18

Анонимен

преди 7 години

До 28И ква надежда и за какво надежда? Държава останала в 60 години на миналия век без никакво развитие. Голяма надежда.

17

Анонимен

преди 7 години

Оф те ако са искали са щели да намерят начин. Който вярва в противното е просто наивен.

16

НКВД

преди 7 години

Почивай в мил Ел Команданте.Поклон пред великия Фидел Кастро опълчил се срещу грабителския империализъм само на 40 километра разстояние от империята на злото. Борец за справедливост дал надежда на угнетения си народ.

15

Агент Мълдър -ФБР

преди 7 години

За Кастро,колко са заговорите му незнам,но за България на масата в ЦРУ има разчертани два плана.И двата включваща война.Първият план емеждуетническа война м/у християни и мюсюлмани.Вторият план е отново война,но чрез обучени,африкански ислямски терористи,внедрени вътре.Видно от случващото се напоследък очевидно е избран вторият вариант.Той е в пълен ход и клането предстои.

14

пикамвинабанана

преди 7 години

щастието не е само пари .заради тази опасна истина за олигарсите , цру ще убива и за в бъдеще.въпреки че го предадоха той се бори.мир на праха ти Кастро!

13

Анонимен

преди 7 години

Фидел Кастро е човек легенда и трън в очите на българофобите.

12

Анонимен

преди 7 години

До 21 Е трябва ли с диктатура да се махне проституцията, сифилиса и всичко което изброих те

11

ЗА МЕН Е, И ЩЕ ОСТАН

преди 7 години

За мен Е И Е И ЩЕ СИ ОСТАНЕ ВЕЛИК ЧОВЕК НАРАВНО С ЧЕ ГЕВАРА.Дано да оспеят да запазят независимоста си. Току виж " някой " помисли че имат ядрено или химическо оръжие.ПОЧИВАЙ В МИР КОМЕНДАНТЕ.

10

Анонимен

преди 7 години

Никой нормален човек няма да повярва, че ЦРУ е правила стотици опити за убийството на Кастро. Десетина със сигурност е имало. Но всеки неуспешен опит е свързан със загубата на б не един и двама агенти и води до демотивация на останалите. Така, че описаните от началника на охраната 671 неуспешни опити за убийство да пропаганден мит предназначен да възвеличае Фидел и ефикасността на кубинското контраразузнаване и стават единствено за сценарии на латиноамерикански сериал.

9

Анонимен

преди 7 години

Цветуща държава -не.Бедна ,много бедна държава,но казват,че хората в Куба били щастливи.

8

ст

преди 7 години

Мъж воювал за идеалите си, а те, защото са идеали често са недостижими

7

до киро

преди 7 години

Преди да дойде Кастро, Куба беше публичен дом и казино за американците. След това с помощта СССР, тя стана цветуща държава. Като нас, преди 1989 г. Фактите говорят красноречиво. Още не можем да стигнем стандарта ни на живот от тогава.

6

Анонимен

преди 7 години

Някакъв аналитик от ЦРУ сметнал, че очарованието на Кастро се дължал на брадата му. И приготвили отрова, от която да му опада брадата. Като че ли, ако бяха успели, Кастро нямаше да си сложи изкуствена.

5

kiro

преди 7 години

Куба беше рай преди да дойде Кастро, сега е една от най бедните страни в света. Фактите говорят. Не мога да разбера хора, които го хвалят. Този човек просто размаза народа си, нещо като полубрат му Ким от Сев. Корея.

4

Анонимен

преди 7 години

Браво ! Още един *** си отиде... превърнал цяла страна в затвор !Тея хорица карат още москвичи и имат режим на тока....това е позор 2016 година..Нямат свършване тея болни хора.

3

Анонимен

преди 7 години

Янките ги е яд той надживя доста американски президенти. Да почива в мир.

2

сминдух енд чесън

преди 7 години

И аз доживях петдесет години въпреки БКП и всичките и производни пипала израснали особено през последните години.

1

Анонимен

преди 7 години

АБЕ ТО И ЗА Т. Жиеков СЕ ГОВОТЕШЕ ЗА СТОТИЦИ АТЕНТАТИ , АМА ЧОВЕКА САМО 2 ЧОРАПА МУ ОТКРВДНАХА И СИ ПОЧИНА ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ. НО ПЪК ТИЯ ОТ СЛУЖБИТЕ МУ СИ ПОЖИВЯХА.