече почвам да съжалявам Великите САЩ. Започват да се превръщат в бананова република. Жалко и смешно, чернокожия на снимката започва ритуал по вуду магия...

3

погр ебален агент

преди 7 години

Обама се закани: Ще отвърнем на хакерските атаки от филиала на ЦРУ в Русия!

2

Spiritus Rector

преди 7 години

След като Барак Хюсеин Обама години наред подслушва над 4 милиарда телефона по цял свят, включително и този на баба Ангела и на дедо Оланд, защо Путин да не подслушва Хитлъри?

1

черно минало

преди 7 години

Какво е общото между Обама и пожарникаря?И двамата имат черно минало!