32

Перфектно

преди 7 години

До bluesky1Може да не е точно перфектно, но в много добро състояние, което комунистите никога не са оставяли след себе си. Колко пъти доведоха държавата до фалит? След тях хазната винаги е празна.

31

шебека

преди 7 години

до б.с.п. фенче.0правянето трябва да започне от тебе

30

Аз

преди 7 години

Защо за пореден път канят този "политически експерт" да дава компетентно мнение !? Сутринта хванах малка част от гостуваенто й по телевизията...Говореше и за данъчната система...Толкова ли свършиха експертите, че треньорите по художествена гимнастика да бистрят политиката и да дават акъл за данъчната система...!? И на базата на какво изказва мнение !? На базата на солидното си икономическо образование или блестящата политическа кариера около Бареков ?

29

Анонимен

преди 7 години

От цялата какафония разбрах, че БСП не са готови за избори и все някой друг им е виновен

28

Колко

преди 7 години

Нешка колко бюрека е опапкала само Барекофф знае.

27

Joko

преди 7 години

И тази взе да разбира от пилитика ! Много бързо забрави как се н***ак@ с Бюрека !

26

Защо

преди 7 години

Защо известни спортисти се изказват толкова (Не)компетентно за политиката. Никой не дава акъл на Нешка как да се оправя с гимнастичките, а тя може да дава акъл на Герб и на Бсп. По-добре да гледа какво прави Стоичков - от много партии го викаха да им лъска имиджа, но той отказа.

25

Анонимен

преди 7 години

Това дали Бойко е правил далавери и кражби на средства се доказва с документи в съда.Всеки един човек по презумпция е невинен до доказване на противното а тука ходи да доказваш че нямаш сестра след като от БСП са пуснали слух.Може човека да не е взел нито стотинка - ама ние си викаме ако аз бях на мястото му ЛЕЛЕ МАЛЕ колко че гепим !

24

кадритерешаватвсичко

преди 7 години

До Изгърбич Задвратянвчера се пенсионира, свободна е за министър. за културата Ламбо ли ще е пак?

23

Анонимен

преди 7 години

Началото на Края за Г....

22

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

тая овца дали не я стягат за спортен министър сл0чаено?има ли някаква друга основателна причина самодискредитирал се до такава степен човек да се налага в медийното пространство?

21

з

преди 7 години

ГЕРБ ако са крали що не са ги фанали, защо не са им спрели еврофондовете? БСП като ги хванаха веднага им ги спряха. Опитвате се да кажете на бялото черно и че желязото е дървено

20

Анонимен

преди 7 години

Най голямата корупция в държавата е при двете управления на ГЕРберите Няма такова чудо посвета 50 че 70 % На хората и бизнеса им писна

19

фен на бсп

преди 7 години

До ***,Стрина е баба ти! Нешка е донесла на БГ толкова злато и медали колкото ГРОБ еврофондове са украли! Ясно ли ти е!?

18

любо

преди 7 години

До оТрябваше Цеца ли да изберем за президент, за да не разсърдим премиера и да дойдат тези ,ИЗЕДНИЦИ, на власт?? Това ли предлагаш?

17

Анонимен

преди 7 години

Да се връща барека!!!

16

КТБ

преди 7 години

До Анонименмараба, ефенди Чобанооглу, ти ли си? как е Ментата, никакъв не се обажда, да не търси щита на белия бус?

15

Нели

преди 7 години

Тази стрина да спре да се появява по медиите с нейните тези ,защото така се изложи с меркантилността си , че ако беше почтен човек щеше да се скрие в миша дупка от срам.

14

фен на бсп

преди 7 години

Вие ако си мислите, че ще дойдем на обран бустан да управляваме се лъжете много яко! Още ще седим поузиция! За 100години много сме въртяни и през всичко сме минали ние червените! Ще ви гледаме сейра докато народа не ви оправи! Така както само той може!

13

Валка

преди 7 години

Защото му извиват ръцете всичките партийки.И това беше най-достойното поведение на Борисов.