18

Анонимен

преди 7 години

Някой може ли да каже какво Радко Облата-глава е направил за България пред последните 2 години? Аз от него само критики чувам. Ок - добре е да се изказва мнение, но само да плюеш без да предлагаш никакви решения е смешно.

17

Ала_Бала

преди 7 години

Радане, до сега си на прав път. Да не се повлечеш със *** около Капитал. Ние от ДСБ сме за Републиканците!

16

Анонимен

преди 7 години

Кънев изглежда не може да изтрезнее, не знам от какво се е опил, но му личи яко. Тръгна накриво оше от начало и за две години не свърши нито една полезна работа за хората. Освен за бсп.

15

Ala_Bala

преди 7 години

Номерът с лелки главнокомандващи не мина нито в Америка нито в колонията и'.

14

Vodopad

преди 7 години

Obache e gratis! - po pochina napravi si sam. :-)

13

хахах

преди 7 години

На следващите избори ГЕРБ ще се коалират с Патриотите. ДПС с БСП, а ДОСТ ще са неутрални. И понеже ДПС вече е отслабено - ГЕРБ+ Патриоти > ДПС + БСП, излиза че Борисов пак ще управлява (стига ДОСТ да не прецакат нещата). Единствената разлика е че РБ няма да ги има в парламента. Тоест Борисов тотално прецака Раданчо а той още не се е осъзнал

12

Анонимен

преди 7 години

Радан е умен човек, но масовият избирател популист, който гледа Шоуто на Слави и търка лотарийни билети, няма как да хареса човек като Кънев. Хората харесват себеподобни. Затова преди гласуваха за Бойко, затова сега за рефереднума на Слави. Ако обаче Радан Кънев не се дистанцира достатъчно от Москов, аз също няма да го пофкрепя, а ще подкрепя Дончева или Кадиев.

11

Анонимен

преди 7 години

Най-хубавото на предсрочните избори е че личната *** на приведения зет Костов - Кунев, няма да влезе в парламента!

10

Анонимен

преди 7 години

Добре де,като Боко ти е толкоз крив,защо се коалирахте питам аз?Или всичко просто е един бож лаф.

9

Рали1

преди 7 години

Защо ли са питали Раданчо за това?Т.нар."Агнешките главички"-икономически кръг от сини депутати,създаден малко преди Конференция на СДС през февруари 2000 г.и съществува до 2001 г.,чийто наследник е кръгът "Капитал"."Скандалният олигарх Иво Прокопиев изплува зад новия проект, който наследникът на Иван Костов в ДСБ Радан Кънев плете, макар и все още с недомлъвки. Босът на Капитал бе засечен днес в централата на ДСБ на улица Кърниградска в София."-Монитор,8.11.2016 г.

8

Анонимен

преди 7 години

абе Кънев, ... голям опозиционер го вадиш ... добре, че след следващите избори няма да те гледаме повече.

7

йойо

преди 7 години

Радане, ББ не го мисли. ГЕРБ ще вземе своето на следващите избори, както и останалите водещи партии... Виж, ДСБ (?!) ...Май някой друг се самоунищожи за една година :)

6

Гнусс!

преди 7 години

Какво друго може да се очаква от един ***.дал с прякор Дълбоката Рада! Държанката на Костов се показа оаканите червени прашки!

5

Българин

преди 7 години

Ходи се затреляй бе, кавал.

4

цьжьцж

преди 7 години

Нали искахте оставка бе дрисльовци такива, значи и вие не си вярвате като я искате??!!

3

Анонимен

преди 7 години

Ааа, беше и много успешен да ни натресе с десетки трилиони кредити, които изчезнаха в неговите джобове, а чак внуците има да плащат.

2

Анонимен

преди 7 години

Успя и да открадне парите от Ктб.

1

Анонимен

преди 7 години

Е, поне в нещо успя този никаквец мафиот и мутра.