22

иван

преди 7 години

другарю цаца,къде са 4 млрд от КТБ,как се окрадоха 1,5 млрд от здравната каса при предното тиквено управление,как се прибраха едни 1 млрд за т.нар."саниране",къде са парите от еврофондовете-това са истинските цели на прокуратурата,не ни баламосвай с тези кьорфишеци!Но ще дойде и Видовден!и ти цаца си за затвора!

21

Анонимен

преди 7 години

Ненчев е нанесъл тежки вреди на руския завод Миг, вероятно поради неговата нехайност или най-вероятно злоумишленост е станал причина нашият руски господар (да дава господ вечен живот на Путин) и Русия да претърпят много загуби и пропуснати ползи. Ненчев е враг на България тъй-като е враг на нейният господар Русия. Ненчев в продължаващо във времето вредителство на Русия не е допуснал необходимите на Путни средства от българският бюджет да бъдат дадени за воденето на войните в Украйна и Сирия.

20

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Боко нали има за...съветник по отбраната г-л Аню Ангелов(Нойски).Хайде...аграрника не става и е сложен само за...камуфлаж,ама къде е премиера,който уж е съветван...професионално.Или всичко това е направено...нарочно,за да се срине и малкото останало от...боеготовноста на армията ни.На това вече се казва...национално предателство и прокуратурата трябва да привлече...истинският виновен.

19

тя

преди 7 години

Боже , пази България от партийни подлизурки! Няма да се оправим , ако не се назначават знаещите и можещи хора на високите постове!

18

Анонимен

преди 7 години

До тяТова е положението не само с това недоразумение назначен за министър. Но този определено чупи ***. Даже не знае за какво са му повдигнати обвинения... или блъфира.

17

тя

преди 7 години

Много *** , крадлив , нагъл ,лъже ! как се издигат такива до министерски пост?

16

тъпи ама тъпи

преди 7 години

Вместо да подгони тия, които крадяха като *** без оглед от коя партия са, милата ни прокуратура пак работи поръчково.

15

Анонимен

преди 7 години

Толкова ли няма малко по-умни хора в прокуратурата та измислят такива глупости.

14

сминдух енд чесън

преди 7 години

При този пък даже не са се разбрали за какво ще се обвиняват.

13

мачу пикчу

преди 7 години

Червените хмери идват, но ние сме си виновни.....трябва ни Су-35 , С-400, Т-90 и още ефективно евтино и добро руско оръжие....ние не можем да воюваме с Русия, но можем да се пазим от Турция....

12

?!?

преди 7 години

Като я слушам тая се размечтах каво би направила като хване Иван Искров и целия банков надзор на БНБ за фалита на КТБ. Ама едва ли ,прокуратурата ни е роб на чужди интереси. А това обвинение на за самолетите е идиотско.

11

Ненчев е Русофоб и Б

преди 7 години

Ненчев е Русофоб и Българофоб.От трудовак в армията до военен министър!Никакво военно образование няма а го избрали за военен министър! Това е по Бойково време, на комуто качествата бездарност и Русофобия са отличителната му черта. Ненчев с престъпната си некадърност постави сигурността на България в опасност. Тоя послушко на тартора Бойко, няма грам съвест и съзнание, ако имаше щеше да откаже поста.

10

Спас

преди 7 години

До Септември щебъде майКога Русия е мислила доброто на България, бе русская *** вокзальная! Чемодан, вокзал, Россия, *** ***!

9

Анонимен

преди 7 години

То само Ввс да бяха. Ами здравеопазване, ами образование. Цяла държава доведоха до колапс.но иначе Бб се хвали че бил "най-подготвения"Вицове. Ако не беше толкова плачевно.

8

Nadia Nikolova

преди 7 години

Идват избори...оставете ги да демонстрират мускули.

7

блажени са вярващите

преди 7 години

До Септември щебъде майСтрах ги било, моляти се. Душицо, сега се чистат господата и госпожите. Ти виждал си БГ политик с повече от едно обвинение през живота му.

6

Септември щебъде май

преди 7 години

Страх ги е вече и от сянката на Радев. Да живей България и Путин!

5

туранага

преди 7 години

Цацаратурата ще я свърши същата, като с бусовете с двойно дъно. Нема такава държава!

4

Мнение

преди 7 години

Радев още не е президент , а вече си отмъщава.

3

умница

преди 7 години

Румяна Арнаудова - това ми беше името за следващ главен прокурор, явно са я назначили вече. Иначе текезесара от де да знае за нальот. То на Ан-2 не му трябва много малко смаска на перката и излитаме.